Logo bg white

Azië

Myanmar reizen

Beste reistijd Medio oktober t/m begin maart

Het betoverende Myanmar spreekt bij vele reizigers tot de verbeelding en was tot niet zo lang geleden volledig afgesloten voor de buitenwereld. Inmiddels heeft het land haar toegangsdeuren geopend voor buitenlandse bezoekers en de tijd is dan ook aangebroken dat ook ú een bezoek brengt aan het voormalige Birma, één van Azië’s best bewaarde geheimen met vele unieke bezienswaardigheden.

Myanmar reizen

De talloze pagodes en tempels in het vroege ochtendlicht en het zeer gevarieerde landschap zullen een onuitwisbare indruk bij u achter laten. Daarnaast zal Myanmar’s uiterst bescheiden en vriendelijke bevolking u met veel enthousiasme en gastvrijheid ontvangen. Men is hier zeker niet zo gewend aan toeristen en zij zullen dan ook veel van ú willen weten!

Myanmar reizen en arrangementen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige reizen en arrangementen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast. Authentieke Myanmar reizen zijn ook uitstekend te combineren met andere bestemmingen in Azië, zoals Thailand, Laos en Cambodja

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
18 dagen
Vanaf € 6.875,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reis | Myanmar Deluxe

Het ongerepte Myanmar heeft nog niet zo lang geleden haar deuren geopend en ook de luxe reiziger kan nu genieten van deze 18-daagse luxe Myanmar reis, op basis van verblijf in Tico’s speciaal geselecteerde luxe accommodaties.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 4.315,– p.p.
Medio oktober t/m augustus

Myanmar reizen | Myanmar Delight

Deze Myanmar reis is een spectaculaire 17-daagse rondreis langs de belangrijkste hoogtepunten van deze parel in Zuid-Oost Azië. Zo bezoekt u onder andere Yangon, het Inle meer en Bagan, en eindigt u uw rondreis aan de prachtige stranden van Ngapali Beach!

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 4.125,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar reis | Cultureel Myanmar

Een bijzondere 15-daagse rondreis Myanmar waar u verschillende hoogtepunten van het voormalig Birma zult bezoeken. Zo reist u onder andere naar Yangon, Mandalay, Bagan, Kalaw en het Inle meer, en maakt u kennis met de uiterst vriendelijke en nederige Birmese bevolking. In deze reis staat de zeer diverse cultureel van deze unieke bestemming centraal.

Lees meer
24 dagen
Vanaf € 6.765,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar reizen | Road to Mandalay

Zeer veelzijdige 24-daagse Myanmar vakantie waarbij u de afstand van Yangon naar Mandalay geheel over land aflegt, een reis dwars door Myanmar’s binnenlanden. Deze prachtige intensieve reis is niet compleet zonder een heerlijke afsluiter aan de stranden van Ngapali Beach.

Lees meer
27 dagen
Vanaf € 7.395,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reizen | Ongerept Birma

Bent u op zoek naar een zeer volledige reis door het ongerepte Myanmar waarbij u zowel de hoogtepunten, als de afgelegen gebieden aandoet waar nog niet veel toeristen naartoe reizen? Dan is deze ‘Ongerept Birma’ reis de beste keuze! Deze prachtige intensieve reis is niet compleet zonder een heerlijke afsluiter aan de stranden van Ngapali Beach.

Lees meer
Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
medio oktober t/m begin maart

Myanmar Reizen | Incentive reis Myanmar

Myanmar is een zeer authentieke bestemming en een bijzondere incentive reis Myanmar is dan ook gegarandeerd! Wandel van Kalaw naar Inle Lake, bezoek de heilige Gouden Rots en geniet van de prachtige ruïnes in Bagan.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 750,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar arrangement | Authentiek Mon & Kayin

De Mon en Kayin staten worden tot op heden nog met rust gelaten door hordes toeristen, gewoonweg omdat er weinig over bekend is en omdat een goede infrastructuur (nog) ontbreekt. Wij reisden voor u af naar dit spectaculaire gebied en zijn dan ook van mening dat u dit beslist niet mag missen!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 725,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar arrangement | Cruise Mandalay - Bagan

Deze 3-daagse cruise over de Irrawaddy rivier (Ayeyarwaddy) is een zeer aangename en bovenal unieke manier om het traject van Mandalay naar Bagan af te leggen. RV Paukan is een stijlvol boetiek schip en telt slechts 18 prachtig gedecoreerde kajuiten, allen uitgerust met eigen sanitair. RV Paukan’s bemanning zorgt dat het u aan niets ontbreekt de komende dagen!

Lees meer
Uniek arrangement
6 dagen
Vanaf € 1.800,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar arrangement | Zeilen langs de Mergui eilanden

De beste manier om kennis te maken met deze prachtige archipel in het diepe zuiden van Myanmar, is aan boord van het kleinschalige, klassieke houten zeiljacht ‘Meta IV’. Met slechts 4 kajuiten biedt dit jacht ruimte voor maximaal 8 passagiers en 4 bemanningsleden. Uw comfortabele kajuit beschikt uiteraard over eigen sanitair.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 595,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar arrangement | De stranden van Ngapali

Wat vele reizigers niet weten, is dat Myanmar beschikt over de mooiste witte zandstranden van Zuidoost-Azië. Sluit uw rondreis af met een heerlijke strandvakantie Myanmar en verblijf aan de paradijselijke stranden van Ngapali.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 865,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar arrangement | De onontdekte Kayah staat

In de onontdekte Kayah staat, leven maar liefst tien verschillende etnische groepen. Tijdens dit 4-daags arrangement door Kayah maakt u kennis met een aantal van deze vriendelijke stammen. Maak kennis met de verschillende culturen, de gebruiken en het traditionele plattelandsleven.

Lees meer
Uniek arrangement
1 dagen
Vanaf € 295,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar arrangement | Ballonvaart Bagan

Tijdens uw reis door Myanmar kunt u een spectaculaire ballonvaart boven Bagan maken. U kunt kiezen tussen een ‘classic service’, waarbij met maximaal 16 personen over het tempelgebied van Bagan zweeft, of een ‘premium service’, waarbij u maximaal 8 personen aan boord heeft.

Lees meer
Uniek arrangement
2 dagen
Vanaf € 365,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar arrangement | Bedevaart naar de Golden Rock

2-daags bezoek onder begeleiding van een gids vanuit Yangon aan één van Myanmar’s belangrijkste bedevaartsoorden: Golden Rock. Treed in de voetsporen van de pelgrims en ervaar de sfeer van deze magische plek. Een bijzonder onderdeel van uw reis op maat naar Myanmar!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 930,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar arrangement | ongerept Mrauk U

Een reis naar Mrauk U, gelegen in het noordelijke deel van de Rakhinestaat, is een reis terug in de tijd. Breng een bezoek aan dit authentieke stukje Myanmar wat door veel toeristen gezien haar afgelegen locatie wordt overgeslagen. Een erg bijzonder onderdeel van uw Birma reis die we geheel op maat voor u kunnen maken!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 425,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar arrangement | Trekking door Hsipaw

De omgeving van Hsipaw in het noordelijke deel van de Shan staat is een prachtige setting voor langere wandelingen. Maak kennis met de levensstijl van de vele inheemse stammen van dit gebied en verken onder begeleiding van een gids dit authentieke stukje van Myanmar!

Lees meer

De eeuwenoude tempels van Bagan

De ruim 4.000 tempels van Bagan zijn stille getuigen van Myanmar’s hoogtijdagen, velen daterend uit de 11e – 13e eeuw. De tempels en pagodes liggen verspreid over een uitgestrekte vlakte van nog geen 40 km². De roden bakstenen tempels en pagodes vormen de resten van een ooit grote en machtige stad, waarvan de houten constructies reeds lange tijd geleden zijn vergaan.

Beste reistijd Medio oktober t/m begin maart
1 / 3

Met Tico naar Myanmar

Myanmar heeft haar eigen hoogtepunten waaronder het uitgestrekte tempelgebied bij Bagan, het hooggelegen Inle meer met haar verfrissende klimaat, prachtige kloosters, kleine dorpjes en drijvende tuinen, en het nabijgelegen Kalaw waar zich een bijzondere olifantenopvang bevindt. Onze reizen gaan ook naar het hectische maar zeer interessante Mandalay met de voormalige koningssteden Ava & Amarapura, de gouden rots ten zuiden van Yangon en de idyllische witte zandstranden van Ngapali. Maar het zijn niet alléén de hoogtepunten waar Tico u naar meeneemt. Onze speciaal geselecteerde reizen brengen u ook naar de minder bezochte gebieden van Myanmar, waaronder Mrauk U, gelegen in het noordelijke deel van de Rakhine staat, en de zeer ongerepte en weinig bezochte Mon & Kayin staat met het spectaculaire kastgebergte. U kunt wandelen in het afgelegen berggebied van de noordelijke Shan staat of een luxe cruise maken bij de Mergui archipel, gelegen in het diepe zuiden bij de grens met Thailand. Myanmar heeft daadwerkelijk alle aspecten in huis voor een onvergetelijke reis!

"We zijn onlangs terug gekomen van een fantastische vakantie in Myanmar. Compliment voor het programma dat werkelijk alle verwachtingen op alle plekken overtroffen heeft. Wat een geweldig land en (misschien wel vooral): wat een geweldige mensen!"
Isolde & Henk

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle Service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Myanmar reis op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat