Japamala Resort op Tioman Island

Japamala Resort ligt op het tropische Tioman Island, gelegen aan de oostkust van West-Maleisië. Het resort beschikt over 13 chalets en villa's, die prachtig gelegen tegen een groen begroeide, steile berghelling zijn. Het resort is alleen bereikbaar per boot, waardoor het een afgelegen paradijs is.

Hoewel het strand niet uitgestrekt is en eerder een rotsachtige kust heeft, beschikt het resort over een klein stukje strand. Verwacht u hier echter geen breed zandstrand.Gasten kunnen genieten van de culinaire hoogstandjes in één van de twee restaurants, ontspannen bij het zwembad, of een heerlijke spa-behandeling boeken. Japamala is een ideale plek voor rustzoekers, romantici, duikliefhebbers en avonturiers die graag trektochten maken.Het hotel is echter niet geschikt voor kinderen en minder geschikt voor mensen met beperkte mobiliteit vanwege de vele trappen.

Op het eiland Tioman hoeft u niet alleen maar liefhebber te zijn van strand, snorkelen en/of duiken. Omdat het eiland wat groter is, kan er ook mooi gewandeld worden. Zo kunt u naar het plaatsje Genting wandelen of naar een nabijgelegen uitzichtpunt. Ook kunt u bij het resort een boottocht boeken naar één van de nabijgelegen eilanden waaronder Coral Island, Monkey Bay of Renggis Island. U kunt een boottocht maken naar Mukut en van daaruit lopen naar een mooie waterval. Kortom: legio mogelijkheden op Tioman!

Het Japamala Resort is een prachtig en exclusief resort op een wat meer afgelegen locatie.

Blank

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat