Reisprogramma Hoanib Skeleton Coast Camp

1
1

1: Aankomst Hoanib Skeleton Coast Camp


Vandaag wordt u vanaf de airstrip van Doro Nawas met een klein vliegtuigje in noordelijke richting naar het Hoanib Skeleton Coast Camp gevlogen, een unieke en zeer bijzondere accommodatie in de Namib Desert. Het Hoanib Skeleton Coast Camp is gelegen in een afgelegen gebied in Kaokoveld en bestaat uit 8 ruime en-suite tenten en een algemene hoofdtent met lounge, dinerruimte en zwembad.

De komende dagen verblijft u op full-inclusive basis en zijn alle maaltijden, standaard drankjes en tours inbegrepen. U heeft alle ruimte om uw kennismaking met deze uitgestrekte en desolate omgeving op een onvergetelijke manier in te vullen.

  • ★★★★★ Hoanib Skeleton Coast Camp (2n) Blank

De exclusieve Hoanib Skeleton Lodge

2
2

2: Hoanib Skeleton Coast Camp


Vrije dag die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt ontspannen en genieten van de rust en stilte of deelnemen aan een van de vele mogelijke excursies. Tijdens een wandeling loopt u onder begeleiding van een ervaren gids over de eindeloze duinen en ziet u mogelijk een web-footed gekko, schorpioen of kameleon. Tijdens een prachtige ochtend- of middagdrive kunt u per 4WD de grootsheid van dit gebied leren kennen. Het is indrukwekkend om te zien hoe olifanten, springbokken, hyena's, giraffen en leeuwen kunnen overleven in deze extreem droge omgeving.

Ook kunt u een oase bezoeken tijdens een dagexcursie. Doorgaans een fantastische kans om vele vogels en wild te zien dat hier komt drinken! U gaat voor deze tour op pad met een half open wagen en stopt onderweg voor een smakelijke en geheel verzorgde picknick. Mocht u een vrije dag te weinig vinden dan kunt u er uiteraard voor kiezen langer bij Hoanib te verblijven!

De web-footed gekko

3
3

3. Vertrek

Na het ontbijt pakt u de tassen en wordt u naar de kleine airstrip gebracht waar het kleine toestel al op u staat te wachten. U vliegt terug naar Doro Nawas en haalt hier de rest van uw bagage op alvorens u de huurauto pakt om door te reizen naar uw volgende bestemming. Wij helpen u graag bij de organisatie van uw volledige Namibië programma!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat