Reisprogramma Wolwedans Dune Lodge en Wolwedans Dune Camp in Namibië

1
1

1: Aankomst Wolwedans (NamibRand Reserve)


U rijdt of vliegt vandaag naar het Wolwedans reservaat. Het kampement van Wolwedans ligt in het NamibRand Nature Reserve, verscholen tussen de duinen en biedt één van Namibië’s mooiste panorama’s. Wanneer u per 4WD arriveert is het nadat u het reservaat bent binnengereden nog 20 km rijden naar de receptie. Hier parkeert u de auto en wordt u hartelijk ontvangen, kunt u zich opfrissen en in alle rust inchecken. Na het voltooien van de incheck wordt u met een Wolwedans jeep naar de accommodatie van uw keuze gebracht.

De Wolwedans Dunes Lodge bestaat uit 9 chalets plus ze zeer privé gelegen Mountain View suite, het Wolwedans Dune Camp bestaat uit 6 tenten, Boulders Camp biedt 5 tenten aan en het Private Camp bestaat uit een zeer exclusieve suite met 3 kamers. Tijdens uw verblijf zijn alle aangeboden activiteiten, de maaltijden en de (standaard) drankjes inbegrepen.

  • ★★★★ Wolwedans Dune Camp (3n) Blank
  • ★★★★ Wolwedans Dune Lodge (3n) Blank
  • ★★★★+ Wolwedans Boulders Camp (3n) Blank

Wolwedans Dune Camp

2
2

2-3: Wolwedans verblijf

Deze dagen kunt u deelnemen aan alle door Wolwedans georganiseerde activiteiten. In overleg bepaalt u de invulling van uw dagen. Ervaren gidsen laten u kennis maken met de vele facetten van het Namibrand Nature Reserve. Er worden zowel excursies per jeep als wandelexcursies aangeboden. Optioneel (niet inbegrepen) is het ook mogelijk om vandaag een ballonvaart of een vluchtje per charter vliegtuig in dit gebied te maken!

4
4

4: Vertrek


Na het ontbijt wordt u teruggereden naar de receptie waar u uw auto weer ophaalt of het vliegtuigje al op u staat te wachten. Hierna vervolgt u de rest zoals u dat wenst. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw verdere programma!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat