Logo bg white

Botswana reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Botswana reizen en/of arrangementen.

Zoeken
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 650,– p.p.
Mei t/m oktobber

Botswana arrangement | Victoria Falls

U kunt dit Victoria Falls arrangement mooi plannen aan het begin of juist het einde van uw reis naar Botswana. De watervallen zijn dan ook zeer dichtbij het beroemde Chobe Nationaal Park gelegen.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 720,– p.p.
Mei t/m oktober

Botswana arrangement | Chobe National Park

In het noordoosten van Botswana ligt het Chobe National Park. Vanwege de grote olifanten populatie en de toegankelijkheid vanuit Johannesburg en Victoria Falls wordt dit park vaak bezocht op een reis door Botswana. Het Chobe National Park grenst aan de brede Chobe rivier.

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.430,– p.p.
Gehele jaar

Botswana arrangement | Central Kalahari Game Reserve

In het midden van Botswana ligt de Centraal Kalahari, het hart van de Kalahari woestijn. Dit gebied wordt gekenmerkt door kilometers lange zand- en grasvlaktes. De meeste mensen brengen een bezoek aan de Kalahari voor de unieke vergezichten en geïsoleerde omgeving. Daarnaast zijn in het noordelijke gedeelte van het park afhankelijk van het seizoen antilope te zien die leeuwen, cheetah’s, luipaarden en hyena aantrekken.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.150,– p.p.
Gehele jaar

Botswana arrangement | Mauritius verlenging

Ten oosten van Zuidelijk Afrika ligt het prachtige tropische eiland Mauritius. Het eiland kent een mooie groene natuur, leuke dorpjes in de binnenlanden en uiteraard vele witte stranden, een schitterende azuurblauwe zee en de vele zonuren. De ultieme plek voor een ontspannen en luxe afsluiter van uw reis door Botswana!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.200,– p.p.
Mei t/m oktober

Botswana arrangement | Savute wetlands

In het westen van het Chobe National Park ligt het bijzondere gebied van Savute. Vele tientallen jaren stond de rivier droog, maar sinds 2010 zorgt het moerasgebied van Linyanti voor nieuwe watertoevoer en is Savute weer een waterrijk gebied met veel vogels en wildlife!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat