Logo bg white

Luxe vakantie Zuid-Thailand

20-daagse rondreis door Thailand
Vanaf € 10.290,00 p.p.
december t/m maart
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Luxe vakantie Zuid-Thailand

In ongeveer drie weken tijd maakt u kennis met het prachtige zuiden van Thailand waarbij u verblijft in de meest luxe en unieke accommodaties! U begint uw heerlijke luxe vakantie Thailand in de drukke hoofdstad Bangkok, hier maakt u kennis met de bedrevenheid in de stad. Vervolgens reist u samen met uw privé chauffeur en gids over land naar de oude koningsstad Ayutthaya. Hier bezoekt u verschillende eeuwenoude ruïnes en komt u meer te weten over deze oude hoofdstad.

Per binnenlandse vlucht reist u van Bangkok naar het eiland Koh Samui, gelegen in de Golf van Thailand. Hier verblijft u in een heerlijke accommodatie, al uitkijkend over het water en voorzien van een eigen zwembad. In de omgeving brengt u een bezoek aan het prachtige Angthong Marine Park. Na een aangenaam verblijf reist u per binnenlandse vlucht verder naar Phuket en volgt er een transfer over land naar uw accommodatie bij Khao Lak. Ook hier verblijft u in een prachtige accommodatie, voorzien van een eigen zwembad. Tijdens uw verblijf in Khao Lak gaat u op avontuur in het nabij gelegen Khao Sok National Park en vaart u over het prachtige Cheow Lan meer. Uw volgende bestemming is het afgelegen Railay Beach in de omgeving van Krabi. Railay Beach is op het vasteland gelegen maar enkel per boot te bereiken. Na een heerlijk verblijf reist u per privé speedboot naar het rustige eiland Ko Yao Noi. U verblijft hier in wederom een unieke accommodatie zodat u de luxe vakantie Thailand in alle luxe en rust afsluit.


Bekijk het volledige reisprogramma van deze luxe vakantie Thailand!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Vliegreis naar Thailand

Vandaag start uw luxe vakantie Thailand. U vertrekt aan het einde van de middag vanaf Schiphol met een directe KLM vlucht naar de Thaise hoofdstad Bangkok. U arriveert de volgende middag op de internationale luchthaven van Bangkok.

2
2

2: Aankomst in Bangkok

U komt in de ochtend aan op de luchthaven van Bangkok vanwaar een transfer is geregeld naar uw zeer aangename hotel. Houdt u er rekening mee dat u waarschijnlijk pas na het middaguur kunt inchecken. U heeft de middag vrij te besteden om bij te komen van de lange vlucht. The Siam Hotel is een hele fijne plek om uw luxe vakantie Thailand te starten!

  • ★★★★★ The Siam Hotel (3n)

3
3

3. Stadsexcursie Bangkok

Na het ontbijt wordt u opgewacht door uw gids voor een excursie langs de hoogtepunten van Bangkok. Vanochtend bezoekt u allereerst Wat Po, een van de oudste tempels in Bangkok waarin zich een enorme gouden liggende Boeddha bevindt. ‘s Ochtends vroeg zijn hier biddende monniken aanwezig en u bent dan ook net op tijd om dit te aanschouwen. Het hoogtepunt van deze ochtend is een bezoek aan het Koninklijk Paleis en de tempel van de Emerald Boeddha (Wat Pra Kaew).

Na een typische Thaise lunch (inbegrepen) stapt u aan boord van een longtail boot om de ‘klongs’ van Bangkok te verkennen. De klongs zijn een doolhof van kanaaltjes en kleine wateren. Hier kunt u het traditionele leven van Bangkok aanschouwen wat in sommige delen van de stad is verdwenen.Terug op de grote rivier eindigt u de dag met een bezoek aan Wat Arun, de tempel van de dageraad. Aan het einde van de middag wordt u teruggebracht naar uw accommodatie.

4
4

4: Bangkok

Vrije dag in Bangkok die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt er op eigen gelegenheid op uittrekken om de stad te verkennen. Uiteraard is het ook mogelijk dat wij een (fiets)excursie verzorgen. Informeert u bij ons naar de mogelijkheden.

The Siam Hotel

5
5

5: Bangkok - Ayutthaya

Na het ontbijt vertrekt u naar uw volgende bestemming van deze luxe vakantie Thailand, Ayutthaya gelegen op nog geen 100 kilometer van Bangkok. Ayutthaya heeft een modern- en historisch gedeelte. Het historische gedeelte was ooit de hoofdstad van het koninkrijk Ayutthaya en u vindt hier dan ook vele oude tempels die vandaag de dag op de werelderfgoedlijst van UNESCO staan.

Bij aankomst in Ayutthaya bezoekt u de ruïnes samen met uw gids. U brengt een bezoek aan Wat Phanachoeng, Wat Yai Chai Mongkol en Wat Mahathat. Tevens bezoekt u de tempels Wat Phra Si Sanpet en Wat Ratchaburana. Aan het einde van de middag wordt u afgezet bij uw accommodatie.

  • ★★★★ Sala Ayutthaya (1n - suite met zwembad)

Video Sala Ayutthaya

6
6

6: Ayutthaya - Koh Samui

Na een vroeg ontbijt wordt u bij uw accommodatie opgehaald door uw chauffeur en gids en in ca. 1 uur naar de luchthaven van Bangkok gereden. Hier checkt u in op uw binnenlandse vlucht naar het eiland Koh Samui, gelegen in de Golf van Thailand. U zult merken dat de accommodaties vanaf hier allemaal zeer luxe zijn!

Bij aankomst op het eiland wordt u opgewacht door uw chauffeur en gids en naar uw zee aangename verblijf gebracht. De rest van de middag heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk ontspannen bij de accommodatie. Een moment van rust tijdens uw luxe vakantie Thailand!

  • ★★★★★ Four Seasons Koh Samui (4n)

Four Seasons Koh Samui


7
7

7: Angthong Marine Park

Na het ontbijt wordt u opgehaald (in internationaal gezelschap) bij het hotel en naar de pier gebracht waar u aan boord gaat van een speedboot (in internationaal gezelschap) waarmee u vandaag naar het Angthong National Marine Park vaart. Dit prachtige park staat bekend om de vele kalkstenen rotsformaties en u kunt hier prachtig snorkelen tussen de kleurrijke vissen en het koraal. Tevens kunt u vandaag wandelen naar het bijzondere emerald kleurige meer ook wel bekend als het Talay Naiu meer. U luncht aan boord (inbegrepen). In de middag kunt u heerlijk ontspannen op het strand, zwemmen of naar het uitzichtpunt klimmen vanwaar u een prachtig uitzicht heeft op de omgeving. Aan het einde van de middag wordt u teruggevaren naar Koh Samui en bij uw hotel afgezet.

Uitzichtpunt Angthong Marine Park

8
8

8 & 9: Koh Samui

Vrije dagen op het eiland Koh Samui die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kun er op eigen gelegenheid op uittrekken maar ook heerlijk tot rust komen en genieten van de faciliteiten van uw accommodatie.

10
10

10: Koh Samui - Khao Lak

Na het ontbijt wordt u opgehaald door uw chauffeur en gids en wordt u naar de luchthaven van Koh Samui gebracht. Hier checkt u in op uw binnenlandse vlucht naar Phuket.

Bij aankomst in Phuket wordt u opgewacht door uw chauffeur en gids en in ca. 1,5 uur naar de volgende bestemming van uw luxe vakantie Thailand gereden. Khao Lak is een strandplaatsje aan de Andamanse Zee en ligt ongeveer 60 kilometer ten noorden van het schiereiland Phuket.

U verblijft de komende dagen in een heerlijke accommodatie, van alle gemakken voorzien. Bij uw accommodatie zit een privé zwembad waar u kunt ontspannen. De rest van de middag heeft u vrij te besteden.

  • ★★★★★ The Sarojin (3n - pool residence)
11
11

11: Excursie Khao Sok National Park

Vanochtend wordt u opgehaald bij uw accommodatie voor een avontuurlijke dag! Allereerst maakt u een korte wandeling door de jungle waarbij uw gids u veel leert over de natuur in dit gebied van Thailand. Vervolgens wordt u naar de Rajjaprabha dam gereden waar u aan boord stapt van een longtail bootje. U maakt een prachtige tocht over het adembenemende Cheow Lan meer dat wordt omringd door spectaculair landschap. Tijdens deze boottocht kijkt u uit op de enorme kalkstenen rotsformaties en het groene regenwoud. De idyllische sfeer en het enorme meer zijn zeer indrukwekkend.

Wanneer u weer aan wal gaat, maakt u een wandeling van één uur onder begeleiding van een ranger die het gebied goed kent. U wandelt door de ongerepte jungle waarbij u verschillende apen en andere diersoorten kunt spotten. Tevens bezoekt u één van de vele grotten in de omgeving. ‘s Middags luncht u (inbegrepen) in een lokaal restaurantje midden op het meer. Hier heeft u de tijd om te zwemmen of te ontspannen alvorens u weer terug vaart naar de pier.

Pool Residence The Sarojin

12
12

12: Khao Lak

Vrije dag in Khao Lak die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt genieten van de heerlijke faciliteiten van uw accommodatie, ontspannen aan het strand of bij uw eigen zwembad.

Uiteraard is het ook mogelijk om er op uit te trekken naar bijvoorbeeld het Khao Lak National Park. Informeert u bij ons naar de excursie mogelijkheden voor tijdens uw luxe vakantie Thailand.

13
13

13: Khao Lak - Krabi

Vanochtend wordt u opgehaald door uw chauffeur en gids en in ca. 2 uur naar de pier bij Krabi gereden. Hier stapt u aan boord van een boot (verzorgd door de accommodatie) die u in ca. 15 minuten naar het resort vaart. Rayavadee is aan zowel Railay Beach als Phra Nang Beach gelegen en enkel per boot te bereiken.

De rest van de middag heeft u vrij te besteden en kunt u heerlijk ontspannen bij uw accommodatie. Het hotel heeft twee verschillende stranden, meerdere zeer goede restaurants en een uitgebreid excursieaanbod. Ofwel, alle ingrediënten voor een zeer ontspannen verblijf!

  • ★★★★★ Rayavadee (3n)

14
14

14 & 15: Krabi

Deze dagen kunt u heerlijk ontspannen bij uw prachtige verblijf. Er zijn twee stranden en een zwembad waar u bijvoorbeeld heerlijk een boekje kunt lezen. Op het terrein van het resort kunt u mooie wandelingen maken en door middel van informatiebordjes kunt u leren over de flora en fauna uit deze omgeving. Ook is het mogelijk om naar een hoog uitzichtpunt te wandelen, vanaf waar u spectaculair uitzicht heeft op de omgeving. Indien gewenst kunt u met de kleine deelnemen aan activiteiten georganiseerd door de accommodatie. Verder leent deze omgeving zich uitstekend voor rotsklimmen, kajakken en duiken. Tevens kunt u verschillende grotten op eigen gelegenheid bezoeken. Er zijn dan ook genoeg opties om u de komende dagen tijdens uw luxe vakantie Thailand te vermaken!

Houdt u er rekening mee dat het strand van Phra Nang overdag druk bezocht wordt door dagjesmensen en de vele boot tours die hier stoppen.

Hydro Pool Villa Rayavadee

16
16

16: Krabi - Ko Yao Noi

De ochtend heeft u nog vrij te besteden in Krabi. Aan het begin van de middag wordt u opgehaald door een vertegenwoordiger van het Six Senses Yao Noi hotel en gaat u aan boord van een speedboot waarmee u naar uw volgende aangename accommodatie wordt gebracht.

Bij aankomst wordt u hartelijk ontvangen en naar uw heerlijke verblijf gebracht. De rest van de middag kunt u naar eigen inzicht indelen en genieten van de faciliteiten van uw accommodatie. Het Six Senses Yao Noi is de perfécte afsluiting van uw luxe vakantie Thailand!

  • ★★★★★ Six Senses Yao Noi (3n - ocean pool villa)

Video Six Senses Yao Noi

17
17

17 & 18: Ko Yao Noi

Vrije dagen op het eiland die u geheel naar eigen inzicht kunt indelen. U kunt genieten van uw accommodatie, uitkijkend over de prachtige baai.

Indien gewenst kunt u erop uittrekken en snorkelen, duiken of de omliggende eilanden verkennen. Daarnaast is het ook mogelijk het eiland per fiets of tuktuk te verkennen. Informeert u bij de receptie naar alle mogelijkheden.

Badkamer Ocean Pool Villa

19
19

19: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan deze onvergetelijke luxe vakantie Thailand. De ochtend heeft u nog vrij te besteden. Rond het middaguur wordt u teruggevaren naar Phuket waar u naar de internationale luchthaven wordt gereden. Hier checkt u in op uw vlucht met Malaysia Airlines naar Kuala Lumpur. Bij aankomst in Kuala Lumpur stapt u over op uw vlucht met KLM terug naar Amsterdam. U arriveert de volgende ochtend vroeg op luchthaven Schiphol.

20
20

20: Aankomst

Vroeg in de ochtend aankomst in Amsterdam. Einde van uw luxe vakantie Thailand.

Prijsindicatie voor deze luxe vakantie Thailand

Voor deze luxe vakantie Thailand geldt een indicatie reissom van €10.290 per persoon (bij deelname van 2 personen) en op basis van verblijf in bovenstaande accommodaties. Deze prijsindicatie is inclusief alle vluchten (in economy class) en is gebaseerd op laagseizoentarieven.

Deze voorbeeldreis is uiteraard volledig naar wens aan te passen en uit te breiden. We assisteren u graag met het samenstellen van uw ideale luxe vakantie Thailand!


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Thailand

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

Iedere reiziger is anders. De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van luxe reizen door deze authentieke bestemming. De ervaren reisspecialisten regelen uw transport, accommodaties en activiteiten, zodat u optimaal kunt genieten van uw luxe vakantie Thailand.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Thailand reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw interesses.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat