Uw onvergetelijke reis begint bij Tico!


Vanuit onze passie voor reizen verzorgen wij prachtige privéreizen naar 37 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oceanië en de Poolgebieden. Iedere reis bevat een speciaal voor u ontworpen programma met unieke accommodaties en originele ervaringen met als doel u een fantastische herinnering te bezorgen.

Onze werkwijze

Inspiratie

Op onze website kunt u kennismaken met onze mooiste reisroutes en favoriete arrangementen. Genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk contact

U wordt gekoppeld aan de reisspecialist die u het beste kan adviseren bij uw aanvraag. Vanaf het eerste contact tot aan uw terugkomst heeft u één contactpersoon.

Reisvoorstel op maat

Uw specialist zal alle wensen en voorkeuren vertalen in een uniek en persoonlijk reisprogramma boordevol onvergetelijke ervaringen en de mooiste accommodaties.

Genieten

Uw prachtige reis reis gaat van start en het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos te genieten van alle bijzondere ervaringen die u op de bestemming te wachten staan!

16 dagen
Vanaf € 6.500,– p.p.

Mauritius reis | Réunion & Mauritius

Deze rondreis Réunion en Mauritius is een bijzonder complete reis, waarin u het groene en bergachtige eiland Réunion bezoekt en daarnaast 3 bestemmingen op Mauritius aandoet. In deze voorbeeldreis zijn een aantal originele excursies opgenomen en gaat u met een MINI cabriolet Mauritius verkennen! (mocht u de voorkeur geven aan transfers dan is dit ook mogelijk).

Lees meer
Favoriet
7 dagen
Vanaf € 13.500,– p.p.

Joali Maldives | ★★★★★

Wellicht één van de mooiste resorts van de Malediven is Joali, gelegen in het hoge noorden op het eiland Muravandhoo. Haar zeer exclusieve en werkelijk schitterend gedecoreerde villa's, het uitmuntende eten, de paradijselijke setting en de sublieme service maken deze locatie tot één van onze favorieten.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 9.900,– p.p.

Ecuador reizen | Ecuador Deluxe

In 20 dagen maakt u tijdens deze luxe reis Ecuador kennis met de veelzijdigheid van het prachtige land. Tijdens deze bijzondere reis bezoekt u o.a. Otavalo, Quito, Cotopaxi, de Amazone, Cuenca en de Galápagoseilanden en onderweg verblijft u in de mooiste en meest exclusieve accommodaties van het land.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 10.795,– p.p.

IJsland reis | Winterreis IJsland

Reis door het oogverblindende IJslandse winterlandschap vol ijs en sneeuw en verblijf onderweg in onze absolute favoriete accommodaties. Overdag gaat u mountainbiken, maakt u een tocht per sneeuwscooter, vaart u langs gletsjers en bezoekt u een indrukwekkende ijsgrot. I.v.m. de conditie van de wegen in de wintermaanden reist u met een privé-chauffeur.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 4.890,– p.p.

Italië reis | Culinaire Italië reis

Deze culinaire Italië reis bevat een prachtige route van noord Italië (Piëmont) naar Rome. U bezoekt met uw eigen auto de schitterende regio's Piëmont en Toscane, de steden Bologna, Florence en Rome en verblijft aan de Amalfikust. U overnacht in luxe en kleinschalige accommodaties en maakt zeer smakelijke excursies!

Lees meer
Gemma Hanrath • Reisexpert Mauritius

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Mauritius reis | Réunion & Mauritius 16 dagen

Joali Maldives | ★★★★★ 7 dagen

Ecuador reizen | Ecuador Deluxe 20 dagen

IJsland reis | Winterreis IJsland 10 dagen

Italië reis | Culinaire Italië reis 14 dagen

Wilt u weten wat ons bezig houdt?

Onze reisspecialisten delen graag regelmatig hun mooiste reisverhalen, foto's en video's of andere informatieve artikelen waarmee wij u graag op de hoogte houden van wat ons allemaal bezig houdt. Laat u inspireren! Op onze blogpagina kunt u ze stuk voor stuk terug lezen.

U kunt ons daarnaast ook vinden op Instagram, Facebook en op YouTube waar verschillende video's te vinden zijn van de gemaakte studiereizen.

Tico Reizen

Ons kleine, maar zeer gedreven team bestaat uit ervaren, enthousiaste en deskundige reisspecialisten. Wij kennen al onze bestemmingen goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook een goed en eerlijk advies geven over de mooiste gebieden, aan te raden reisroutes en de meest indrukwekkende ervaringen. De bijzondere accommodaties die u terugvindt in ons aanbod hebben we persoonlijk bezocht en we werken op al onze bestemmingen samen met professionele en betrouwbare lokale partners.

Wij nemen u de organisatie van uw reis graag uit handen en adviseren u graag zodat u met minimale inspanning, maximaal kunt genieten.

Lees meer

Uw SGR-voucher

Heeft u van ons sinds de start van de coronacrisis een voucher met SGR-dekking ontvangen i.v.m. uw geannuleerde reis? Natuurlijk verzilveren we deze voucher het liefst bij de boeking van een nieuwe reis, maar met de verlengde maatregelen en een wereld die nog grotendeels 'op slot' zit, is het boeken van een nieuwe reis nu nog geen gemakkelijke optie.

Weet dat u uw voucher altijd bij ons kunt inwisselen tegen een contante terugbetaling, ook al zijn de 6 maanden na uitgifte nog niet verstreken. Neemt u contact met ons op wanneer u de voorkeur geeft aan terugbetaling? Wij zorgen er dan voor dat het geld binnen enkele dagen op uw rekening staat.

Lees meer

Tico-reiziger over de reis naar Portugal

"Wat hebben we een onvergetelijke en prachtige reis door Portugal mogen beleven. Van begin tot eind was alles tot in de puntjes verzorgd en wij zijn enorm verrast op de manier hoe jullie werken. De accommodaties had ik niet beter kunnen kiezen, de excursies waren perfect geregeld , het vervoer van en naar de luchthavens was werkelijk top. Wij hoefden alleen maar genieten van een werkelijk schitterend land met enorm lieve mensen, met heerlijk eten en niet te vergeten de prachtige accomodaties welke door jullie zijn uitgezocht. Het was een reis, die nog lang in ons geheugen zal blijven en wat is het toch heerlijk om weer op reis te mogen gaan! We waren bijna vergeten hoe het voelt om weer in een vliegtuig te stappen. Wij verheugen ons alweer op een volgende reis met jullie!"

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur voor een specifieke bestemming maar weet u wel welk type reis u het meeste aanspreekt? Hieronder vindt u onze belangrijkste categorieën welke u kunnen inspireren bij het kiezen van uw volgende reisbestemming.

Wat kunt u verwachten?

Met onze jarenlange ervaring in de organisatie van volledig verzorgde rondreizen, is Tico Reizen één van de langst gevestigde merken op het gebied van maatwerkreizen. Onze selectie van bijzondere accommodaties en ons netwerk van uitstekende partners op al onze bestemmingen, zorgen voor gegarandeerde kwaliteit en een unieke reisbeleving. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het avontuur!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat