Logo bg white

Azië

Myanmar reizen

Beste reistijd Medio oktober t/m maart

Het betoverende Myanmar spreekt bij vele reizigers tot de verbeelding en is wat ons betreft één van Azië’s best bewaarde geheimen.

Myanmar reizen

De prachtige eeuwenoude tempels in het vroege ochtendlicht, het zeer gevarieerde landschap maar vooral de uitermate vriendelijke bevolking van Myanmar zullen een onuitwisbare indruk bij u achter laten.

In Myanmar vindt u een ongerepte cultuur met eeuwenoude tradities wat het land tot één van Azië's best bewaarde geheimen maakt.

Myanmar reizen en arrangementen

Wij verzorgen individuele rondreizen Myanmar, welke op maat voor u zijn gemaakt. Dit zijn onze favoriete Myanmar reizen en arrangementen.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
17 dagen
Vanaf € 7.110,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reizen | Myanmar Deluxe

Gedurende deze reis verblijft u in Tico’s speciaal geselecteerde luxe accommodaties. U bezoekt de voormalige hoofdstad Yangon, het Inlemeer, Mandalay en reist per comfortabele cruise naar het sprookjesachtige Bagan. U eindigt uw reis aan de paradijselijke stranden van Ngapali Beach.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.380,– p.p.
oktober t/m april

Myanmar arrangement | Glamping Mergui Archipel

Verken de ongerepte en onontdekte Mergui Archipel in het zuidelijke gedeelte van Myanmar, nabij de grens met Thailand. Het Wa Ale Resort is een intieme en luxe accommodatie, gelegen in een prachtige baai met uitzicht op het strand, de zee en de majestueuze rotsformaties. Ervaar de natuurlijke schoonheid van de Mergui Archipel zowel boven- als onderwater!

Lees meer

Er zijn voor Myanmar nog 8 voorbeeldreizen en arrangementen te bekijken.

Alle voorbeeldreizen en arrangementen bekijken

De eeuwenoude tempels van Bagan

De ruim 4.000 tempels en pagodes van Bagan zijn stille getuigen van Myanmar’s hoogtijdagen, velen daterend uit de 11e – 13e eeuw. Hier waant u zich in een sprookjesachtige omgeving met achter elke hoek weer een andere ruïne.

Lees verder
Beste reistijd Medio oktober t/m begin maart
1 / 3

Onze Myanmar reizen op maat

Bij Tico Reizen zijn wij ervan overtuigd dat onze Myanmar reizen garant staan voor een onvergetelijke ervaring. Per comfortabel privévervoer en onder begeleiding van onze lokale Engelssprekende gidsen maakt u kennis met dit ongerepte land en haar bescheiden maar uiterst vriendelijke bevolking.

Bezoekt u naast de hoogtepunten ook zeker de minder bekende plekken. Hier leert u het échte Myanmar kennen en en waant u zich even terug in de tijd.

"We zijn onlangs terug gekomen van een fantastische vakantie in Myanmar. Compliment voor het programma dat werkelijk alle verwachtingen op alle plekken overtroffen heeft. Wat een geweldig land en (misschien wel vooral): wat een geweldige mensen!"
Isolde & Henk

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van Myanmar reizen op maat en kennen het land goed. Zo kunt u ter plaatse zorgeloos genieten van uw onvergetelijke reis!

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Unieke ervaringen

Met unieke excursies proberen wij u in contact te brengen met de lokale bevolking, en laten wij u de toeristische plekken op een authentieke manier beleven.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of komt u er niet uit? Neem dan contact met ons op. We helpen u graag verder!

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat