Logo bg white

De unieke Uakari Lodge in de Amazone

4-daags arrangement Brazilië
Vanaf € 595,00 p.p.
April t/m november
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Het Mamirauá reservaat in de Amazone

De Uakari Lodge is een bijzondere en zeer kleinschalige ecolodge in het hart van het Amazonegebied van Brazilië. De Uakari lodge werd ooit gebouwd als onderzoeksstation voor wetenschappers en werd later omgetoverd tot verblijf voor natuurliefhebbers. De lodge telt slechts 10 kamers, allen uitgerust met eigen sanitair en een heerlijke veranda met mooi uitzicht op de omgeving. Ze werd geheel in harmonie met de natuur gebouwd uit hoofdzakelijk lokale materialen. Het beschermde Mamirauá reservaat staat bekend vanwege haar rijke dierenleven. Zo vindt u hier o.a. reuze otters, verschillende primaten als brulapen, kapucijnapen en uakari’s (waarnaar de lodge ook is vernoemd), kaaimannen, dolfijnen, luiaarden, tapirs en uiteraard vele vogelsoorten.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Manaus – Uakari Lodge

U vliegt vandaag in ongeveer 1 uur van Manaus naar Tefe.

Op de luchthaven van Tefe wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de Uakari Lodge. Transfer per gemotoriseerde boot naar de Uakari Lodge, een drijvende lodge spectaculair gelegen in het Mamirauá reservaat aan de Solimões rivier. U verblijft de komende dagen op basis van volpension in deze ecolodge, een paradijs voor natuurliefhebbers. Bij uw verblijf zijn alle excursies inbegrepen.

  • ★★★ Uakari Lodge (3n – vp)

Uakari Lodge

2
2

2 & 3: Mamirauá reservaat

Gedurende deze dagen maakt u gebruik van het fantastische excursie programma van de Uakari Lodge. Afhankelijk van het seizoen worden er dagelijks mooie tochten te voet of per kano gemaakt. Het excursieprogramma wordt altijd ter plaatse in overleg met u bepaald. Bij het bepalen van het programma wordt de waterstand, uw persoonlijke conditie en uw interesse in overweging genomen.

Het natte en het droge seizoen

Dit gebied komt in de maanden april t/m juli geheel onder water te staan. In deze maanden heeft u dan ook de unieke mogelijkheid om te kanoën door het regenwoud.

In de droge maanden (augustus t/m november) daalt het waterniveau van de rivier weer en kan er weer volop gewandeld worden op de vele wandelpaden die zijn uitgestippeld rondom de lodge. Vanaf december (t/m maart) regent het volop in het Amazonegebied. U kunt dan beter niet gaan.

4
4

4: Uakari Lodge – Manaus

Na het ontbijt verlaat u de Uakari Lodge en reist u terug naar Tefe waar u wordt afgezet op de luchthaven. U vliegt weer terug naar Manaus. Einde van dit arrangement.

Prijsindicatie voor een verblijf in de Uakari Lodge

Voor een 4-daags (3 nachten) verblijf in de unieke Uakari Lodge in het Braziliaanse Amazonegebied dient u rekening te houden met een prijsindicatie van € 595 per persoon (bij deelname van 2 personen).

In deze reissom zijn de retourvluchten Manaus - Tefe - Manaus, alle (boot) transfers, en excursies onder begeleiding van een gids inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico voor een reis naar Brazilië?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat