Logo bg white

Voorbeeldreizen

Alle voorbeeldreizen op een rij.

Op zoek naar de perfecte reis

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte reis te vinden.

Zoeken
Favoriet
9 dagen
Vanaf € 8.695,– p.p.
november t/m april

Zweden | Avontuur en wellness in Zweeds Lapland

Start uw reis in de bruisende hoofdstad Stockholm en vlieg vervolgens naar Lulea in het hart van Lapland. U verblijft hier gedurende een kleine week op 2 locaties: één exclusieve lodge temidden van de wildernis en één schitterende wellness locatie waar u naast alle buitenactiviteiten, ook kunt genieten van de Zweedse spa- en saunarituelen.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 8.190,– p.p.
April t/m oktober

Italië reis | Italië Delight

Schitterende rondreis langs de mooiste hoogtepunten van Italië. U reist per eerste klas trein van Rome naar Napels voor een bezoek aan de Amalfikust, Pompeii en het eiland Capri. Met een luxe huurauto rijdt u vervolgens via Umbrië, Siena, Florence, de Toscaanse kust en Bologna naar Venetië. Bijzondere en originele tours maken onderdeel uit van de reis!

Lees meer
Favoriet
13 dagen
Vanaf € 10.400,– p.p.
mei, juni & september

Griekenland reis | Griekenland Deluxe

Gezegend met talloze schitterende luxe accommodaties maakt Griekenland tot een perfecte bestemming voor de luxe reiziger. Ontdek het romantische Santorini, het veelzijdige eiland Paros, de rijke historie van Athene en sluit af in de parel van Griekenland: het gerenommeerde Amanzoe.

Lees meer
7 dagen
Vanaf € 7.295,– p.p.
november t/m april

Finland | Helsinki & de Jávri Lodge

Breng een bezoek aan Helsinki en het prachtige Lapland in de omgeving van Ivalo, één van de noordelijkste gebieden van het land en verblijf in de sfeervolle en kleinschalige Jávri Lodge. Maak een sleetochtje met husky's, rijd op een sneeuwscooter door het ijzige winterlandschap of maak verken de omgeving met een fatbike.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 4.150,– p.p.
December t/m april

Costa Rica reizen | Costa Rica Delight

Een korte rondreis per comfortabele 4WD huurauto langs enkele van de mooiste hoogtepunten van Costa Rica! U begint de reis met een bezoek aan hoofdstad San José. Hierna haalt u de huurauto op en bezoekt u San Gerardo de Dota, Nationaal Park Piedras Blancas, Uvita, La Fortuna en u sluit de reis af op het paradijselijke Isla Jesusita.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat