Uw onvergetelijke reis begint bij Tico!


Vanuit onze passie voor reizen verzorgen wij prachtige privéreizen naar 31 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oceanië en de Poolgebieden. Wij streven ernaar u met een bijzonder reisprogramma en unieke accommodaties een fantastische herinnering te bezorgen.

Ik ben op zoek naar de perfecte reis in de maand...

door
17 dagen
Vanaf € 5.495,– p.p.

Portugal reis | Portugal Deluxe

Reis op uw gemak van Porto in het noorden tot aan de hoofdstad Lissabon en verblijf onderweg in prachtige, authentieke en buitengewoon comfortabele accommodaties. U bezoekt Porto, de Douro, de binnenlanden van Alentejo, Lissabon en u verblijft enkele dagen aan de Atlantische kust. Onderweg staan een aantal onvergetelijke ervaringen op het programma.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 8.200,– p.p.

Botswana reis | Natuurreis Botswana

Deze rondreis Botswana brengt u op individuele basis langs vele schitterende hoogtepunten van Botswana. De reis begint met een Chobe River cruise aan boord van de Zambezi Queen. Hierna vliegt u met een chartervluchtje door naar Linyanti (iets ten westen van Chobe) en maakt u uitgebreid kennis met de Okavango Delta. U sluit de reis af met een verblijf in het wijngebied in Zuid-Afrika.

Lees meer
19 dagen
Vanaf € 13.400,– p.p.

USA reizen | Luxe 'Wild West' autoreis

Tijdens deze luxe autoreis door het Wilde Westen van Amerika verkent u de meest indrukwekkende hoogtepunten, zoals het Zion National Park, het wereldberoemde Monument Valley & de prachtige Brush Creek Ranch . Onderweg verblijft u in werkelijk schitterende accommodaties, met als hoogtepunten het Amangiri & The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch.

Lees meer
21 dagen
Vanaf € 11.955,– p.p.

Argentinië reizen | Argentinië Deluxe

Deze spectaculaire reis laat u in alle luxe kennis maken met Argentinië's mooiste hoogtepunten. U verblijft in de mooiste en meest exclusieve accommodaties en bezoekt o.a. Buenos Aires, de gletsjers in het ruige Patagonië, de omgeving van Bariloche en San Martin de los Andes en de wijnregio bij Mendoza. De reis wordt afgesloten bij de watervallen van Iguazú.

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 5.495,– p.p.

Japan reizen | Rondreis 'Honshu Delight'

Maak kennis met de mooiste bezienswaardigheden van het hoofdeiland Honshu tijdens deze indrukwekkende rondreis Japan welke zeker niet alleen langs de grote hoogtepunten gaat. U bezoekt o.a. de steden Kyoto, Hiroshima, Kanazawa en Tokyo, maar gaat eveneens de bergen in voor een bezoek aan Takayama en een prachtige wandeling over de historische Nagasendo Highway.

Lees meer
Fraukje van Nes • Reisexpert Portugal

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Portugal reis | Portugal Deluxe 17 dagen

Botswana reis | Natuurreis Botswana 12 dagen

USA reizen | Luxe 'Wild West' autoreis 19 dagen

Argentinië reizen | Argentinië Deluxe 21 dagen

Japan reizen | Rondreis 'Honshu Delight' 15 dagen

De reisspecialisten op reis!

Onze reisspecialisten delen graag hun mooiste reisverhalen, foto's en video's die ze tijdens hun inspectiereizen hebben gemaakt. Op de blogpagina vindt u een verzameling van reiservaringen en informatieve artikelen waarmee wij u een mooi beeld geven van onze bestemmingen en accommodaties. Laat u inspireren! U kunt ons ook vinden op YouTube waar verschillende video's te vinden zijn van de gemaakte studiereizen.

De mooiste bestemmingen wereldwijd

Wij selecteren onze reisbestemmingen met zorg. Niet ieder land behoort dan ook onder ons aanbod. Heeft u op onze website een bestemming gevonden waar u graag uw vakantie wenst door te brengen? We horen het graag. Onze specialisten zullen u probleemloos kunnen enthousiasmeren en met plezier een uniek reisplan voor u maken.

Lees meer

Onze nieuwste aanwinst: Portugal!

Onze spectaculaire bestemmingen wereldwijd hebben vooralsnog de deuren niet geopend maar sinds de versoepeling van het reisadvies binnen Europa begint het bij ons allemaal weer te kriebelen. We willen erop uit!

Met plezier informeren wij u dan ook dat wij vanaf heden kunnen assisteren bij de verzorging van een prachtige en onvergetelijke reis naar de Zuid-Europese bestemming Portugal.

Lees meer

Tico Reizen, specialist sinds 1993!

Ons kleine, maar zeer gedreven team bestaat uit ervaren en kundige reisspecialisten. Wij kennen onze bestemmingen en hebben er één of meerdere malen rondgereisd of zelfs gewoond. Wij kennen prachtige en gunstig gelegen (boutique) accommodaties en werken samen met uitstekende lokale partners ter plaatse. Wij nemen u de organisatie van een reis graag uit handen, zodat u met minimale inspanning, maximaal kunt genieten.

Lees meer

COVID-19

We bevinden ons momenteel in een uitzonderlijke situatie. In de reisbranche zijn de gevolgen van het coronavirus uiteraard zeer merkbaar en vrijwel alle reizen met vertrek op korte termijn, worden in overleg met onze reizigers omgeboekt naar een later moment. Wat zijn we blij met de flexibiliteit!

Wij houden de situatie van alle Tico-reisbestemmingen goed in de gaten en houden ons als touroperator strikt aan de reisadviezen van het Nederlandse Ministerie van Buitenlandse Zaken. Wij verwijzen u graag door naar de volgende link met ANVR informatie over het virus en enkele zekerheden waarop u bij ons kunt terugvallen.

We wensen iedereen sterkte en gezondheid toe en hopen zo snel mogelijk weer prachtige reizen aan te kunnen bieden zoals u van ons gewend bent.

Erica & John over de reis naar Ecuador

"Boeken bij Tico Reizen is uitstekend bevallen. Wij kunnen deze reisorganisatie zeker aanbevelen. Alles is keurig verzorgd en ze reageren snel en deskundig op vragen en wensen."

Reisthema's ter inspiratie

Nog geen voorkeur voor een bestemming maar wel een duidelijke wens qua soort reis? Bekijk hieronder inspiratie voor uw volgende avontuur.

Wat kunt u verwachten?

Met onze jarenlange ervaring in de organisatie van volledig verzorgde rondreizen, is Tico Reizen één van de langst gevestigde merken op het gebied van maatwerkreizen. Onze selectie van bijzondere accommodaties en ons netwerk van uitstekende partners op al onze bestemmingen, zorgen voor een gegarandeerde kwaliteit en unieke reisbeleving. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het avontuur!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt rest u niets anders dan onbezorgd genieten van alle mooie bezienswaardigheden en accommodaties die de rondreis voor u te bieden heeft!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat