Logo bg white

Bedevaart naar de Golden Rock

2-daags arrangement Myanmar
Vanaf € 365,00 p.p.
Medio oktober t/m begin maart
Jelisa davids
Heeft u vragen?
×

Bedevaart naar de Golden Rock

Jaarlijks (en zeker bij volle maan!) bezoeken duizenden pelgrims deze unieke plek, één van de belangrijkste bedevaartsoorden van Myanmar. Een bedevaart (te voet) vanuit Kinpun naar de ‘Golden Rock’, een tocht van ca. 5 uur, reinigt de ziel, eert de nats en zou resulteren in enorme rijkdom en geluk. Slechts weinig niet-Birmezen wandelen naar boven door de dichtbegroeide bamboebossen. Bovenop de gouden rots, bevindt zich een ruim 5 meter hoge pagode.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Yangon – Kyaiktiyo (Golden Rock)

U wordt opgehaald bij uw hotel in Yangon door uw Engelssprekende gids en lokale chauffeur. Zij staan de komende 2 dagen tot uw beschikking. Een spectaculaire rit voert u in ca. 5 uur door een prachtig landschap zuidwaarts naar één van Myanmar’s belangrijkste bedevaartsoorden: de Gouden Rots bij het dorpje Kyaiktiyo. Onderweg brengt u een bezoek aan een klooster waar jonge wezen worden opgevangen en les krijgen van de monniken. Aan het eind van de ochtend arriveert u in het basiskamp Kinpun waar de reis verder gaat per lokale pick-up truck naar boven, een avontuurlijke tocht van zo’n 45 minuten door de bergen. Aan het einde van de middag bezoekt u samen met uw gids het indrukwekkende complex rondom de gouden rots. Zeker rond zonsondergang hangt hier een magische sfeer. U overnacht vanavond in een prima hotel, gelegen op steenworp afstand van Golden Rock.  • ★★★ Mountain Top Hotel (1n)
2
2

2: Kyaiktiyo – Bago – Yangon

Het is erg de moeite om vandaag vroeg op te staan voor een bezoek aan de Gouden Rots bij zonsopgang. Na het ontbijt, kunt u uw tijd spenderen bij de magische rots, maar ook kunt u erop uit trekken en gaan wandelen in deze prachtige omgeving. Hierna kunt u ofwel per lokale pick-up, of te voet bergafwaarts richting Kinpun. Transfer terug naar Yangon. Onderweg stopt u in Bago, één van de oudste steden van Myanmar. Met uw gids brengt u een bezoek aan de Shemadaw Pagoda & de Shwethalyaung Pagodes. Deze laatste pagoda staat bekend om de 55 meter lange, liggende Boeddha. Vanaf Bago vervolgt u uw reis terug naar Yangon per lokale trein, een bijzondere manier van reizen waarbij u in contact komt met Myanmar’s lokale bevolking. In Yangon wordt u uiteraard afgezet bij uw hotel. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor dit Myanmar arrangement

Voor dit 2-daagse Myanmar arrangement geldt een indicatie reissom van €365 per persoon (bij deelname van 2 personen) en is op basis van verblijf en ontbijt. Tevens is privé vervoer inclusief chauffeur en Engelssprekende gids gedurende de twee dagen inclsuief.


Direct offerte aanvragen
Jelisa Davids • Reisexpert Myanmar

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste Myanmar reizen. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat