Logo bg white

Unieke rondreis Botswana 'Natuurreis Botswana'

12-daagse rondreis door Botswana
Vanaf € 8.200,00 p.p.
Gehele jaar
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Schitterende rondreis Botswana inclusief een Chobe River cruise en chartervluchtjes


Botswana is een fantastische reisbestemming voor natuur- en dierliefhebbers die op zoek zijn naar rust, prachtige landschappen & safari’s. De nationale parken van Botswana kennen zo goed als geen hekken, waardoor de dieren hun natuurlijke migratiepatronen kunnen blijven volgen. Deze prachtige Botswana rondreis begint met een Chobe River cruise aan boord van de Zambezi Queen. U vervolgt de reis per chartervluchtje naar Savuti en Linyanti, het thuis van grote kuddes olifanten en ander wild zoals leeuwen en wilde honden die u ongetwijfeld zult zien tijdens de vele game drives. Met een volgend vluchtje reist u door naar de waterrijke Okavango Delta. In deze omgeving vindt u naast schitterende natuur, vele vogels, nijlpaarden, olifanten en roofdieren welke u zult zien tijdens boottochten, wandelingen en/of game drives. U sluit deze rondreis af in het mooie wijngebied nabij Franschhoek, Zuid-Afrika.


Deze reis is inclusief alle benodigde vluchten, transfers en chartervluchtjes en is bijna volledig gebaseerd op all inclusive basis (waarbij alle maaltijden, drankjes en excursies zijn inbegrepen tijdens uw verblijf).

Reisspecialist Gemma maakte een videoverslag van haar reis door Botswana, december 2019. Bekijk het volledige reisprogramma van deze onvergetelijke Botswana rondreis!

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Heenreis naar Johannesburg
Amsterdam - Johannesburg
2
Chobe River Cruise
Johannesburg - Kasane
3
Chobe River Cruise
4
Savuti / Linyanti
Kasane - Savuti/Linyanti
5
Savuti / Linyanti
6
Okavango Delta
Savuti/Linyanti - Okanvango Delta
7
Okavango Delta
8
Okavango Delta
9
Wijngebied (Zuid-Afrika)
Okavango - Maun - Kaapstad
10
Wijngebied
11
Terugreis
Kaapstad - Amsterdam
12
Aankomst

Prijsindicatie voor deze rondreis Botswana:


Voor deze 12-daagse 'Natuurreis Botswana' zijn de volgende indicatie reissommen van toepassing bij deelname van 2 personen:

  • € 8.200 per persoon (bij verblijf in de eerst vermelde accommodaties)
  • € 12.900 per persoon (bij verblijf in de als tweede vermelde accommodaties)
  • € 15.675 per persoon (bij verblijf in de meest luxe accommodaties)


Deze prijsindicaties zijn gebaseerd op het shoulder season (grofweg van 1 november t/m 31 mei) en zijn inclusief: alle vermelde intercontinentale vliegreizen, de binnenlandse vluchten, transfers en inclusief alle overnachtingen bij de vermelde accommodaties op basis van ontbijt of all inclusive.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Botswana. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Uw unieke reisvoorstel bevat een fantastisch reisprogramma en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de bijzondere accommodaties, de schitterende bezienswaardigheden en het georganiseerde vervoer.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat