Logo bg white

Etendeka Mountain Camp

3-daags arrangement Namibië
Vanaf € 340,00 p.p.
Mei t/m oktober

Etendeka Mountain Camp in Namibië


Het Etendeka Mountain Camp ligt in een 50.000 hectare groot Tourist Concession aan de voet van het Grootberg massief. De concessie is onderdeel van Damaraland, gelegen in het noordwesten van Namibië. Wilde dieren en nomadische veehoudersleven hier vrij en ongeremd naast elkaar. Het geërodeerde basalt zorgt voor een dramatische landschap met afgevlakte heuvels en vlaktes bezaaid met verweerde rotsblokken.

Het Etendeka Mountain Camp gaat prachtig op in de omgeving en is zeer ecologisch o.a. door het gebruik van zonnepanelen. U verblijft hier midden in de indrukwekkende natuur zonder dat dit afbreuk doet aan de veiligheid of het comfort. Een bezoek het Etendeka Mountain Camp is een onvergetelijke ervaring en een bezoek van 2 nachten is dan ook zeker aan te raden. Alle maaltijden, lokale drankjes en excursies zijn inbegrepen tijdens uw verblijf.

1
1

1: Aankomst Etendeka Moutain Camp

U rijdt vandaag naar het Etendeka Mountain Camp, gelegen in het centrum van Damaraland. Bij het plaatsje Palm parkeert u uw auto. Hier wordt u in de middag opgehaald door een jeep van Etendeka. Tijdens de transfer van ca. 1 uur naar het Etendeka Camp maakt u kennis met de bijzondere omgeving, dus houdt uw camera en verrekijker klaar! Uw verblijft bij het Etendeka Mountain Camp is op basis van volpension en alle transfers en alle aangeboden excursies zijn inbegrepen.

  • Toeristenklasse: Etendeka Mountain Camp (2n– vp)

Etendeka Mountain Camp

2
2

2: Etendeka Mountain Camp

Het kamp ligt prachtig verscholen, ver van de weg, in een ruige, desolate omgeving. ’s Nachts hoort u het grazen van zebra’s of giraffes voor uw tent. Etendeka biedt genoeg mogelijkheden om onder begeleiding van een gids in de koelte van de ochtend te wandelen in de omgeving of een game drive te maken in de middag. Het Camp biedt een unieke, ongerepte wildernis ervaring die iedere fotograaf, natuurliefhebber en astronoom zal aantrekken, evenals de liefhebbers van rust, stilte en het uitgestrekte gebied.

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt wordt u teruggebracht naar uw auto en vervolgt u uw reis op eigen gelegenheid.

Prijsindicatie voor dit Namibië arrangement

Voor een 3-daags verblijf in het Etendeka Mountain Camp dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €340 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Het is belangrijk uw reis naar Namibië zo spoedig mogelijk te bespreken om zo veel mogelijk kans op beschikbare accommodaties te hebben!


Direct offerte aanvragen
Fred van Doorn • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Namibië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat