Logo bg white

Voorbeeldreizen

Alle voorbeeldreizen op een rij.

Op zoek naar de perfecte reis

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte reis te vinden.

Zoeken
18 dagen
Vanaf € 6.925,– p.p.
maart - mei & september - november

Zuid-Afrika reis | Luxe Familiereis

Deze familiereis Zuid-Afrika laat u in alle luxe kennismaken met een aantal schitterende gebieden welke nog niet ontdekt zijn door het massatoerisme. Onderweg verblijft u in adembenemend mooie én kindvriendelijke accommodaties. Deze reis is tevens zeer geschikt voor koppels die samen reizen en van exclusiviteit houden.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 3.995,– p.p.
5-20 oktober 2018

Peru reizen | Exclusieve groepsreis (max. 8 personen) | Start 5 oktober 2018

Op 5 oktober 2018 start een bijzondere en zeer exclusieve groepsreis naar Peru. In een klein gezelschap van maximaal 8 personen reist u geheel op privé-basis langs de belangrijkste hoogtepunten van Zuid-Peru. U bezoekt o.a. de steden Lima, Arequipa en Cuzco en reist door de schitterende Colca Canyon. Uiteraard mag een bezoek aan het Titicacameer en het wereldberoemde ruïnecomplex Machu Picchu niet ontbreken.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 7.850,– p.p.
November t/m maart

Antarctica cruise #1 | Klassieke Antarctica Cruise

Tijdens deze klassieke Antarctica cruise bezoekt u in 10, 11 of 12 dagen het meest noordelijk gelegen gedeelte van het vasteland van Antarctica. Deze prachtige expeditiecruise begint in Ushuaia, in het zuidelijkste puntje van Argentinië. Nadat u de Drake Passage bent gepasseerd verblijft in een schitterende omgeving met gigantische ijsbergen, tienduizenden pinguïns en met sneeuw bedekte bergketens. U overnacht gedurende de volledige reis aan boord van een comfortabel en kleinschalig schip.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 4.525,– p.p.
Gehele jaar

Japan reizen | Honshu Delight

Maak kennis met de mooiste bezienswaardigheden van het hoofdeiland Honshu tijdens deze 15-daagse rondreis Japan. U bezoekt o.a. Kyoto, Hiroshima, Kanazawa, Takayama, Tokyo en maakt de schitterende historische wandeling over de Nagasendo Highway.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 2.895,– p.p.
November t/m februari

Laos reizen | Laos delight

Een bijzondere 12-daagse individuele Laos reis, grotendeels door het authentieke Laos, startend met een bezoek aan de Thaise hoofdstad Bangkok.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat