Logo bg white

Familiereis Maleisië

16-daagse rondreis door West-Maleisië
Vanaf € 2.095,00 p.p.
Juni t/m augustus
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Familiereis Maleisië: onvergetelijke ervaring voor het hele gezin!

Deze familiereis Maleisië start in de grote, maar fijne metropool Kuala Lumpur. Vanuit hier reist u verder naar de Taman Negara waar u spectaculaire jungletochten kunt maken. Na dit bezoek reist u per huurauto verder naar de fotogenieke Cameron Highlands. Daarna bezoekt u het Belum Nature Reserve waar u mooie wandelingen kunt maken en eventueel een bezoek brengen aan een Orang Asli dorpje, de oorspronkelijke bevolking van Maleisië. Deze familiereis Maleisië sluit u af aan de idyllische stranden van de Perhentian eilanden. Naast luieren op de hagelwitte stranden kunt u hier ook fantastisch snorkelen. De onderwaterwereld is hier een waar kleurenspektakel.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze familiereis Maleisië!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Maleisië

Vandaag gaat uw familiereis Maleisië van start! U vertrekt ’s avonds met een directe vlucht van KLM naar de Maleise hoofdstad Kuala Lumpur waar u de volgende dag in de middag arriveert.

2
2

2: Aankomst in Kuala Lumpur

U arriveert ’s middags op de internationale luchthaven van Kuala Lumpur. U haalt uw bagage op van de bagageband en verlaat de luchthaven waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van onze lokale agent. Er volgt een transfer naar uw bij uw kleinschalige en sfeervolle hotel, gelegen in het centrum van Kuala Lumpur. De rest van de middag heeft u vrij te besteden.

  • ★★★ Anggun KL Boutique (2n)
  • ★★★★ Fraser Residence (2n)
  • ★★★★ Traders Hotel (2n)

"Dit was voor ons werkelijk een unieke en zéér waardevolle reis waarbij de variatie in landschap, cultuur en natuur... Dit samen met overheerlijk eten zowel in de luxe hotels als de hawker stalls dat verbluffend was. Graag wil ik jullie dan ook bedanken voor de perfecte organisatie, het was perfect!"
Luc Heyvaert
3
3

3: Kuala Lumpur

Vrije dag in Kuala Lumpur welke u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. Uw hotel is gelegen in het Kuala Lumpur City Center (KLCC) of in de directe omgeving hiervan dus u verblijft op korte afstand van de wereldberoemde Petronas Torens. Wanneer u hier in wilt, dient u rekening te houden met een beperkt aantal bezoekers per dag. U dient zich tijdig te registreren. Wél kunt u naar de KL Tower, van waar u ook een spectaculair uitzicht heeft op de stad. Tevens beschikt Kuala Lumpur over uitstekende moderne overdekte winkelcentra en een zeer hectische Chinese wijk.

4
4

4: Kuala Lumpur – Taman Negara

’s Ochtends gaat u op eigen gelegenheid (per taxi) naar Hotel Istana. Vanaf hier vertrekt de transfer in de richting van het Mutiara Taman Negara Resort. U reist naar Kuala Tahan, uitgangspunt voor een bezoek aan het Taman Negara National Park. In Kuala Tahan stapt u aan boord van een gemotoriseerde kano voor een korte boottocht naar het Mutiara Taman Negara Resort. U verblijft de komende dagen op basis van logies/ontbijt in het Mutiara Taman Negara Resort. In overleg met het personeel van het resort, kunt u lokaal uw verdere excursies boeken (niet inbegrepen in de reissom).  • ★★ Mutiara Taman Negara Resort (2n)

Video Mutiara Taman Negara

5
5

5: Taman Negara National Park

Vrije dag in het Taman Negara National Park. U kunt gebruik maken van het uitgebreide excursieprogramma van het eenvoudige Mutiara Taman Negara Resort. Zo kunt u bijvoorbeeld een wandeling maken naar de top van de Teresik heuvel, van waar u een spectaculair uitzicht heeft op Mount Tahan, de hoogste berg van West-Maleisië. Uw gids zal u tijdens deze excursie de geheimen leren kennen van dit eeuwenoude regenwoud. Ook behoort een wandeling over de ca. 50 meter hoge brug van waaruit u een adembenemend uitzicht heeft over de boomtoppen van Taman Negara tot de mogelijkheden.

6
6

6: Taman Negara – Cameron Highlands

Per gemotoriseerde kano vaart u terug naar Kuala Tahan. Hier wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van het autoverhuurbedrijf Hertz voor de oplevering van uw huurauto welke de komende 5 dagen van uw familiereis Maleisië tot uw beschikking staat. U rijdt vandaag naar het hoger gelegen ‘Hill Station’ de Cameron Highlands, ook wel een ‘klein stukje Engeland in Maleisië’ genoemd. Het gebied staat bekend vanwege het aangename verkoelende klimaat en de prachtige uitgestrekte theeplantages.  • ★★★+ The Lakehouse Hotel (2n)
  • ★★★★ Cameron Highlands Resort (2n)

The Lakehouse

7
7

7: Cameron Highlands

Vrije dag in deze zeer fotogenieke omgeving, Cameron Highlands. Het gebied leent zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen en excursies. Ook kunt u er met uw huurauto op uit trekken en een bezoek brengen aan de diverse groente- en fruitkassen die het gebied rijk is. Een bezoek aan de regio’s meest gerenommeerde thee plantage, de Boh Tea Estate, is zeker de moeite waard om te bezoeken tijdens uw familiereis Maleisie. U heeft hier overweldigende uitzichten over de uitgestrekte plantages.

8
8

8: Cameron Highlands – Belum Nature Reserve

Vandaag verlaat u de groene hooglanden en rijdt u noordwaarts naar het natuurreservaat Belum. U rijdt via de stad Gerik in ongeveer 4½ uur naar het Belum Rainforest Resort. De afslag naar het Belum Rainforest Resort staat vanzelf aangegeven. Het resort is schitterend gelegen op het eilandje Banding, een klein schiereiland. Er is doelbewust géén excursieprogramma voor u opgenomen zodat u uw excursies ter plaatse in overleg met het personeel van het resort kunt boeken.

  • ★★★ Belum Rainforest Resort (2n)
  • ★★★+ Belum Rainforest Resort (2n)

Video Belum Rainforest Resort

9
9

9: Belum Nature Reserve

Vrije dag in dit prachtige natuurgebied. Het resort heeft een zeer uitgebreid aanbod aan excursies die u eenvoudig ter plaatse kunt boeken. Tot de mogelijkheden behoort o.a. een bezoek aan een Orang Asli dorp, de oorspronkelijke bewoners van Maleisië. Tijdens uw bezoek aan dit dorp krijgt u een goed beeld van de traditionele gewoontes en gebruiken. Daarnaast leent het regenwoud zich uitstekend voor het maken van prachtige wandelingen. Naast de vele diersoorten die in deze omgeving leven is het gebied ook het natuurlijk habitat van de grootste bloem ter wereld, de Rafflesia. Wanneer u een fanatieke visser bent, kunt u een bootje huren en een hengel uitgooien in het Temenggor Meer. Ook de vogelliefhebbers zijn hier op de juiste plek. De kans is aanwezig dat u een glimp opvangt van de kleine jaarvogel of de dubbelhoornige neushoornvogel. Kortom: er is genoeg te doen met uw gezin op deze vrije dag van uw familiereis Maleisië.

10
10

10: Belum Nature Reserve – Kuala Besut

U vervolgt uw familiereis Maleisië over de East-West Highway naar Kuala Besut. Het is een rit over een afstand van zo’n 200 kilometer. U accommodatie van vanavond ligt ca. 10 kilometer ten noorden van Kuala Besut aan zee. De accommodatie is puur gekozen vanwege de gunstige ligging t.o.v. Kuala Besut voor de overtocht naar Perhentian van morgen.  • ★★★+ Tok Aman Bali Beach Resort (1n)
11
11

11: Kuala Besut – Perhentian Island (Kecil)

’s Ochtends rijdt u naar de haven van Kuala Besut waar u de huurauto inlevert en u meldt bij het kantoortje van het Bubu Resort. Om 11:00 uur vertrekt de boot en reist u in ca. 30 minuten naar het paradijselijke kleine Perhentian eiland waar u de komende dagen verblijft aan de parelwitte stranden waar u kunt genieten van de rust, het kristalheldere water en de adembenemende onderwaterwereld. Bij aankomst wordt u door een vertegenwoordiger van het Bubu Long Beach hotel opgewacht en naar uw hotel gebracht. Wenst u iets meer luxe, dan kunt u kiezen voor een verblijf op het eiland Redang, waar zich de wat luxere (en meer grootschalige) resorts bevinden.  • ★★★ Hotel Bubu Long Beach (4n)

Hotel Bubu Long Beach

12
12

12 – 14: Perhentian Island

De komende dagen van uw familiereis Maleisië heeft u vrij te besteden op dit paradijselijke eiland. Het hotel biedt diverse excursiemogelijkheden aan. Buiten duiken en snorkelen kunt u o.a. kayakken, een jungletrekking maken, een bezoek brengen aan de nabij liggende eilanden Perhentian Besar, Lang Tengah, Redang of een prachtige cruise maken bij zonsondergang. Informeert u bij het hotel naar de mogelijkheden en prijzen.

15
15

15: Perhentian Island – Kuala Lumpur

Vandaag komt er een eind aan het paradijselijke verblijf op Perhentian Kecil. U gaat met de ferry terug naar Kuala Besut waar u wordt opgewacht door uw chauffeur die u in ca. 45 minuten naar de luchthaven van Kota Bharu brengt. Vanuit hier vliegt u terug naar Kuala Lumpur. Pal voor middennacht vliegt u met een toestel van KLM direct terug naar Amsterdam. U arriveert de volgende ochtend.

16
16

16: Aankomst

Aankomst in Amsterdam.

Prijsindicatie voor deze familiereis Maleisië

Voor deze 16-daagse familiereis Maleisië geldt een indicatie reissom van €2.095 per persoon (bij deelname van 3 personen) en op basis van verblijf in toeristenklasse accommodaties. Voor verblijf in de superieure klasse accommodaties geldt een indicatie reissom van €2.265 per persoon.

Deze prijsindicaties zijn inclusief autohuur, en alle vluchten en zijn gebaseerd op laagseizoentarieven. Deze familiereis Maleisië is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert West-Maleisië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico een familiereis Maleisië maken?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van familiereizen door deze bijzondere natuurbestemming. Uw transport, accommodaties en activiteiten worden geregeld door de reisspecialisten van Tico, zodat u optimaal kunt genieten van uw familiereis Maleisië.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Maleisië reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat