Logo bg white

San Pedro de Atacama

4-daags arrangement Chili
Vanaf € 1.025,00 p.p.
Mei t/m november
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

San Pedro de Atacama

Een bezoek aan deze streek vormt ongetwijfeld één van de hoogtepunten van uw reis door Chili. Het landschap behoort tot de droogste ter wereld. Toch is dit gebied van een ongekende schoonheid. Grillige rotsformaties en een grote verscheidenheid aan kleuren strelen het oog. San Pedro de Atacama is een klein dorp waar een rustige, aangename sfeer heerst. Het dorpje heeft een mooie ligging op de grens van de zoutwoestijn en biedt uitzicht op 5.000 meter hoge vulkanen. Het is het centrum van de oude indiaanse cultuur in deze streek. Op korte afstand bevindt zich de Vallei van de Maan, waar u kunt genieten van wonderlijk gevormde rotsformaties. Door erosie en wind zijn fantastische natuurlijke beeldhouwwerken ontstaan. Verspreid in het desolate landschap liggen uitgestrekte zoutmeren. Bij El Tatio wacht u een andere verrassing: meer dan 80 stomende geisers maken het mogelijk dat u kunt ontspannen in een warm bad.

1
1

1: Aankomst San Pedro de Atacama

Vandaag arriveert u op de luchthaven van Calama, gelegen in het noorden van Chili. Wanneer u vanuit Santiago de Chili komt kunt u in ongeveer 2 uur naar Calama vliegen. Op de luchthaven van Caláma begint uw 4-daagse San Pedro de Atacama arrangement. Op de luchthaven wordt u opgewacht voor de transfer van ruim 1½ uur naar San Pedro, gelegen midden in de Atacama woestijn. Bij uw verblijf de komende dagen zijn alle maaltijden, transfers en dagelijks aangeboden excursies inbegrepen. (Bij hotel Awasi zijn alle excursies op privé basis!).

  • ★★★ Atacama Adventure Wellness & ecolodge (3n – vp)
  • ★★★★+ Hotel Alto Atacama (3n – ai)
  • ★★★★+ Hotel Tierra Atacama (3n – ai)
  • ★★★★★ Explora hotel (3n – ai)
  • ★★★★★ Awasi hotel (3n – ai)

Tierra Atacama Hotel:

Tierra de Atacama Hotel

2
2

2-3: Excursieprogramma San Pedro de Atacama

Vrije dagen in San Pedro de Atacama die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. Bij uw verblijf zijn dagelijks óf wel 2 halve dagexcursies ofwel één dagexcursie inbegrepen per dag. U kunt uw excursieprogramma ter plaatse in overleg met het personeel van het hotel samenstellen. Zo kunt u excursies maken naar de vallei van de Maan, de zoutvlaktes, de meren Miscanti en Miñiques, de geisers van Tatio, de zoutvlakte van Tara, het dorpje Machuca of de warmwaterbronnen van Puritama. Alle excursies worden begeleid door uitstekende Engelssprekende gidsen.

Miscanti meer

4
4

4: San Pedro de Atacama - Chili / Argentinië

’s Ochtends kunt u nog deelnemen aan een excursie. In de middag wordt u terug gebracht naar de luchthaven van Caláma. Vanaf de luchthaven vervolgt u de reis naar eigen keuze. U kunt naar het noorden vliegen, naar Santiago of u kunt vanuit San Pedro met een bus naar Purmamarca of Salta in Argentinië.

Prijsindicatie van dit Chili arrangement

Tijdens deze 4-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 1.025 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Chili

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Chili. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Chili reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Chili reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat