Reisprogramma Explora El Chaltén

1
1

1: El Calafate - El Chaltén

Vandaag wordt u opgehaald in El Calafate (vanaf de luchthaven of vanuit de stad) door een vertegenwoordiger van Explora voor de prachtige rit (in een groep) over een afstand van ruim 200 kilometer in noordelijke richting naar El Chaltén. Het is een reis van ca. 3 uur waarbij het landschap zeker na ongeveer een uur met de minuut indrukwekkender wordt. Is het landschap in de omgeving van El Calafate nog vrij vlak en uitgestrekt, komt u dichterbij El Chaltén, dan doemen in de verte de spectaculaire besneeuwde pieken van Mount Fitz Roy en Torre op. U zal beslist een keertje willen stoppen onderweg om dit onvergetelijke beeld vast willen te leggen.

Explora El Chaltén ligt op ca. 17 kilometer buiten het dorpje in het hart van het Los Huemules privéreservaat. Deze prachtige lodge bestaat uit slechts 20 kamers, verdeeld over een groot aantal standaard kamers (ca. 32 m2) en enkele ruime suites (van ca. 60m2). Alle kamers bieden spectaculair uitzicht op o.a. de Marconi gletsjer, de omliggende bergtoppen of de Eléctrico vallei.

De komende dagen verblijft u geheel verzorgd op All-Inclusive basis, wat wil zeggen dat al uw maaltijden, (geselecteerde) drankjes (zowel alcoholisch als non-alcoholisch) en een dagelijks excursieprogramma (in groepjes van maximaal 8 personen) inbegrepen.


  • ★★★★★ Explora El Chaltén (3n - standaard - All Inclusive)
  • ★★★★★ Explora El Chaltén (3n - suite - All Inclusive)

Suite

2
2

2 & 3: Los Glaciares National Park

Vrije dagen in deze spectaculaire omgeving.

Samen met het professionele en behulpzame team van Explora stemt u uw excursieprogramma voor de komende dagen af. De tours worden uitgevoerd in verschillende niveaus en in kleine groepjes van maximaal 8 personen. Deze omgeving leent zich uitstekend voor het maken van werkelijk schitterende wandelingen, variërend van een dagdeel, tot een hele dag.

Er zijn wandelingen mogelijk over redelijk vlak terrein, voor de wat minder ervaren wandelaars, en zelfs tochten per auto, mocht u even geen zin hebben om de benen te strekken. U kunt een trekking maken over het ijs van de Cagliero gletsjer of zelfs gaan bergbeklimmen wanneer u hier reeds ervaring mee heeft.

4
4

4: El Chaltén - El Calafate

Vandaag komt er een einde van uw heerlijke verblijf in Explora El Chaltén. De lodge verzorgt een transfer (in groepsverband) terug naar El Calafate, waar u ofwel wordt afgezet bij uw volgende accommodatie, of de luchthaven, van waar u uw reis verder door Argentinië kunt vervolgen.

Explora heeft eveneens een werkelijk schitterende accommodatie in het Chileense Torres del Paine National Park, gelegen op ca. 5 uur rijden van El Calafate. Explora verzorgt in dit geval (tegen een toeslag) het vervoer.

Explora El Chaltén

Explora Patagonia (Torres del Paine)

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat