Reisprogramma Cavas Wine Lodge nabij Mendoza

1
1

1: Aankomst Cavas Wine Lodge

Op de luchthaven van Mendoza wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van de Cavas Wine Lodge voor de transfer naar de lodge. De lodge is schitterend gelegen te midden van de prachtige wijngaarden. U verblijft de komende dagen op basis van volpension (exclusief drankjes), waarbij u het ontbijt en het diner altijd in de lodge gebruikt. De lunches worden in een wijngaard, een wijnbodega of een restaurant op locatie geserveerd (afhankelijk van de excursies). Bij uw verblijf is 1 massage van ca. 1 uur per persoon inbegrepen. U mag daarnaast, zonder extra kosten, gebruik maken van het fitness centrum, het buitenzwembad en de jacuzzi.

  • ★★★★★ Cavas Wine Lodge (3n – fi)

Cavas Wine Lodge

2
2

2 & 3: Cavas Wine Lodge

Vrije dagen om de omgeving te verkennen. Bij uw verblijf zijn diverse uitstapjes inbegrepen. Zo kunt u bijvoorbeeld een bezoek brengen aan diverse wijnbodega’s in de omgeving, waaronder Catena Zapata, Chandon, Achaval Ferrer, Altavista, Dominio del Plata, Fabre Montmayou, Dolium, Ruca Malen, Chakana, Norton, Terrazas, Séptima, Eduardo Pulenta, Sottano, Carlos Pulenta Vistalba. Ook kunt u een fietstocht maken, paardrijden door het Andesgebergte of andere sightseeing tours ondernemen. Uw excursie programma wordt ter plaatse samengesteld in overleg met het personeel van de Cavas Wine Lodge.

Cavas Wine Lodge

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt uw heerlijke verblijf in de exclusieve Cavas Wine Lodge helaas tot een einde. Een vertegenwoordiger van de Cavas Wine Lodge brengt u terug naar Mendoza, waar het arrangement tot een einde komt.

Mount Aconcagua

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat