Logo bg white

West-Maleisië reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle West-Maleisië reizen en/of arrangementen.

Zoeken
21 dagen
Vanaf € 9.055,– p.p.
maart t/m september

Combinatiereis | Exclusieve vakantie Maleisië & Borneo

Maak in 3 weken kennis met de meest bijzondere gebieden van West-Maleisië & Borneo en overnacht onderweg in de meest exclusieve accommodaties die Maleisië te bieden heeft. Zo overnacht u o.a. in The Datai op Langkawi, het Mandarin Oriental in Kuala Lumpur, de Borneo Rainforest Lodge in het schitterende Danum Valley en het gerenommeerde Shangri-La Rasa Ria aan Dalit Beach.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 2.960,– p.p.
Juli & augustus

Maleisië reizen | Familiereis Maleisië in onze zomer

Indien u met uw gezin gebonden bent aan de zomervakantie, dan is deze 18-daagse zomervakantie in Maleisië de uitgelezen bestemming. Dit prachtige land heeft zowel jong als oud een hoop te bieden! U bezoekt de steden Kuala Lumpur & Penang, de groene hooglanden van de Cameron Highlands, het regenwoud van Belum en de tropische stranden van Perhentian!

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 5.320,– p.p.
april t/m september

Combinatiereis | Familiereis West-Maleisië & Borneo

Een veelzijdige 22-daagse familiereis door West-Maleisië en Borneo. U reist langs alle culturele en natuurlijke hoogtepunten van West-Maleisië en het noordelijke gedeelte (Sabah) van Borneo en overnacht in sfeervolle accommodaties geschikt voor het gehele gezin. Deze reis is perfect te maken in de zomervakantie!

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 4.725,– p.p.
November t/m april

Maleisie reizen | Maleisië Deluxe

Tijdens deze exclusieve 17-daagse luxe reis Maleisië verblijft u in haar allermooiste luxe hotels. Door hun uitstekende ligging, spectaculair design en kleinschaligheid steken deze verblijven met kop en schouders uit boven de reguliere hotels in West-Maleisië. Een verblijft in de gerenommeerde The Datai zal uiteraard niet ontbreken in deze reis!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.180,– p.p.
Maart t/m september

Maleisië reizen | Compleet Maleisië

Tijdens deze volledige 23-daagse self-drive Maleisië reis maakt u kennis met de hoogtepunten van West-Maleisië. U bezoekt o.a. de interessante steden Kuala Lumpur & Penang, de tropische stranden van Pangkor Laut, Perhentian & Tioman, de theeplantage van de Cameron Highlands en het regenwoud van Belum. U sluit deze reis af in Singapore.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat