Logo bg white

Botswana reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Botswana reizen en/of arrangementen.

Zoeken
11 dagen
Vanaf € 17.300,– p.p.
Mei t/m oktober

Botswana reis | Botswana Delight

Deze rondreis Botswana brengt u op individuele basis langs vele schitterende hoogtepunten van Botswana. De reis begint in het mooie Selinda Reserve, iets ten westen van Chobe National Park. U vliegt u met een chartervluchtje naar Moremi Game Reserve en vlieg na twee met excursies gevulde dagen door naar de Okavango Delta. U sluit de reis af bij de Matetsi Victoria Falls Lodge. De focus ligt op een geweldige natuurervaring en verblijf in geweldige safari-gebieden.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 26.350,– p.p.
Mei t/m oktober

Botswana reis | Botswana Deluxe

Tijdens de luxe reis Botswana legt u een schitterende route af. U begint de reis in Johannesburg en vliegt vanuit hier naar Maun. U begint de reis met een vluchtje en verblijf in het unieke Jack's Camp in Makgadikgadi. Hierna vliegt u naar Selinda Reserve (naast Chobe) en maakt u vele excursies vanuit het prachtige Zarafa Camp. De reis wordt afgesloten bij de Xigera Safari Lodge in de Okavango Delta. U verblijft enkel in de mooiste en meest luxe accommodaties (overal op all-inclusieve basis) en wordt van de ene lodge naar de andere gevlogen met kleine bush flights.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 15.750,– p.p.
Mei t/m oktober

Familiereis Botswana & Mozambique

Tijdens deze geweldige familiereis leert u Victoria Falls en de mooiste gebieden van Botswana kennen. U verblijft in kindvriendelijke accommodaties ter plaatse, reist over land en met behulp van chartervluchtjes en alle accommodaties in Zimbabwe en Botswana worden aangeboden op all-inclusieve basis. De reis wordt afgesloten op het schitterende Benguerra Island op Mozambique.

Lees meer
17 dagen
Vanaf € 25.000,– p.p.
April t/m november

Combinatiereis | Zuidelijk Afrika Exclusief

Tijdens deze unieke reis combineert u de mooiste hotels van vier landen in Zuidelijk Afrika. De reis begint bij Babylonstoren in het wijngebied in Zuid-Afrika. Hierna staan in buurland Namibië de prachtige &Beyond Sossusvlei Desert Lodge op het programma in de Sossusvlei en Onguma Camp Kala nabij Etosha National Park. Bij Matetsi Victoria Falls in Zimbabwe staat een bezoek aan de Victoria Falls op het programma. De reis wordt afgesloten in de prachtige Nxabega Lodge in de Okavango Delta in Botswana.

Lees meer
16 dagen
Vanaf € 9.800,– p.p.
April t/m november

Combinatiereis | Namibië & Botswana

Tijdens deze zeer veelzijdige rondreis Namibië en Botswana reist u langs vele hoogtepunten in het noorden van Namibië & Botswana. Met uw eigen 4WD bezoekt u in Namibië Okonjima, Etosha National Park en de Caprivistrook. U steekt de grens over naar Botswana en verblijft in het prachtige Chobe National Park.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat