Logo bg white

Luxe rondreis Vietnam

19-daagse rondreis door Vietnam
Vanaf € 7.540,00 p.p.
December t/m april
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Luxe rondreis Vietnam

U start deze luxe rondreis Vietnam in de bruisende hoofdstad Hanoi. Per watervliegtuigje vliegt u vervolgens naar het sprookjesachtige Halong Bay waar u een prachtige cruise maakt door Bai Tu Long, het minder toeristische gebied van Halong Bay.

Vervolgens vliegt u verder naar Centraal-Vietnam waar u een bezoek brengt aan de interessante keizerlijke stad Hué en het gezellige Hoi An. U verblijft nabij Hoi An in een zeer luxe verblijf gelegen aan een mooi wit zandstrand.

Na dit bezoek reist u verder naar het zuiden van Vietnam waar u kennismaakt met de vruchtbare Mekongdelta. U verblijft u geheel in stijl in het Six Senses, gelegen op het idyllische eiland Con Dao, alvorens u de reis afsluit in de indrukwekkende metropool Saigon. Een heerlijke luxe rondreis Vietnam waar u nog lang met veel plezier aan zult terugdenken!

Bekijk het reisprogramma van deze luxe rondreis Vietnam.


Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Vliegreis
Amsterdam - Hanoi
2
Hanoi
3
Hanoi
4
Halong Bay
5
Halong Bay
6
Hue
Hanoi - Hue
7
Hue
8
Hoi An
9
Hoi An
10
Hoi An
11
Mekongdelta
Da Nang - Can Tho
12
Con Dao
Can Tho - Con Dao
13
Con Dao
14
Con Dao
15
Saigon
Con Dao - Saigon
16
Saigon
17
Saigon
18
Vliegreis
Saigon - Amsterdam
19
Aankomst

Prijsindicatie voor deze luxe rondreis Vietnam

Voor deze 19-daagse luxe rondreis Vietnam geldt een indicatie reissom van € 7.540 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in de vermelde accommodaties.

Deze prijsindicatie is inclusief alle vluchten (in economy class) en is gebaseerd op laagseizoentarieven. Deze luxe rondreis Vietnam is uiteraard volledig naar wens aan te passen. Zo kunt u de reis uit te breiden of juist inkorten. Ook kunt u er voor kiezen om tegen een toeslag businessclass te vliegen. Laat u ons al uw wensen weten?


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Vietnam

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Breid uw luxe rondreis Vietnam uit met een paradijselijk verblijf!

Voeg dan het arrangement 'het eilandgevoel in Ninh Van Bay' toe aan uw programma. Het exclusieve Six Senses Ninh Van Bay is gelegen op het vaste land van Vietnam maar heeft een waar eilandgevoel. U begeeft zich hier in een prachtige natuurrijke omgeving met wit zandstrand en omringd door bergen. In de omgeving van de baai kunt u snorkelen, duiken, kajakken, wandelen, eilandhoppen en meer!

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 3.105,– p.p.
December t/m april

Vietnam arrangement | Het eilandgevoel in Ninh Van Bay

Het exclusieve Six Senses Ninh Van Bay ligt nabij de bekende badplaats Nha Trang. Hoewel, Nha Trang erg druk en toeristisch is, kunt u in Ninh Van Bay heerlijk genieten van de rust. Vanuit uw villa met eigen zwembad, gelegen boven de rotsen heeft u prachtig uitzicht en kunt u heerlijk ontspannen.

Lees meer

Wat kunt u van ons verwachten?

Onze reisspecialisten hebben veel ervaring met de verzorging van luxe rondreizen naar Vietnam. Uw transport, de bijzondere accommodaties en unieke ervaringen worden voor u tot in de puntjes verzorgd zodat u optimaal kunt genieten van uw luxe rondreis Vietnam.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Vietnam reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat