Logo bg white

Amazone Cruise Brazilië

4-daags arrangement Brazilië
Vanaf € 1.225,00 p.p.
Januari t/m april & juni t/m december
Alexander paalman
Heeft u vragen?
×

Onvergetelijke tocht over de Amazone

Al vele jaren werkt Tico naar grote tevredenheid samen met Amazon Clipper Cruises, een professionele rederij met mooie cruiseprogramma’s in het Braziliaanse Amazonegebied.

Tijdens deze Amazone cruise Brazilië aan boord van de Amazon Clipper Premium maakt u schitterende tochten per boot en onder begeleiding van ervaren natuurgidsen gaat u op zoek naar het aanwezige dierenleven aan de rivieroever. U maakt mooie wandelingen met uw gids door het regenwoud en komt veel te weten over de aanwezige flora en fauna. In de avonduurtjes gaat u met uw gids op pad om nachtdieren te spotten zoals nacht haviken, slangen, kaaimannen, luiaards en kikkers. U bezoekt ook een lokale ‘Caboclo’ nederzetting en kunt gaan vissen op piranha’s.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Start Amazone cruise

Vandaag start uw 4-daagse Amazone cruise Brazilië over de Rio Negro. U verblijft de komende dagen aan boord van één van de schepen uit Amazon Clipper Premium vloot. Uw kajuit beschikt over eigen sanitair en airconditioning. Bij uw verblijf aan boord zijn alle maaltijden en excursies inbegrepen.

Om 14:30 uur ’s middags start de afvaart vanaf de pier bij hotel Tropical in Manaus. U bezoekt vanmiddag de Pagodão rivier, een zijtak van de rivier ‘Rio Negro’, waar u net voor zonsondergang een mooie kanotocht kunt maken. In de avond gaat u per boot op zoek naar kaaimannen en andere dieren die ’s nachts actief zijn.

  • Amazon Clipper Cruise | Premium (3n)
2
2

2 & 3: Amazone cruise Brazilië

Gedurende deze dagen maakt u schitterende excursies onder begeleiding van ervaren gidsen. De dagen starten vroeg; rond zonsondergang komt het regenwoud daadwerkelijk tot leven en heeft u de grootste kans om het aanwezige dierenleven te observeren. Het programma gedurende deze dagen is geheel afhankelijk van de periode waarin u reist en de stand van het water.

4
4

4: Terugkeer naar Manaus

Na het ontbijt vaart de boot terug naar Manaus. Onderweg komt u langs de ‘Meeting of the Waters’. Op dit punt ontmoeten de zwarte rivier Rio Negro en de bruine rivier Solimões elkaar. Kilometers lang stromen de twee rivieren naast elkaar, alvorens samen te vloeien tot de machtige Amazone. Om ca. 11:30 uur ‘s ochtends arriveert u in Manaus waar deze mooie Amazone cruise Brazilië tot een einde komt.

Prijsindicatie voor deze Amazone Cruise

Voor deze 4-daagse Amazone Cruise Brazilië aan boord van Amazon Clipper Premium dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.225 per persoon (bij deelname van 2 personen).

Bij de cruise zijn alle transfers, excursies onder begeleiding van een ervaren natuurgidsen en volpension inbegrepen. Vluchten van/naar Manaus zijn niet inbegrepen.

Vaste vertrekdagen:

  • 4-daagse cruise: start iedere woensdag
  • 5-daagse cruise: start iedere maandag


Cruises over de Amazone kunnen gedurende het hele jaar worden gemaakt. Zowel het droge, als het natte seizoen heeft charme. Omdat vrijwel alle excursies per boot kunnen worden uitgevoerd, is ook het regenseizoen een uitstekende periode voor een cruise over de Amazone. Alleen in de maand mei zijn er geen cruises. Het schip gaat dan in onderhoud.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Brazilië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Brazilië. Zij kennen de verschillende gebieden erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Brazilië reis op maat

In overleg met u stippelen wij een mooie route voor u uit en selecteren wij de leukste accommodaties, geheel op basis van uw wensen en voorkeuren.

Genieten

Wij stellen deze reis speciaal voor u samen. U hoeft dan ook tijdens de reis niets anders te doen dan te genieten van een zorgeloze vakantie.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat