Logo bg white

Incentive reis Spitsbergen

In overleg
In overleg
Juni t/m september

Prachtige groepsreis of incentive reis naar Spitsbergen en/of Groenland


Wij helpen u graag met de organisatie van een schitterende (zakelijke) groepsreis of incentive reis naar het Arctisch gebied. In overleg kiezen we de beste passende cruise voor u uit, regelen we de hutten en organiseren we aanvullende programma's en bijbehorende vluchten. Zoals u van ons gewend bent, kunt u rekenen op deskundige en snelle service. Wij werken samen met goede cruisemaatschappijen zodat het voor u enkel nog een kwestie is van genieten. Sinds 1993 zijn wij specialist in het organiseren van maatwerkreizen wereldwijd. U kunt dan ook rekenen op een unieke incentive cruise voor uw bedrijf, vereniging of vriendengroep, tot in de puntjes verzorgd zodat u enkel hoeft te genieten!

Waarom uw incentive- of groepsreis laten organiseren door Tico?

Met zoveel aanbieders is het natuurlijk lastig kiezen. Bij Tico Reizen bent u echter aan het goede adres. Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw incentive reis. Wij zijn u graag van dienst en overtuigen graag met een prachtig reisvoorstel inclusief een cruise naar het Arctisch gebied voor uw reisgezelschap!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Arctic reizen op maat

In overleg stellen we een uniek programma voor u samen waarin zowel de vluchten als een eventueel extra programma voor en/of na de cruise op uw wensen wordt afgestemd.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat