Reisprogramma Cruise Komodo

1
1

1. Start Ayana Lako Di'a Cruise

Vandaag start uw indrukwekkende Komodo Cruise ervaring! U wordt door een chauffeur opgehaald en naar de haven gebracht. U stapt aan boord van de prachtige Ayana Lako Di'a Cruise, waarmee u de komende dagen een schitterende tocht maakt langs idyllische eilandjes met parelwitte stranden. Het hoogtepunt zal ongetwijfeld uw ontmoeting zijn met de unieke komodovaraan.

Na een korte briefing gaat u aan tafel voor een smakelijke lunch, terwijl de boot koerst naar Menjerite. Deze plek staat bekend om haar kleurrijke koraal en u zal hier dan ook verschillende wateractiviteiten kunnen doen, zoals suppen en/of snorkelen.

Zodra de zon langzaamaan achter de horizon verdwijnt, zal u aanmeren bij Koaba Island. Doorgaans zijn hier duizenden vleermuizen te zien die allen tegelijk op jacht gaan. Dit is een prachtig gezicht! In de tussentijd is de tafel gedekt op het voordek en is het tijd om te genieten van een fantastische maaltijd. U overnacht aan boord van de Ayana Lako Di'a.


  • ★★★★ Ayana Lako Di'a (2n)

Ayana Lako Di'a Cruise

2
2

2. Cruise door het Komodo National Park

Indien gewenst kunt u de dag vroeg beginnen met een speciale yoga-sessie tijdens zonsopkomst. Na een heerlijk ontbijt komt u aan op Rinca Island, waar u in alle waarschijnlijkheid oog in oog zal komen te staan met de opmerkelijke komodovaraan.

Na een bijzondere wandeling gaat u weer aan boord en zet het schip koers naar de Komodo Straits. U bereikt hier het zeer tropische Taka Makassar, waar er geregeld mantraroggen worden gespot. De namiddag spendeert u in Bugis, waar u wederom prachtig kunt suppen door de mangroves van Gili Lawa.

Pulau Padar

3
3

3. Einde cruise Komodo eilanden

Na een vroeg ontbijt heeft u nog eenmaal de mogelijkheid om prachtig te snorkelen in de centrale gedeelte van Komodo, alvorens de Ayana Lako Di'a terugkeert naar het vaste land.

Om ca. 11:00 uur gaat u van boord en vervolgt u uw reis door Indonesië.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat