Logo bg white

Etendeka Mountain Camp

3-daags arrangement Namibië
Vanaf € 430,00 p.p.
April t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Etendeka Mountain Camp in Namibië


Het Etendeka Mountain Camp is een kleinschalig en rustiek eco camp en ligt in een 500 km2 groot privé reservaat aan de voet van het Grootberg massief. Het reservaat maakt onderdeel uit van Damaraland, gelegen in het noordwesten van Namibië. Wilde dieren en nomadische veehoudersleven hier vrij en ongeremd naast elkaar. Het geërodeerde basalt zorgt voor een dramatische landschap met afgevlakte heuvels en vlaktes bezaaid met verweerde rotsblokken.

Het Etendeka Mountain Camp gaat prachtig op in de omgeving en is ecologisch o.a. door het gebruik van zonnepanelen. Het was een van de eerste echte safari camps van Namibië en wordt al meer dan 25 jaar gerund door Dennis Liebenberg, zijn vrouw Claire en gids Bonny. U verblijft hier midden in de indrukwekkende natuur zonder dat dit afbreuk doet aan de veiligheid of het comfort. Een bezoek het Etendeka Mountain Camp is geen luxe ervaring, maar zeer zeker onvergetelijk en uniek! Een bezoek van 2 nachten raad Tico dan ook zeker aan. Alle maaltijden en excursies zijn inbegrepen tijdens uw verblijf.

1
1

1: Aankomst Palmwag - Etendeka Moutain Camp


U rijdt vandaag op eigen gelegenheid naar Palmwag, gelegen in het centrum van Damaraland. U parkeert de auto bij de Palmwag Lodge en wordt hier opgewacht door een 4WD wagen van Etendeka. Tijdens de transfer van ca. 1 uur naar het Etendeka Camp maakt u kennis met de bijzondere omgeving en mogelijk wat mooie dieren, dus houdt uw camera en verrekijker bij de hand! Aangekomen bij het Camp maakt u kennis met uw tent, de gezamenlijke eetruimte en het kleine zwembad. Uw verblijf bij het Etendeka Mountain Camp is op basis van volpension en de transfers en alle aangeboden excursies zijn inbegrepen. Er is een klein team van ervaren en gedreven gidsen die de tours begeleiden.

  • ★★★ Etendeka Mountain Camp (2n – tent – vp) Blank

Big Sky Lodges foto van Etedeka

2
2

2: Etendeka Mountain Camp


Het kamp ligt prachtig verscholen, in een ruige, desolate omgeving. Iedere tent heeft een canvas dak, twee bedden, een kleine tafel en buiten een zitje met stoelen. Direct naast de tent bevindt zich de badkamer welke ommuurt is maar geen dak heeft. De wastafel (met warm en koud water), normale toilet en verlichting bieden voldoende comfort en het douchen met de warme bucket shower is verrassend prettig! ’s Nachts hoort u het grazen van zebra’s of giraffes voor uw tent. Etendeka Mountain Camp biedt genoeg mogelijkheden om onder begeleiding van een gids in de koelte van de ochtend te 2 - 4 uur te wandelen in de omgeving of een game drive te maken in de middag. Etendeka is een echte natuurbestemming waar u geniet van de rust en de uitgestrekte omgeving. U heeft absoluut kans om leeuwen, zebra’s en giraffen zien, maar het is geen echte wildbestemming.

Het Camp biedt een unieke, ongerepte wildernis ervaring die iedere fotograaf, natuurliefhebber en astronoom zal aantrekken, evenals de liefhebbers van rust, stilte en het uitgestrekte gebied. Etendeka biedt geen luxe verblijf, maar zeer zeker onvergetelijk en uniek!

Big Sky Lodges foto van een wandelexcursie

3
3

3: Vervolg van uw Namibië reis

Na het ontbijt wordt u teruggereden naar de Palmwag Lodge waar u uw auto weer ophaalt. U kunt de reis vervolgen naar Twyfelfontein of Etosha. Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië. Het is belangrijk een reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!

Prijsindicatie voor dit bijzondere Etendeka Mountain Camp arrangement:


Voor een 3-daags verblijf in het Etendeka Mountain Camp dient u rekening te houden met de volgende indicatie reissom:

  • € 430 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Inbegrepen:

Bij dit arrangement zijn de vermelde overnachtingen inbegrepen inclusief de retour transfers vanaf Palmwag, alle maaltijden en de aangeboden excursies. Transport van/naar Palmwag is niet inbegrepen.


Het is niet mogelijk om dit arrangement los te boeken. Graag nemen wij een verblijf voor u op in een totale rondreis door Namibië.
Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Ze kennen de verschillende regio's, hebben zelf gelogeerd in het Etendeka Mountain Camp en weten dus goed wat je kunt verwachten. Uit eigen ervaring zullen we adviseren en zullen wij een schitterende reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat