Reisprogramma Amanwana op Moyo Island

1
1

1: Denpasar – Moyo Island

Dit zeer exclusieve Moyo Island arrangement begint vandaag op de luchthaven van Denpasar waar u wordt opgewacht door een vertegenwoordiger van het Amanwana Moyo Island Resort. U vliegt per klein Cessna watervliegtuigje van Travira Air naar het prachtige eiland Moyo, gelegen ten westen van het eiland Sumbawa en onderdeel van de Kleine Sunda eilanden. U verblijft de komende dagen op basis van volpension in het zéér exclusieve Amanwana resort, de enige accommodatie op het eiland.

U kunt de komende dagen genieten van de heerlijke stranden, de uitgebreide voorzieningen van dit paradijselijke resort, snorkelen of duiken in het azuurblauwe water van de Flores zee, of op verkenningstocht gaan in het regenwoud en de achterliggende heuvels van het eiland. Op Moyo Island zal werkelijk niemand zich vervelen.

  • ★★★★ Amanwana (3n)

Amanwana Resort

2
2

2 & 3: Moyo eiland

Vrije dagen op Moyo Island.

Geniet van de prachtige onderwaterwereld of ga heerlijk wandelen in de prachtig begroeide heuvels van de binnenlanden van Moyo. U kunt natuurlijk ook gewoon heerlijk ontspannen aan de prachtige zandstranden of gebruik maken van de uitgebreide spa faciliteiten van het resort.

Amanwana biedt tevens een uitgebreid activiteitenprogramma waaraan u kunt deelnemen (niet inbegrepen). Informeert u bij de accommodatie naar alle mogelijkheden en tarieven.

Prachtige onderwaterwereld

4
4

4: Moyo Island – Denpasar

Vandaag komt er een einde aan uw paradijselijke verblijf op het eiland Moyo. Na het ontbijt vliegt u per Cessna watervliegtuigje terug naar Denpasar. Einde van dit arrangement.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat