Logo bg white

Kookcursus Lima

1-daags arrangement Peru
Vanaf € 250,00 p.p.
Gehele jaar
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

De verfijnde Peruaanse keuken

De Peruaanse keuken is, in tegenstelling tot die van de buurlanden in Zuid-Amerika, zeer verfijnd. Ze staat wereldwijd bekend om de zeer gebalanceerde smaken en unieke bereidingswijzen. Chef Ignacio woonde enige tijd in Londen waar hij studeerde aan Le Cordon Bleu, één van de belangrijkste gastronomische opleidinginstituten ter wereld. Ook werkte hij enige tijd als chef in een gerenommeerd sterrenrestaurant in de Britse hoofdstad en spendeerde hij enkele jaren in Madrid als chef in Astríd y Gastón, het eerste restaurant van wereldklasse van chef Gastón Acurio. Met al deze ervaring keerde hij terug naar Peru. Een man met een indrukwekkende staat van dienst!

Volg een leerzame kookcursus in Lima onder leiding van Ignacio, een erg leuk onderdeel van uw kennismaking met Peru!

1
1

1: Kookcursus Lima

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en naar de lokale markt van San Isidro gebracht. Hier ontmoet u de chef waarmee u vanochtend over de markt struint. U maakt kennis met de fantastische ingrediënten waarmee lokale gerechten als ‘ceviche’, ‘lomo saltado’ en ‘quinotto’ worden bereid. Geniet van de geuren en kleuren, alvorens u zelf aan de slag gaat in de keuken!

Hierna gaat u naar het proeflokaal. Samen met chef Ignacio gaat u aan de slag en leert u hoe u een overheerlijke ‘ceviche’ bereid, een typisch Peruaans gerechtje waarbij uiterst verse vis wordt gemarineerd in o.a. verse kruiden en limoensap. Ook gaat u aan de slag met het hoofdgerecht: een traditionele ‘lomo saltado’. Na zelf te hebben genoten van uw eigen creaties, wordt u weer netjes terug gebracht naar uw hotel.

Prijsindicatie van deze kookcursus

Houdt u rekening met een bedrag van ca. € 250 per persoon voor deze 3 uur durende ervaring onder leiding van een professionele chef.

Inbegrepen:
Bij dit arrangement zijn transfers van/naar uw accommodatie, een bezoek aan de lokale markt van San Isidro, begeleiding door een professionele chef en een heerlijke (zelf bereide) 3-gangen lunch inbegrepen.

Het is niet mogelijk om deze kookcursus los te boeken bij Tico. Wij nemen deze unieke ervaring graag voor u op in een uitgebreider reisplan.Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Peru

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Peru?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van unieke reizen door Peru. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en zullen ook bij voorkeur kiezen voor bijzondere en unieke ervaringen, waarbij wordt afgeweken van de 'standaard' reizen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Een bijzonder reisplan

Niet alleen de bekende hoogtepunten behoren tot ons aanbod. Wij laten u óók graag kennis maken met de minder bekende regio's van het land.

Unieke accommodaties

Wij selecteren voor u bijzondere accommodaties met een authentieke sfeer. Dit hoeft zeker niet altijd een 5-sterren hotel te zijn.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat