Logo bg white

Arctic voorbeeldreizen

Op deze pagina treft u een overzicht aan van enkele van de mooie Arctic cruises die Tico Reizen aanbiedt.

Zoeken
14 dagen
Vanaf € 8.000,– p.p.
April en mei

Spitsbergen | Arctic Saga cruise

Deze cruise begint in de Schotse stad Aberdeen. Vanuit hier vaart u via de Faeröer eilanden en Jan Mayen naar Spitsbergen. Een 14-daags programma waarin u kunt genieten van immense fjorden, torenhoge gletsjers, duizenden zeevogels, rendieren, zeehonden en walvissen. De kans op het zien van ijsberen is klein tijdens deze cruise.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 11.900,– p.p.
September en oktober

IJsland & Groenland | Under the Northern Lights

Tijdens de 'Under the Northern Lights' cruise, verkent u de bergachtige fjorden van IJsland en de afgelegen kust van Oost-Groenland. Uw reis begint met 1 overnachting in de gemoedelijke en moderne stad Reykjavik, hoofdstad van IJsland. Hierna vindt de inscheping plaats en verkent u aan boord van de Ocean Adventurer ruige landschappen en ongetemde schoonheid. Het is uiteraard afhankelijk van van de weersomstandigheden, maar hopelijk kunt u tijdens de cruise tevens genieten van het spectaculaire noorderlicht!

Lees meer
15 dagen
Vanaf € 13.200,– p.p.
Augustus en september

Three Arctic Islands cruise

Een fantastische 15-daagse cruise waarin u de west- en noordkust van Spitsbergen verkent en veel kans heeft op het zien van walrussen, ijsberen en poolvossen. Na twee dagen op zee vaart u door naar Groenland waar u gedurende 8 dagen prachtige excursies kunt maken. De cruise eindigt (hopelijk na het zien van het noorderlicht) in IJsland.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 8.400,– p.p.
mei en juni

Spitsbergen | Introduction cruise

Deze mooie Spitsbergen cruise begint en eindigt in de Finse hoofdstad Helsinki. Vanuit hier vliegt u naar Longyearbyen op Spitsbergen, waar uw schitterende cruise aanvangt. Tijdens deze 10-daagse cruise bezoekt u de hoogtepunten van de west- en noordkust van Spitsbergen. Een fantastische cruise voor een eerste kennismaking met deze unieke witte wereld vol Arctisch dierenleven.

Lees meer
12 dagen
Vanaf € 9.700,– p.p.
Alle vertrekken vinden plaats in de maand juni

Spitsbergen | Explorer Wildlife cruise

Tijdens deze rondreis maakt u een schitterende 12-daagse cruise langs de zuid-, west en noordkust van Spitsbergen waarin u kennis maakt met vele hoogtepunten van Svalbard. Spitsbergen staat bekend als 'wildlife hoofdstad van de Arctic' en tijdens deze cruise ontdekt u waarom! U heeft extra veel dagen op en rond Spitsbergen tijdens deze cruise, dus heeft alle tijd veel dieren te spotten.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat