Logo bg white

Voorbeeldreizen

Alle voorbeeldreizen op een rij.

Op zoek naar de perfecte reis

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte reis te vinden.

Zoeken
9 dagen
Vanaf € 9.150,– p.p.
Juli

Greenland Adventure Cruise

Tijdens deze 9-daagse cruise verkent u de spectaculaire fjorden van Zuidoost-Groenland aan boord van het schitterende poolschip de Ultramarine. De Ultramarine is uitgerust met 2 helikopters, 20 snelle Zodiacs, luxe voorzieningen aan boord en biedt het grootste aanbod aan avontuurlijke opties in de Arctic. Unieke en avontuurlijke activiteiten laten u kennismaken met het majestueuze landschap.

Lees meer
7 dagen
Vanaf € 4.900,– p.p.
Mei en juni

Hoogtepunten van Spitsbergen

De Hoogtepunten van Spitsbergen cruise is de kortste cruise uit ons Arctische aanbod. U vliegt vanuit Oslo naar Longyearbyen (Spitsbergen) waar u aan boord gaat van uw prachtige schip en kennis maakt met uw hut, medereisgenoten en de crew. Vanaf dag 3 tot en met 6 vaart het schip langs de westkust van Spitsbergen richting het noorden van het eiland en maakt u prachtige excursies.

Lees meer
Favoriet
15 dagen
Vanaf € 18.495,– p.p.
juni t/m september

IJsland reis | IJsland Deluxe

Reis in alle exclusiviteit langs IJsland's grootste hoogtepunten en verblijf in haar allermooiste hotels & lodges. U brengt een bezoek aan de hoofdstad Reykjavík, de Gouden Driehoek, het indrukwekkende zuiden en het spectaculaire noordwesten. Uw reis bevat een aantal spectaculaire privé-ervaringen die voor een onvergetelijke herinnering zullen zorgen.

Lees meer
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 13.900,– p.p.
Gehele jaar

Bhutan reizen | AMAN Bhutan

Tijdens deze luxe Bhutan reis verblijft u op 5 verschillende plekken in het prachtige Amankora. Na een verkenning van de hoofdstad Thimphu reist u verder naar de lager gelegen Punakha Valley. U geniet van de schoonheid van de Phobjikha Valley en maakt kennis met Bumthang. U sluit deze exclusieve Bhutan reis af in Paro, waar een bezoek aan het wereldberoemde Tiger's Nest niet zal ontbreken.

Lees meer
Favoriet
15 dagen
Vanaf € 4.850,– p.p.
maart t/m oktober

Ierland reizen | Ierland Deluxe

Maak kennis met de hoogtepunten van het betoverende Ierland, terwijl u verblijft in de meest exclusieve accommodaties die het land te bieden heeft. Tijdens deze luxe reis door Ierland verblijft u in de charmante hoofdstad Dublin, verkent u de verbluffend mooie regio van graafschap Donegal, reist u over de Wild Atlantic Way, door graafschap Galway naar graafschap Kerry, waar u verblijft op het schitterende schiereiland Dingle. U sluit deze reis af in Ardmore, gelegen aan de zuidoostkust van het land.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat