Uw onvergetelijke reis begint bij Tico!


Vanuit onze passie voor reizen verzorgen wij prachtige privéreizen naar de mooiste bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oceanië en de Poolgebieden. Iedere reis is speciaal voor u ontworpen met unieke accommodaties en originele ervaringen met als doel u een fantastische herinnering te bezorgen.

Onze werkwijze

Inspiratie

Op onze website kunt u kennismaken met onze mooiste reisroutes en favoriete arrangementen. Genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk contact

U wordt gekoppeld aan de reisspecialist die u het beste kan adviseren bij uw aanvraag. Vanaf het eerste contact tot aan uw terugkomst heeft u één contactpersoon.

Reisvoorstel op maat

Uw specialist zal alle wensen en voorkeuren vertalen in een uniek en persoonlijk reisprogramma boordevol onvergetelijke ervaringen en de mooiste accommodaties.

Genieten

Uw prachtige reis reis gaat van start en het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos te genieten van alle bijzondere ervaringen die u op de bestemming te wachten staan!

Favoriet
17 dagen
Vanaf € 10.600,– p.p.

Namibië reis | Romantisch Namibië

Tijdens deze luxe Namibië reis, rijdt langs de mooiste gebieden en verblijft u in de meest luxe en romantische accommodaties van het land. Er staat u een heerlijke verblijf te wachten in Omaanda, gaat terug in de tijd bij Sonop in de Namib Desert, bezoekt de Sossusvlei-duinen en verblijft in de unieke Desert Whisper suite. Via de kustplaats Swakopmund rijdt u naar Onduli Ridge in Twyfelfontein. De reis wordt in Okonjima The Villa.

Lees meer
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 27.400,– p.p.

Bhutan reizen | AMAN Bhutan

Tijdens deze luxe Bhutan reis verblijft u op 5 verschillende plekken in het prachtige Amankora. Na een verkenning van de hoofdstad Thimphu reist u verder naar de lager gelegen Punakha Valley. U geniet van de schoonheid van de Phobjikha Valley en maakt kennis met Bumthang. U sluit deze exclusieve Bhutan reis af in Paro, waar een bezoek aan het wereldberoemde Tiger's Nest niet zal ontbreken.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 14.450,– p.p.

Mexico reis | Mexico Deluxe

Deze luxe rondreis Mexico laat u op een zeer exclusieve manier kennis maken met de belangrijkste hoogtepunten van het zuiden van het land. U bezoekt o.a. Mexico-Stad en Oaxaca en reist via de deelstaat Chiapas naar het Yucatán schiereiland. U verblijft tijdens deze luxe rondreis in enkele van de mooiste en meest exclusieve hotels van het Mexico en er zijn vele unieke excursies inbegrepen.

Lees meer
22 dagen
Vanaf € 9.525,– p.p.

Zuid-Afrika reis | Remote Zuid-Afrika

Tijdens deze individuele reis Zuid-Afrika maakt u op een rustig tempo kennis met het veelzijdige landschap van dit prachtige land. Onderweg verblijft u in de mooiste en meest afgelegen accommodaties, zoals o.a. Bushmans Kloof, de Wildehondekloof Game Lodge, de Karoo Lodge in het Samara Private Game Reserve & de Morukuru Beach Lodge in de Hoop Nature Reserve.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 9.750,– p.p.

Mauritius reis | Mauritius Deluxe

Tijdens deze schitterende deluxe reis verblijft u in de meest luxe accommodaties van Mauritius en zal het u aan niets ontbreken. Alle accommodaties zijn bijzonder comfortabel en bieden veel privacy. Daarnaast zijn enkele prachtige unieke privé-excursies inbegrepen zoals een privé catamarantocht en stargazing bij uw hotel. Wanneer u houdt van wat meer privacy en luxe, dan is deze ontspannen Mauritius reis de perfecte keuze.

Lees meer
Gemma Hanrath • Reisexpert Namibië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Namibië reis | Romantisch Namibië 17 dagen

Bhutan reizen | AMAN Bhutan 17 dagen

Mexico reis | Mexico Deluxe 18 dagen

Zuid-Afrika reis | Remote Zuid-Afrika 22 dagen

Mauritius reis | Mauritius Deluxe 13 dagen

Tico Reizen


Ons kleine, maar zeer gedreven team bestaat uit ervaren, enthousiaste en deskundige reisspecialisten. Wij kennen onze bestemmingen uit eigen ervaring en kunnen passend en eerlijk advies geven over de mooiste gebieden, aan te raden reisroutes en de bij u passende ervaringen. De bijzondere accommodaties die u terugvindt in ons aanbod hebben we persoonlijk bezocht en we werken op al onze bestemmingen samen met professionele en betrouwbare lokale partners.

Wij nemen u de organisatie van uw reis graag uit handen en adviseren u graag zodat u met minimale inspanning, maximaal kunt genieten.

Lees meer

Inspectiereis Namibië


In november 2022 maakte reisspecialiste Gemma een inspectiereis naar Namibië. Met de geweldige natuur, sublieme accommodaties (allen luxe, zeer sfeervol en kleinschalig), een rijk dierenleven en avontuurlijke maar ook veilige manier van rondreizen past deze bestemming uitstekend binnen het portfolio van Tico. Tel daar de gastvrije en trotse Namibiërs bij op, en we zijn en blijven fan. Lees in haar blog een verslag van de reis.

Lees meer

Schrijf u in voor Tico's Reisinspiratie


Ongeveer 12 keer per jaar verzorgen wij een inspirerende nieuwsbrief boordevol prachtige reizen, de mooiste accommodaties en bijzondere excursies! Schrijft u zich voor onze nieuwsbrief zodat u wij u op de hoogte kunnen houden en onze favoriete landen en accommodaties met u kunnen delen?

Lees meer

NIEUW: Mexico!


Reisspecialist Alexander reisde in oktober 2022 af naar het prachtige Mexico, bezocht de mooiste accommodaties en een aantal sublieme hoogtepunten van het land. Sinds zijn terugkomst in Amsterdam is er vol enthousiasme gewerkt aan de eerste schitterende voorbeeldreizen, in samenwerking met onze creatieve nieuwe lokale partner.

Neem een kijkje bij onze spiksplinternieuwe reizen en laat u inspireren door al het moois wat wij voor u hebben samengesteld.

Lees meer

Nancy over de reis naar Portugal

"Tico staat voor mij echt op nummer 1 van alle reisorganisaties. Zeer vriendelijk, klantgericht en correct. En ze staan telkens met de juiste oplossing klaar. Nu onze reis naar Indonesië niet door kon gaan, boekten ze een onvergetelijke vakantie naar Portugal voor ons gezin en wat hebben we ervan genoten!"

Reisthema's ter inspiratie


Heeft u nog geen voorkeur voor een specifieke bestemming maar weet u wel welk type reis u het meeste aanspreekt? Hieronder vindt u onze belangrijkste categorieën welke u kunnen inspireren bij het kiezen van uw volgende reisbestemming.

Wat kunt u verwachten?


Met onze jarenlange ervaring in de organisatie van volledig verzorgde rondreizen, is Tico Reizen één van de langst gevestigde merken op het gebied van maatwerkreizen. Onze selectie van bijzondere accommodaties en ons netwerk van uitstekende partners op al onze bestemmingen, zorgen voor gegarandeerde kwaliteit en een unieke reisbeleving. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het avontuur!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat