Logo bg white

Botswana reizen en arrangementen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van alle Botswana reizen en/of arrangementen.

Zoeken
Aantal dagen in overleg
Prijs in overleg
Mei t/m oktober

Botswana reizen | Incentive reis Botswana

Wij helpen u graag met de organisatie van een schitterende incentive reis of groepsreis naar Botswana. Wij zijn u goed en snel van dienst met een prachtige (zakelijke) groepsreis. Zoals u van Tico gewend bent wordt de reis in overleg samengesteld en wordt deze geheel op maat voor u gemaakt.

Lees meer
11 dagen
Vanaf € 6.550,– p.p.
Gehele jaar

Botswana reizen | Wings over Botswana

De Botswana hoogtepunten reis is een prachtige rondreis waarin u met kleine vliegtuigjes van lodge naar lodge wordt gevlogen en maakt u kennis met de schitterende hoogtepunten van Botswana. U bezoekt de Makgadikgadi Pannen, de beroemde Okavango Delta, het prachtige Moremi Game Reserve en sluit de reis af in het Chobe National Park.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 10.950,– p.p.
Mei t/m september

Mauritius en Botswana reis | Combinatiereis Mauritius en Botswana Deluxe

Tijdens de luxe reis Botswana brengt u in 14 dagen een bezoek aan Victoria Falls, Linyanti in Chobe National Park en de prachtige Okavango Delta. U verblijft enkel in de mooiste en meest exclusieve accommodaties en sluit de reis in stijl af op het prachtige groene eiland Mauritius!

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 7.350,– p.p.
Mei t/m oktober

Botswana reizen | Natuurreis Botswana

Deze rondreis brengt u op individuele basis met transfers en chartervluchten langs vele schitterende hoogtepunten van Botswana; een bijzonder complete en onvergetelijke reis! Deze reis begint met een bezoek aan de wereldberoemde Victoria Falls en laat u vervolgens kennismaken met Chobe National Park, Moremi en de Okavango Delta. U sluit de reis af in de droge Kalahari woestijn!

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 5.925,– p.p.
Mei t/m september

Botswana reizen | Explorer Expedition

Tijdens de Explorer Expedition maakt u in een klein internationaal gezelschap (maximaal 6 gasten) een rondreis langs diverse prachtige wildparken in Botswana. U bezoekt de Okavango Delta, Moremi, Savute, Chobe National Park en de Victoria watervallen!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat