Uw onvergetelijke reis begint bij Tico!


Vanuit onze passie voor reizen verzorgen wij prachtige privéreizen naar 35 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oceanië en de Poolgebieden. Iedere reis bevat een speciaal voor u ontworpen reisprogramma met unieke accommodaties en originele ervaringen met als enige doel u een fantastische herinnering te bezorgen.

Onze werkwijze

Inspiratie

Op onze website vindt u onze favoriete reisroutes en arrangementen. De type reizen, soort hotels en bijzondere excursies kunt u dus alvast uitgebreid bekijken. Genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk contact

De reisspecialist die het beste aansluit bij uw aanvraag zal u begeleiden in het gehele proces. Vanaf aanvraag tot uitvoering heeft u dus één prettig en benaderbaar contactpersoon binnen Tico Reizen!

Reisvoorstel op maat

Uw reisspecialist zal zorgen voor een goed beeld van uw reisplannen en zal deze wensen en voorkeuren vertalen in een uniek en individueel reisprogramma boordevol unieke ervaringen en de mooiste accommodaties.

Genieten

We sturen u kort voor vertrek de reisbescheiden waarin u alle reisinformatie aantreft. Uw prachtige reis reis gaat van start en het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos te genieten van de ervaringen die u te wachten staan.

Favoriet
8 dagen
Vanaf € 8.995,– p.p.

Zweden | Kerst in Zweeds Lapland

Er is geen mooier moment om af te reizen naar het afgelegen Lapland dan met de feestdagen. Buiten ligt er een dik pak sneeuw voor gegarandeerde winterpret en in de avonduren kruipt u heerlijk bij het haardvuur of gaat u op zoek naar het magische noorderlicht onder de Arctische hemel. De reis wordt afgesloten met een verblijf in Stockholm.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 6.195,– p.p.

Portugal reis | Lissabon & de Azoren

Breng een bezoek aan de prachtig groene eilanden van de Azoren, gelegen in de Atlantische Oceaan, op ca. 2,5 uur vliegen van Lissabon. Deze reis laat u gedurende 2 weken grotendeels met een eigen huurauto kennis maken met de eilanden Pico en São Miguel. Uiteraard staan er een aantal unieke ervaringen op het programma.

Lees meer
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 5.495,– p.p.

Portugal reis | Portugal Deluxe

Reis op uw gemak van Porto in het noorden tot aan de hoofdstad Lissabon en verblijf onderweg in prachtige, authentieke en buitengewoon comfortabele accommodaties. U bezoekt Porto, de Douro, de binnenlanden van Alentejo, Lissabon en u verblijft enkele dagen aan de Atlantische kust. Onderweg staan een aantal onvergetelijke ervaringen op het programma.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 4.580,– p.p.

Griekenland reis | Het vasteland van Griekenland

Gedurende deze autorondreis verkent u het adembenemend mooie vasteland van Griekenland. U start de reis in Thessaloniki, een stad met veel prachtige bezienswaardigheden. De indrukwekkende kloosters van Meteora zullen niet ontbreken en tevens ervaart u het serene Kerkinimeer en de majestueuze Vikoskloof. U sluit deze reis af in het historierijke Athene.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 7.350,– p.p.

Italië reis | Culinaire Italië reis

Deze culinaire Italië reis bevat een prachtige route van noord Italië (Turijn) naar Rome. Onderweg reist u per huurauto en trein en bezoekt u de schitterende regio's Piëmont en Toscane, de steden Bologna, Florence en Rome en verblijft u aan de Amalfikust. U overnacht in luxe en kleinschalige accommodaties en maakt zeer smakelijke excursies!

Lees meer
Charissa Martens • Reisexpert Lapland

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Zweden | Kerst in Zweeds Lapland 8 dagen

Portugal reis | Lissabon & de Azoren 16 dagen

Portugal reis | Portugal Deluxe 17 dagen

Griekenland reis | Het vasteland van Griekenland 13 dagen

Italië reis | Culinaire Italië reis 14 dagen

Wilt u weten wat ons bezig houdt?

Onze reisspecialisten delen graag regelmatig hun mooiste reisverhalen, foto's en video's of andere informatieve artikelen waarmee wij u graag op de hoogte houden van wat ons allemaal bezig houdt. Laat u inspireren! Op onze blogpagina kunt u ze stuk voor stuk terug lezen.

U kunt ons daarnaast ook vinden op Instagram, Facebook en op YouTube waar verschillende video's te vinden zijn van de gemaakte studiereizen.

Tico Reizen

Ons kleine, maar zeer gedreven team bestaat uit ervaren, enthousiaste en deskundige reisspecialisten. Wij kennen al onze bestemmingen goed door eigen reiservaring. Hierdoor kunnen we goed en eerlijk advies geven over we de mooiste gebieden, aan te raden routeroutes en de meest indrukwekkende excursies. We hebben prachtige en gunstig gelegen (boutique) accommodaties bezocht en werken op al onze bestemmingen samen met professionele en betrouwbare lokale partners. Wij nemen u de organisatie van een reis graag uit handen en u heeft bij ons altijd een vast en benaderbaar aanspreekpunt. Dit alles zorgt ervoor dat u met minimale inspanning, maximaal kunt genieten.

Lees meer

Flexibel boeken

Voor alle nieuw te boeken reizen vanaf 26 oktober 2020 gelden vanaf heden en tot nader orde de volgende (afwijkende) boekingsvoorwaarden:

  • Er is geen (aan)betaling nodig tot 30 dagen voor vertrek;
  • U kunt de reis kosteloos annuleren tot 30 dagen voor vertrek, ongeacht de reden;
  • Vanaf 30 dagen voor vertrek kan de reis niet langer kosteloos worden geannuleerd, maar wel worden verplaatst naar een andere vertrekdatum.


Bovenstaande voorwaarden zijn niet van toepassing op reeds geboekte en omgeboekte reizen.

Lees meer

Veilig op reis

Wij vinden dat veilig en verantwoord reizen voorop moet staan bij de uitvoering van een reis, helemaal in tijden van een pandemie. Een verplichte PCR-test voor vertrek geeft voor zowel u als de reisbestemming garantie op een goede gezondheid en voorkomt verspreiding. De bestemmingen die een verantwoord beleid voeren (zowel intern als ten aanzien van de ontvangst van buitenlandse bezoekers), dragen wij daarom een warm hart toe. We staan voor u klaar om u te assisteren bij het kiezen van uw vakantiebestemming en u goed te adviseren. Heeft u vragen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

De Azoren

Voor natuurliefhebbers is de oogverblindende Azoren-eilandengroep met stip een must-visit binnen Europa! Deze archipel, gelegen in de Atlantische oceaan op ca. 2,5 uur vliegen vanuit de Portugese hoofdstad Lissabon, heeft alles in huis voor een ontspannen vakantie temidden van de ongerepte natuur.

Bij aankomst dient u een negatieve PCR-test te kunnen tonen en na enkele dagen dient een tweede test te worden afgenomen welke volledig zal worden vergoed door de lokale overheid. Zo is zowel uw gezondheid, als die van de eilandbewoners gewaarborgd!

Lees meer

Tico-reizigers over de reis naar Colombia

"Na Vietnam nu met Tico naar Colombia geweest, wederom perfect georganiseerd, zowel in de voorbereiding als uitvoering. We hebben al veel gereisd en met verschillende (specialistische) reisbureau’s de reis samengesteld. Tico behoort tot een van de beste, een aanraden en op naar de volgende reis!"

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur voor een specifieke bestemming maar weet u wel welk type reis u het meeste aanspreekt?Hieronder vindt u onze belangrijkste categorieën welke u kunnen inspireren bij het kiezen van uw volgende reisbestemming.

Wat kunt u verwachten?

Met onze jarenlange ervaring in de organisatie van volledig verzorgde rondreizen, is Tico Reizen één van de langst gevestigde merken op het gebied van maatwerkreizen. Onze selectie van bijzondere accommodaties en ons netwerk van uitstekende partners op al onze bestemmingen, zorgen voor een gegarandeerde kwaliteit en unieke reisbeleving. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het avontuur!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat