Logo bg white

Marataba-reservaat

4-daags arrangement Zuid-Afrika
Vanaf € 2.225,00 p.p.
maart t/m oktober
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Marataba-reservaat

Marataba is een 23.000 groot malariavrij reservaat binnen de grenzen van het Marakele National Park. Marataba is gelegen in de Limpopo-provincie en liggen ten noordwesten van Johannesburg. Binnen Marataba liggen twee kleinschalige lodges; de Marataba Mountain Lodge en de Marataba Safari Lodge.

De Marataba Safari Lodge bestaat uit 15 luxe tenten welke van alle gemakken zijn voorzien. In deze lodge is het mogelijk om met het gehele gezin te verblijven. In de Mountain lodge daarentegen zijn kinderen vanaf 16 jaar welkom.

De Marataba Mountain Lodge bestaat uit 5 luxe Eco Suites en regelmatig maakt u in kleine groepen een prachtige wandelsafari's onder begeleiding van een ervaren gids.

Als kers op de taart kunt u in het Marataba-reservaat verblijven in de Thabametsi Treehouse. Een verblijf in deze luxe boomhut is zo uniek en is daarmee wat Tico betreft dé ultieme safari-beleving!


Reisspecialiste Fraukje bezocht het Marataba-reservaat:


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Marakele National Park

Vandaag arriveert u op eigen gelegenheid in het Marakele National Park in het Waterberggebied. Het indrukwekkende Marataba-reservaat is een 23.000 hectare grootte privéconcessie binnen het Marakele National Park. U verblijft de komende dagen in een luxe tent op basis van volpension (incl. alle maaltijden en lokale drankjes). Alle aangeboden safari's zijn tevens inbegrepen. In de namiddag staat de eerste game drive op het programma en bij terugkeer kunt u genieten van een heerlijk 3-gangen diner.


  • ★★★★ Marataba Safari Lodge (3n) Blank


u kunt ook kiezen voor een verblijf in de Marataba Mountain Lodge. Het grote verschil is dat de Mountain Lodge beschikt over slecht 5 kamers en daarmee een intiemere ervaring biedt dan wanneer u verblijft in de Safari Lodge. De Safari Lodge is prachtig voor families en biedt met 15 luxury tents ook zeker een exclusieve ervaring.

Marataba Safari Lodge

2
2

2: Marataba-reservaat

Vrije dag die u naar eigen inzicht kunt besteden. Inbegrepen bij uw verblijf zijn diverse gamedrives. Tevens kunt u indien gewenst tegen een kleine betaling meewandelen met een ca. 4 uur durende ‘walking safari’.

Een dag ter plaatse zou er als volgt uit kunnen zien: vroeg in de ochtend wordt u wakker gemaakt voor een kopje koffie/thee en een snack. Hierna gaat u op weg met uw gids en begint uw ochtenddrive, of bushwalk. De gids zal veel uitleg geven over de flora en fauna en u op gepaste afstand kennis laten maken met de aanwezige dieren. Naast de ‘Big 5’ (luipaarden, leeuwen, buffels, olifanten en neushoorns) wordt veel aandacht besteed aan vogels, insecten en de natuur. Na een safari van ca. 2 à 3 uur keert u terug naar de lodge voor een goed ontbijt en een ontspannen middag die u vrij kunt besteden bij de lodge. Na de lunch vertrekt u in de namiddag op een volgende game drive. Na ca. 2½ uur keert u terug naar de lodge en staat er een heerlijk diner op u te wachten.

Marataba Mountain Lodge

3
3

3: Thabametsi

Vandaag staat er een wel heel bijzondere ervaring op het programma. U verblijft vanavond namelijk in een van de unieke 'Treehouses‘ van de &MORE family. Blank U arriveert hier rond zonsondergang met een dagtas en u kunt vrijwel direct genieten van een heerlijk picknickdiner. Vanaf het dek kunt u genieten van de ondergaande zon en van het fenomenale uitzicht op de uitgestrekte vlakte, omringd door een prachtig berglandschap. Zodra het donker is kunt u zich verwonderen over de hoeveelheid sterren, alvorens u zich klaarmaakt voor een nacht om nooit te vergeten. Deze ervaring is een droom voor avonturiers en voor natuurliefhebbers!

Deze treehouse ligt ver boven de grond, op veilige afstand van de dieren. Uw gids zal u voorzien van alle benodigde informatie en zal bereikbaar blijven via de portofoon tot u de volgende morgen na zonsopgang weer opgehaald wordt om de dag te starten met een goede kop koffie.

Thabametsi Treehouse

4
4

4: Vertrek

In de ochtend wordt u opgehaald door uw gids en maakt u direct nog een laatste gamedrive, alvorens u terug wordt gebracht naar de Marataba Safari Lodge. Hier staat nog een uitgebreid ontbijt op u te wachten, alvorens u zich klaarmaakt voor het afscheid van deze unieke plek. U reist op eigen gelegenheid verder naar uw volgende bestemming.

Mocht u het niet prettig vinden om zelf te rijden dan kunt u deze plek ook bereiken door middel van een transfer.

Het Marataba-reservaat in Tico's top 3!

Tico selecteerde het Marataba-reservaat als het mooiste ongerepte park van Zuid-Afrika!

Prijsindicatie voor dit Marataba-reservaat arrangement

Voor dit 4-daagse Marataba-reservaat arrangement geldt een indicatie reissom van € 2.225 per persoon (bij deelname van 2 personen). Dit arrangement is op basis van verblijf in de Marataba Safari Lodge, een overnachting in de Thabametsi Treehouse én volpension. Tevens zijn de safari's en non-alcoholische drankjes inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuid-Afrika. Zij kennen het land uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat