Uw onvergetelijke reis begint bij Tico!


Vanuit onze passie voor reizen verzorgen wij prachtige privéreizen naar 37 bestemmingen in Afrika, Azië, Europa, Latijns-Amerika, de Verenigde Staten, Oceanië en de Poolgebieden. Iedere reis bevat een speciaal voor u ontworpen programma met unieke accommodaties en originele ervaringen met als doel u een fantastische herinnering te bezorgen.

Onze werkwijze

Inspiratie

Op onze website kunt u kennismaken met onze mooiste reisroutes en favoriete arrangementen. Genoeg inspiratie opgedaan? Neem dan contact met ons op!

Persoonlijk contact

U wordt gekoppeld aan de reisspecialist die u het beste kan adviseren bij uw aanvraag. Vanaf het eerste contact tot aan uw terugkomst heeft u één contactpersoon.

Reisvoorstel op maat

Uw specialist zal alle wensen en voorkeuren vertalen in een uniek en persoonlijk reisprogramma boordevol onvergetelijke ervaringen en de mooiste accommodaties.

Genieten

Uw prachtige reis reis gaat van start en het enige wat u hoeft te doen is zorgeloos te genieten van alle bijzondere ervaringen die u op de bestemming te wachten staan!

17 dagen
Vanaf € 10.195,– p.p.

Argentinië reizen l Remote Argentinië

Vermijd de mensenmassa en ga terug naar de natuur van Argentijns Patagonië. U rijdt met uw pick-up truck door de pampas naar Bahia Bustamente en Península Valdés waar u wordt omringd door pinguïns, zeeolifanten, guanacos en rheas. In het Los Glaciares National Park, waar u verblijft in het spiksplinternieuwe super deluxe Explora El Chaltén Hotel, maakt u schitterende wandelingen naar gletsjers en bergmeren.

Lees meer
Favoriet
17 dagen
Vanaf € 7.150,– p.p.

Portugal reis | Portugal Deluxe

Reis op uw gemak van Porto in het noorden tot aan de hoofdstad Lissabon en verblijf onderweg in prachtige, authentieke en buitengewoon comfortabele accommodaties. U bezoekt Porto, de Douro, de binnenlanden van Alentejo, Lissabon en u verblijft enkele dagen aan de Atlantische kust. Onderweg staan een aantal onvergetelijke ervaringen op het programma.

Lees meer
13 dagen
Vanaf € 4.580,– p.p.

Griekenland reis | Het vasteland van Griekenland

Gedurende deze autorondreis verkent u het adembenemend mooie vasteland van Griekenland. U start de reis in Thessaloniki, een stad met veel prachtige bezienswaardigheden. De indrukwekkende kloosters van Meteora zullen niet ontbreken en tevens ervaart u het serene Kerkinimeer en de majestueuze Vikoskloof. U sluit deze reis af in het historierijke Athene.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 4.890,– p.p.

Italië reis | Culinaire Italië reis

Deze culinaire Italië reis bevat een prachtige route van noord Italië (Piëmont) naar Rome. U bezoekt met uw eigen auto de schitterende regio's Piëmont en Toscane, de steden Bologna, Florence en Rome en verblijft aan de Amalfikust. U overnacht in luxe en kleinschalige accommodaties en maakt zeer smakelijke excursies!

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 6.195,– p.p.

Portugal reis | Azoren rondreis

Breng een bezoek aan de prachtig groene eilanden van de Azoren, gelegen in de Atlantische Oceaan, op ca. 2,5 uur vliegen van Lissabon. Deze reis laat u gedurende 2 weken grotendeels met een eigen huurauto kennis maken met de eilanden Pico en São Miguel. Uiteraard staan er een aantal unieke ervaringen op het programma.

Lees meer
Gemma Hanrath • Reisexpert Argentinië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Argentinië reizen l Remote Argentinië 17 dagen

Portugal reis | Portugal Deluxe 17 dagen

Griekenland reis | Het vasteland van Griekenland 13 dagen

Italië reis | Culinaire Italië reis 14 dagen

Portugal reis | Azoren rondreis 16 dagen

Wilt u weten wat ons bezig houdt?

Onze reisspecialisten delen graag regelmatig hun mooiste reisverhalen, foto's en video's of andere informatieve artikelen waarmee wij u graag op de hoogte houden van wat ons allemaal bezig houdt. Laat u inspireren! Op onze blogpagina kunt u ze stuk voor stuk terug lezen.

U kunt ons daarnaast ook vinden op Instagram, Facebook en op YouTube waar verschillende video's te vinden zijn van de gemaakte studiereizen.

Tico Reizen

Ons kleine, maar zeer gedreven team bestaat uit ervaren, enthousiaste en deskundige reisspecialisten. Wij kennen al onze bestemmingen goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook een goed en eerlijk advies geven over de mooiste gebieden, aan te raden reisroutes en de meest indrukwekkende ervaringen. De bijzondere accommodaties die u terugvindt in ons aanbod hebben we persoonlijk bezocht en we werken op al onze bestemmingen samen met professionele en betrouwbare lokale partners.

Wij nemen u de organisatie van uw reis graag uit handen en adviseren u graag zodat u met minimale inspanning, maximaal kunt genieten.

Lees meer

Uw SGR-voucher

Heeft u van ons sinds de start van de coronacrisis een voucher met SGR-dekking ontvangen i.v.m. uw geannuleerde reis? Natuurlijk verzilveren we deze voucher het liefst bij de boeking van een nieuwe reis, maar met de verlengde maatregelen en een wereld die nog grotendeels 'op slot' zit, is het boeken van een nieuwe reis nu nog geen gemakkelijke optie.

Weet dat u uw voucher altijd bij ons kunt inwisselen tegen een contante terugbetaling, ook al zijn de 6 maanden na uitgifte nog niet verstreken. Neemt u contact met ons op wanneer u de voorkeur geeft aan terugbetaling? Wij zorgen er dan voor dat het geld binnen enkele dagen op uw rekening staat.

Lees meer

Nancy over de reis naar Portugal

"Tico staat voor mij echt op nummer 1 van alle reisorganisaties. Zeer vriendelijk, klantgericht en correct. En ze staan telkens met de juiste oplossing klaar. Nu onze reis naar Indonesië niet door kon gaan, boekten ze een onvergetelijke vakantie naar Portugal voor ons gezin en wat hebben we ervan genoten!"

Reisthema's ter inspiratie

Heeft u nog geen voorkeur voor een specifieke bestemming maar weet u wel welk type reis u het meeste aanspreekt? Hieronder vindt u onze belangrijkste categorieën welke u kunnen inspireren bij het kiezen van uw volgende reisbestemming.

Wat kunt u verwachten?

Met onze jarenlange ervaring in de organisatie van volledig verzorgde rondreizen, is Tico Reizen één van de langst gevestigde merken op het gebied van maatwerkreizen. Onze selectie van bijzondere accommodaties en ons netwerk van uitstekende partners op al onze bestemmingen, zorgen voor gegarandeerde kwaliteit en een unieke reisbeleving. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van het avontuur!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Wij stellen speciaal voor u een reisprogramma samen waarin wij door middel van de route en accommodatiekeuze een exclusieve reis tot stand laten komen.

Genieten

Nadat de reis is geboekt start de voorpret en kunt u zich voorbereiden op alle bijzondere ervaringen die u te wachten staan en waar u straks heerlijk onbezorgd van kunt genieten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat