Logo bg white

Arctic Saga (Spitsbergen cruise via de Faeröer Islands en Jan Mayen)

14-daagse rondreis door Arctic
Vanaf € 13.350,00 p.p.
April en mei
Gemma
Heeft u vragen?
×

Arctic Saga: vaar van Aberdeen naar Spitsbergen


Deze cruise begint in de Schotse stad Aberdeen. Vanuit hier vaart u via Fair Isle en de Faeröer eilanden naar het vulkanische en met gletsjers bedekte eiland Jan Mayen. Eenmaal aangekomen bij Spitsbergen staat er drie dagen op het programma met verkenningen van de westkust van dit grootste eiland van de Svalbard-archipel. U ziet immense fjorden, torenhoge gletsjers en kliffen waar het wemelt van duizenden zeevogels. Ontmoet iconische Arctische en Noord-Atlantische dieren zoals papegaaiduikers, rendieren en walvissen. De cruise eindigt met een vlucht naar Helsinki.

De cruise wordt uitgevoerd door poolspecialist Quark Expeditions. In 2024 en 2025 wordt dit programma uitgevoerd door de Ultramarine. De service en kwaliteit van Quark Expeditions is bijzonder hoog en dit is terug te zien in de maaltijden, faciliteiten en de interessante lezingen die aan boord worden gegeven. De staff en het expeditie team zal er alles aan doen u de mooiste excursies te laten maken en mooiste landschappen te laten zien.

Klik hier voor de brochure met gedetailleerde route.


Prijsindicatie voor deze Arctic Saga cruise:


De cruise wordt georganiseerd door onze partner en specialist in luxe expeditie cruises Quark Expeditions en wordt uitgevoerd aan boord van de poolschepen de Ocean Adventurer en de Ultramarine.


Cruisedata en prijzen 2024 en 2025:


  • 28 apr 24 - 11 mei 24 (14 dagen) | Ultramarine: € 13.350 per persoon
  • 29 apr 25 - 12 mei 25 (14 dagen) | Ultramarine: € 15.050 per persoon


Let op: er zijn zeer regelmatig mooie kortingen van toepassing! Deze kortingen zijn nog niet verwerkt in onderstaande tarieven. Neemt u contact met ons op voor een offerte met prijsopgave?


Opmerkingen:

  • De tarieven zijn inclusief: de beschreven zodiac- en wandelexcursies zoals omschreven in het programma, alle lezingen tijdens de cruise en alle maaltijden, snacks en frisdrank (plus een selectie bier en wijn tijdens het diner) aan boord. U krijgt expeditie laarzen in bruikleen tijdens de cruise en de gele Quark parka en een fotografisch dagboek van uw cruise mag u aan het einde van de cruise mee naar huis nemen.
  • De tarieven zijn inclusief de 'Transfer Package'. De Transfer Package voorziet in de overnachting in Aberdeen voorafgaand aan de cruise en de vlucht van Longyearbyen naar Helsinki.
  • De prijzen aan boord van de Ultramarine zijn gebaseerd op een Explorer Suite. De prijzen zijn gebaseerd op tweepersoons hutten. Wij informeren u graag over de kosten en beschikbaarheid van andere cabin categorieën, single of triple verblijven.

Wij zien uw offerteaanvraag tegemoet! Wij controleren in dat geval de beschikbaarheid van de gewenste cruise en informeren u de kortingen die van toepassing zijn.
Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Arctic

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat