Logo bg white

Voorbeeldreizen

Alle voorbeeldreizen op een rij.

Op zoek naar de perfecte reis

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte reis te vinden.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 6.395,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reizen | Myanmar Deluxe

Gedurende deze reis verblijft u in Tico’s speciaal geselecteerde luxe accommodaties. U bezoekt de voormalige hoofdstad Yangon, het Inlemeer, Mandalay en reist per comfortabele cruise naar het sprookjesachtige Bagan. U eindigt uw reis aan de paradijselijke stranden van Ngapali Beach.

Lees meer
20 dagen
Vanaf € 4.295,– p.p.
Medio oktober t/m augustus

Myanmar reizen | Myanmar Delight

Deze hoogtepunten reis Myanmar is een mooie 20-daagse rondreis langs de belangrijkste bezienswaardigheden van het land van de zon! U bezoekt onder andere Yangon, het Inlemeer, Mandalay en Bagan maar stopt ook in het authentieke pottenbakkersdorpje Yandabo op het platteland. Uw hoogtepunten Myanmar reis eindigt aan de prachtige stranden van Ngapali Beach!

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 4.625,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar reizen | Cultureel Myanmar

Rondreis Myanmar waarin u verschillende culturele hoogtepunten van dit land bezoekt. Zo bezoekt u naast de bekende hoogtepunten ook de minder bekende dorpjes, waar u kennismaakt met een uiterst vriendelijke bevolking. In deze reis staat de cultuur van deze unieke bestemming centraal!

Lees meer
28 dagen
Vanaf € 6.895,– p.p.
Medio oktober t/m maart

Myanmar reizen | Ongerept Birma

Een 28-daagse reis door Myanmar waarbij u, naast de hoogtepunten, ook de minder bekende plekken van dit prachtige land bezoekt. Van culturele plekken zoals de Gouden Rots, Bagan en Mrauk U tot natuurbestemmingen zoals Hpa-An, Hsipaw en Inlemeer. Deze Ongerept Birma reis biedt het allemaal!

Lees meer
23 dagen
Vanaf € 4.775,– p.p.
Medio oktober t/m begin maart

Myanmar reizen | Road to Mandalay

Een 23-daagse Myanmar vakantie waarbij u de afstand van Yangon naar Mandalay geheel over land aflegt, een reis dwars door de binnenlanden van Myanmar! U maakt kennis met het leven op het platteland en de traditionele gebruiken. Een unieke ervaring!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat