Logo bg white

Luxe rondreis Australië 'Southern Deluxe'

26-daagse rondreis door Australië
Vanaf € 21.600,00 p.p.
September t/m april
Charissa martens4850 %28new%29
Heeft u vragen?
×

Een zeer luxe rondreis Australië


Het zuiden van Australië heeft een ongekend indrukwekkende kustlijn en telt een aantal magnifieke natuurgebieden en nationale parken. Iedere avond verblijft u weer in één van Tico’s luxueuze voorkeursaccommodaties, welke wij met veel zorg voor u hebben geselecteerd.

Deze luxe rondreis Australië start in de West-Australische stad Perth. Per comfortabele huurauto reist u vervolgens naar het bourgondische hart van het zuidwesten: Margaret River waar u verblijft in de prachtige Cape Lodge. Na uw bezoek aan Margaret River reist u per exclusieve Indian Pacific trein naar Adelaide waar u uw huurauto ophaalt voor de tocht naar de binnenlanden richting de Flinders Ranges, een spectaculair en ongerept stukje outback.
Via de Barossa Valley, waar Australië’s meest gerenommeerde wijnen vandaan komen, reist u vervolgens naar Kangaroo Island, waar u verblijft in Tico's favoriete accommodatie in Australië: de gerenommeerde Southern Ocean Lodge. Na een verblijf op dit schitterende eiland reist u verder naar de mondaine stad Melbourne, brengt u nog enkele dagen door op het schiereiland Mornington.

Bekijk het volledige reisprogramma van deze luxe rondreis Australië!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Australië


Het is zover: uw luxe rondreis Australië gaat vandaag beginnen! U vertrekt ‘s ochtends vanuit Amsterdam met een vlucht van Singapore Airlines naar de West-Australische stad Perth. U dient over te stappen in Singapore en arriveert de volgende dag in Perth.

Uiteraard is het mogelijk om de lange reis te breken en één of enkele nachten in Singapore te verblijven. Ook is het mogelijk om voor een andere luchtvaartmaatschappij te kiezen.

2
2

2: Aankomst in Perth


U arriveert in de middag in Perth. Vanaf de luchthaven is een transfer geregeld naar uw prachtige hotel in het centrum van Perth.

  • ★★★★ COMO The Treasury (2 nachten)

Video COMO The Treasury

3
3

3: Verkenning van Perth


Vandaag staat er een interessante volle dagexcursie op het programma. Na het ontbijt wordt u opgehaald door een privégids die u wegwijs zal maken in het centrum van Perth. U bezoekt historische plekken zoals de gouverneurswoning, de Barracks Arch en het raadshuis. Tevens wordt u ook naar en plek gebracht waar u prachtig uitzicht heeft op de skyline van de stad. De volgende stop is Willie Creeks Pearls, waar u een ca. 1 uur durende tour zal krijgen, tijdens welke u meer zal leren over de parelindustrie. Vervolgens begeeft u zich naar het Kings Park, waar u het prachtige park met haar bijzondere botanische tuinen kunt bewonderen. Na een mooie rit door de rijke buitenwijken van Perth bereikt u Cottesloe Beach waar u zal lunchen in het elegante Indiana Tea House. Na de lunch bezoekt u Fremantle, waar u enkele interessante gebouwen bekijkt en tijd heeft om te genieten van de lokale winkeltjes, de markt en bruisende cafés. Als u bent uitgekeken stapt u aan boord van een boot waarmee u terug vaart naar Perth via de prachtige Swan River. Vanaf de boot heeft u schitterend uitzicht op de 'million dollar' huizen, de parken en de idyllische rivier. Als de tour is afgelopen neemt u op eigen gelegenheid een taxi naar uw verblijf.

4
4

4: Perth - Yallingup


Na een smakelijk ontbijt heeft u een transfer naar het stadskantoor van het autoverhuurbedrijf voor de oplevering van uw huurauto (Toyota Kluger of gelijkwaardig). De huurauto staat de komende 4 dagen tot uw beschikking tijdens deze luxe rondreis Australië.

U rijdt in ca. 3 uur over een afstand van 250 kilometer naar Margaret River, waar u verblijft in de exclusieve Cape Lodge.


  • ★★★★★ Cape Lodge (3 nachten)

Cape Lodge

5
5

5-6: Yallingup


Vrije dagen in deze prachtige omgeving die u geheel zelf kunt invullen. Trek er met uw huurauto op uit of leen een fiets om een bezoek te brengen aan één van de vele wijnhuizen voor een proeverij. In de omgeving van Yallingup zijn talloze activiteiten mogelijk. Zo kunt u gaan golfen, wandelen, of walvissen gaan spotten (juli t/m november). De regio staat bekend vanwege allerlei lokale lekkernijen die hier geproduceerd worden. Niet alleen wijn, maar ook olijven, chocolade en bier worden hier op ambachtelijke wijze geproduceerd.

7
7

7: Yallingup - Perth


De ochtend heeft u nog vrij te besteden in deze prachtige omgeving. Wanneer u klaar bent voor de terugreis, rijdt u in ca. 3 uur terug naar Perth, waar u de huurauto weer netjes inlevert.

  • ★★★★ COMO The Treasury (1 nacht)
8
8

8 & 9: Perth - Exclusieve treinreis per Indian Pacific naar Adelaide


’s Ochtends heeft u een transfer naar het treinstation van Perth waar u aan boord gaat van de Indian Pacific. U reist de komende 2 dagen aan boord van deze comfortabele trein naar Adelaide. Aan boord kunt u kiezen tussen verschillende service niveau’s. Wanneer beschikbaar boekt Tico de Platinum service voor u.

Voor meer informatie omtrent de diverse reisklassen, kunt u een bezoek brengen aan de website van Great Southern Rail. U verblijft in een tweepersoonscoupé met eigen sanitair.

  • Platinum Service (2 nachten – volpension)


** Houdt u er rekening mee dat deze trein op slechts enkele dagen per maand vertrekt! U kunt het traject Perth - Adelaide eventueel ook vliegen**

Indian Pacific

10
10

10: Aankomst in Adelaide - Flinders Ranges


‘s Ochtends vroeg rijdt de Indian Pacific het station van Adelaide binnen. U verlaat de trein en gaat op eigen gelegenheid naar het stadskantoor van Hertz voor de oplevering van uw huurauto (Toyota Kluger of gelijkwaardig) welke de komende 10 dagen tot uw beschikking staat van uw luxe rondreis Australië.

U verlaat Adelaide en rijdt in ca. 4½ uur naar de spectaculaire locatie waar u de komende dagen gaat verblijven in de Flinders Ranges. De mooiste route is via Clare en Quorn. Het is een prachtige rit en onderweg kunt u stoppen in één van de vele dorpjes in de Clare Valley. Hier bevinden zich vele wijnhuizen, sommigen daterend uit de 19e eeuw.

Indien gewenst kunt u tegen een toeslag ook vliegen naar Flinders Range. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

U verblijft de komende dagen in een zeer bijzondere en kleinschalige accommodatie: Arkaba Conservancy. Deze typische Australische ‘homestead’ uit 1851 beschikt over slechts 5 luxe kamers. Het voelt dan ook niet als een hotel, eerder heeft u de ervaring bij iemand thuis te verblijven, echter wel met alle luxe en comfort van een exclusief hotel. Bij uw verblijf in Arkaba zijn alle maaltijden, geselecteerde dranken en dagelijkse wildlife safari activiteiten onder begeleiding van een gids inbegrepen.


  • ★★★★ Arkaba Conservancy (3 nachten) Blank

Arkaba Station

11
11

11 & 12: Flinders Ranges


Vrije dagen in deze zeer spectaculaire omgeving. Bij uw verblijf zijn dagelijks safari activiteiten per 4WD inbegrepen. U kunt eventueel ook per mountainbike de omgeving (deels) verkennen, een prachtige rondvlucht maken over o.a. Wilpena Pound of wandelen in de omgeving.

13
13

13: Flinders Ranges - Tanunda (Barossa Valley)


Helaas komt uw verblijf in de Flinders Ranges vanochtend tot een einde. Na het ontbijt stapt u weer in uw huurauto en rijdt u terug richting Adelaide. U gaat echter niet naar Adelaide zelf, maar rijdt richting de Barossa vallei. Tico laat u de komende dagen in de charmante cupido cottage verblijven, prachtig gelegen te midden van de wijnranken.

  • ★★★★ Stonewell Cottages & Vineyards (3 nachten)

Cupido cottage

14
14

14: Ballonvaart Barossa Valley


Deze ochtend staat er een excursie op het programma om nooit te vergeten. U zal namelijk met zonsopgang een prachtige ballonvaart maken over de Barossavallei! Een uur voordat de zon opkomt meldt u zich bij het Novotel Barossa Valley Resort, waar u verzamelt. Als de zon aan de horizon verschijnt zal uw piloot uw vandaag naar grote hoogte meenemen. Vanuit de ballon heeft u spectaculair uitzicht over de prachtige wijnregio. De tocht duurt ca. 1 uur. Na deze enerverende vroege ochtend heeft u tijd om rustig te ontbijten.

De rest van de dag heeft u vrij te besteden.

15
15

15: Barossa Valley


Vrije dag in de Barossa Valley. U kunt er met uw huurauto, of een gehuurde fiets op uittrekken en een bezoek brengen aan één van de vele wijnhuizen. U kunt uiteraard ook heerlijk ontspannen bij uw verblijf, u laten masseren, of genieten van de fantastische keuken in een van de vele goede restaurants in de regio.

16
16

16: Tanunda - Kangaroo Island


U verlaat Barossa Valley en reist over een afstand van ca. 185 kilometer naar Cape Jervis, gelegen op het puntje van het schiereiland Fleurieu. Hier stapt u aan boord van de ferry die u in ca. 45 minuten naar Kangaroo Island brengt. U arriveert in Penneshaw. U verblijft de komende dagen in de spectaculair gelegen Southern Ocean Lodge. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, geselecteerde drankjes en excursies inbegrepen. De rest van de dag bent u vrij voor een uitgebreide verkenning van het eiland!

  • ★★★★★ Southern Ocean Lodge (3 nachten)


17
17

17 & 18: Kangaroo Island

Vrije dagen op Kangaroo Island die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt het westelijke gedeelte van het eiland bezoeken bij het Flinders Chase National Park, één van de oudste en belangrijkste nationale parken van Zuid-Australië. Het park beslaat zo’n 20% van het hele eiland en is dan ook een beschermd natuurgebied. In het voorjaar ziet u hier een prachtig kleurenspel wanneer alles in bloei staat. Bij Admirals Arch, een oude kalkstenen grotformatie aan zee, leeft een kolonie Nieuw-Zeelandse zeehonden.

Bij Cape du Couedic kunt u ook een dergelijke grote kolonie observeren, maar ook bevinden zich hier de bijzondere ‘Remarkable Rocks’, bijzondere rotsformaties gelegen aan de rand van een steile klif. Ook leuk is een bezoek aan Koala Avenue tijdens uw luxe rondreis door Australië. Dit is gelegen pal buiten het park en in de gombomen zijn meestal koala’s te vinden. U kunt wandelen in het Kelly Hill Conservation Park en Point Ellen bij Vivonne Bay, recentelijk verkozen tot het mooiste strand van Australie. In deze baai strekt het witte zandstrand zich uit over een afstand van wel 5 kilometer.

U kunt wandelen over de verlaten stranden bij Seal Bay, Snellings of Stokes Bay, of een bezoekje brengen aan de zandduinen van ‘Little Sahara’ waar u een spectaculair uitzichtpunt heeft wanneer u deze beklimt! Bij het Parndana Wildlife Park worden zieke, gewonde, en ongewenste dieren opgevangen; een erg bijzonder project. Kangaroo Island biedt zoveel mogelijkheden tijdens deze luxe rondreis Australië!

19
19

19: Kangaroo Island - Melbourne


Het laatste gedeelte van deze spectaculaire luxe rondreis door het prachtige zuiden van Australië welke enkele weken geleden begon in Perth, gaat vandaag van start. Vandaag rijdt u naar de luchthaven van Kangaroo Island, Kingscote, waar u de huurauto inlevert en vervolgens incheckt op de vlucht naar Melbourne, de hoofdstad van de staat Victoria. Tico heeft speciaal voor u een verblijf in The Lyall geselecteerd. Dit hotel ligt in de wijk South Yarra, een zeer trendy gedeelte van de stad waar zich vele leuke boetiekjes, designer shops en restaurants van wereldklasse bevinden. De rest van de middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

  • ★★★★ The Lyall Hotel & Spa (2 nachten)

The Lyall Hotel & Spa

20
20

20: Fietsexcursie Melbourne


In de ochtend meldt u zich op eigen gelegenheid bij het startpunt voor een ca. 4 uur durende fietstocht door de stad, waarbij u enkele hoogtepunten aandoet Blank. U overlegt samen met uw gids welke bezienswaardigheden u vandaag zal bezoeken. Met de wind in uw haren verkent u de groene wijken van de stad, fietst u langs het water, en maakt u kennis met de charme van Melbourne. Uw gids zal u onderweg veel vertellen over het dagelijkse leven van de lokale bewoners en over de bijzonderheden van de stad.

21
21

21: Helikoptervlucht over de Great Ocean Road


Deze dag heeft Tico een wel heel bijzonder activiteit op de planning. U zal vandaag namelijk per helikopter afreizen naar de wonderschone Great Ocean Road. Niet voor niets wordt dit beschouwd als één van de mooiste kustroutes in de wereld! Vanuit de lucht ziet u verschillende rotsformaties zoals natuurlijk de 12 Apostelen, Loch Ard Gorge, The Sentinel, The Arch en London Bridge. Deze excursie start in Melbourne en in de loop van de middag keert u na een enerverende dag ook weer terug in Melbourne.

22
22

22: Melbourne - Mornington Peninsula


In de ochtend haalt u opnieuw een huurauto op (Toyota Kluger, of gelijkwaardig), die de laatste dagen van deze luxe reis Australië tot uw beschikking staat. Deze laatste dagen van uw reis sluit u in alle rust af op de schitterende Mornington Peninsula. Het sfeervolle en exclusieve Jackalope is gelegen in een prachtig gebied en bereikt u na een uurtje rijden vanuit de stad.

  • ★★★★ Jackalope (3 nachten)

Jackalope

23
23

23 & 24: Mornington Peninsula


Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt er met uw huurauto op uittrekken en bijvoorbeeld een bezoek brengen aan de vuurtoren of één van de vele wijngaarden. Een andere mogelijkheid is om naar Philip Island te rijden. Op dit prachtige eiland kunt u enkele wandelingen maken die zeker de moeite waard zijn, zoals bijvoorbeeld de wandeling naar de Pinnacles. Mocht u nog geen koala’s gezien hebben dan kunt u hier een bezoek brengen aan een opvangcentrum.

Verder kunt u deze dagen genieten van de uitstekende restaurants en prachtige stranden in de omgeving.

Restaurant Jackalope

25
25

25: Vertrek


Helaas komt de luxe rondreis Australië vandaag tot een einde. De ochtend heeft u nog vrij te besteden. Begin van de middag reist u terug naar de luchthaven van Melbourne, waar u de huurauto weer inlevert en vervolgens incheckt op de Singapore Airlines vlucht terug naar Amsterdam. U dient ook op de terugweg weer over te stappen in Singapore.

** Uiteraard is het ook mogelijk om met een andere vliegtuigmaatschappij te vliegen**

26
26

26: Aankomst


Aankomst op Amsterdam Schiphol Airport.

Prijsindicatie voor deze luxe rondreis Australië

Voor deze 26-daagse luxe rondreis Australië rondreis dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 21.600 per persoon (bij deelname van 2 personen) op basis van verblijf in de speciaal geselecteerde exclusieve accommodaties.

Inbegrepen:
Deze prijsindicaties zijn inclusief alle vluchten en gebaseerd op laagseizoentarieven. Deze luxe rondreis Australië is volledig naar wens aan te passen en uit te breiden.


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste luxe rondreizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring. Uw transport, unieke accommodaties en activiteiten worden voor u geregeld zodat u optimaal kunt genieten van uw luxe rondreis Australië

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren bijzondere en unieke accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring.

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat