Reisprogramma Het Kura Kura Resort (Java)

1
1

1: Aankomst in het Kura Kura Resort

Vandaag arriveert u op het privé-eiland Menjawakan, gelegen in het Karimunjawa National Park ten noorden van Java. Vanaf het hoofdeiland Karimunjawa is het nog ca. 45 minuten varen naar het Kura Kura Resort.

Bij aankomst wordt u van harte welkom geheten door het vriendelijke personeel, en heeft u de rest van de dag vrij te besteden. Er is op het eiland geen WiFi (enkel per simkaart tegen betaling) maar u kunt deze gelegenheid dan ook aangrijpen om even helemaal te ontspannen en te genieten van de paradijselijke omgeving.

U kunt kiezen voor een verblijf in een comfortabele deluxe cottage met uitzicht op zee. Bent u op zoek naar meer privacy én luxe dan raden wij aan om te kiezen voor een verblijf in een pool villa. U verblijft in het Kura Kura Resort op basis van half pension.

  • ★★★ + Kura Kura Resort (3n)

Deluxe cottage

2
2

2 & 3: Menjawakan Island

Vrije dagen op Menjawakan die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen.

Bij uw verblijf in het Kura Kura Resort is een dagexcursie naar het eiland Cebara Besar (Robinson Crusoe Island) inbegrepen. Hier kunt u prachtig snorkelen. Tevens kunt u onbeperkt en kosteloos gebruikmaken van snorkel sets, kajaks, en stand up paddle boards. U kunt er ook voor kiezen om een rondje om het eiland te lopen, dit neemt ca. 30 minuten van uw tijd in beslag (zonder stops). Geniet bij de Blue Bar aan de andere kant van het eiland.

Aan het einde van de middag kunt u onder het genot van een drankje de prachtige ondergaande zon aanschouwen.


Prachtige zonsondergang

4
4

4: Menjawakan – Semarang (Java)

Vandaag komt er een einde aan uw paradijselijke verblijf in het Kura Kura Resort. U vertrekt per vlucht of per boot terug naar Java.

Video Kura Kura Resort

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat