Logo bg white

Rovos Rail

3-daags arrangement Zuid-Afrika
Prijs op aanvraag
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Luxe treinreis Zuid-Afrika | Rovos Rail

In 3 dagen reist u met de schitterende luxe trein Rovos Rail van Pretoria naar Kaapstad. Indien gewenst kunt u ook van Kaapstad naar Pretoria reizen.

De Rovos Rail beschikt over 3 verschillende type suites namelijk de pullman suite, wat de laagste categorie is, de deluxe suite en de royal suite, wat de meest luxe variant is. Uw overnachting, maaltijden en enkele excursies zijn inclusief tijdens uw verblijf in de Rovos Rail.

In 3 dagen legt u 1600 schitterende kilometers af. De Rovos Rail slingert door het charmante binnenland van Zuid-Afrika, van de graslanden, tot de gouden velden, dwars door spectaculaire bergpassen, tot de droge en uitgestrekte Karoo. Na geweldige uitzichten op de wereldberoemde wijnregio eindigt u in het bruisende Kaapstad. Onderweg maakt u een stop in Kimberley waar u de Big Hole kunt bewonderen en tevens stopt u in het historische Matjiesfontein.

Rovos Rail is dé perfecte toevoeging voor liefhebbers van luxe treinreizen en voor diegene die graag voor de meest duurzame optie van reizen kiezen. Blank


Rovos Rail biedt nog enkele andere prachtige treinreizen aan naar o.a. Durban, Victoria Falls & Namibië. Indien gewenst kan Tico ook deze treinreizen voor u verzorgen. U kunt deze treinreizen indien gewenst ook combineren. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start Rovos Rail

Om klokslag 15:00 uur vertrekt de indrukwekkende Rovos Rail vanuit het treinstation van Pretoria. U reist vandaag door Witwaterstrand, wat in het juiste licht zorgt voor spectaculair mooie goud gekleurde velden. Er is genoeg tijd om u even op te frissen in uw suite, alvorens u zich bij uw medereisgenoten voegt in de loungewagon, of de observatiewagon, vanuit waar u de beste uitzichten heeft. Om 19:30 uur wordt het diner geserveerd in het restaurant en daarna maakt u zich klaar voor de nacht.  • Rovos Rail (2 nachten) Blank

Pullman suite

2
2

2: Rovos Rail

Vanaf 7:00 uur wordt het ontbijt geserveerd en heeft u ruim de tijd om u klaar te maken voor de dag. Vlak voordat u Kimberley nadert ziet u aan de rechterzijde van het spoor een meer met laag water waar u met een beetje geluk talloze flamingo's zal spotten. Een fantastische gezicht! In Kimberley gaat u van boord en is er tijd om de stad, het Diamantmijnmuseum en de bekende Big Hole te verkennen. Een kleine 3 uur later gaat u weer aan boord en zal u kunnen genieten van de prachtige vergezichten op de Karoo, terwijl u geniet van een heerlijke lunch. In de namiddag wordt er thee geserveerd in de lounge en in de observatiewagon. In de avond krijgt u uiteraard weer een heerlijk avondmaal geserveerd.

"'Uitstekend! Goede informatie, nette service en mooie reizen!'"
Benjamin Boeijen
3
3

3: Einde Rovos Rail

In de ochtend kunt u indien gewenst van boord in Whitehill Siding, om de 5-kilometer lange wandeling naar Matjiesfontein te lopen. Deze wandeling wordt begeleid door een gids. U kunt er ook voor kiezen om in de trein te blijven zitten en in Matjiesfontein uit te stappen, waar u de mogelijkheid heeft om in dit historische dorpje rond te wandelen. Wat u wellicht interessant vindt is het museum dat u op het platform vindt en de collectie van historische auto's en treinwagons rechts van het Lord Milner Hotel.

In de loop van de ochtend stapt u weer aan boord van de Rovos Rail en rond het middaguur bereikt u de eerste van 4 lange tunnels. Rond de lunch heeft u uitzicht op de schitterende Hex River Valley. In de loop van de middag komt u aan op uw eindbestemming: Kaapstad!

Prijsindicatie voor de luxe treinreis Rovos Rail

De prijs voor deze 3-daagse treinreis is op aanvraag.

Bij deze treinreis zijn alle maaltijden, drankjes en uitstapjes inbegrepen.Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Zuid-Afrika

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom met Tico naar Zuid-Afrika?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen naar Zuid-Afrika. Zij kennen het land erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw vraag of verzoek.

Zuid-Afrika reis op maat

In overleg stellen we een prachtige Zuid-Afrika reis voor u samen. Uit eigen ervaring adviseren we over het mooist mogelijke reisprogramma en de meest unieke accommodaties op de route.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat