Logo bg white

Greenland Camp Experience

1 nacht
Vanaf € 740,00 p.p.
Juli t/m september
Gemma
Heeft u vragen?
×

Unieke en exclusieve kampeerervaring in Groenland

Tijdens deze excursie kampeert u in een kleine groep een nachtje op een unieke, exclusieve locatie in het Tasermiut Fjord in Groenland. Dit 70 km lange fjord scheidt twee lange bergachtige schiereilanden met bergen van 2.000 meter hoogte. Wandel door het prachtige landschap en leer van de lokale gidsen een fantastische maaltijd te bereiden met lokale ingrediënten.


1
1

Greenland camping


Deze excursie kan worden bijgeboekt wanneer u deelneemt aan de Greenland Explorer Cruise. In een klein groepje sluit u vandaag aan bij lokale gidsen die u alles over dit prachtige landschap kunnen vertellen. U leert over het afgelegen fjord, zwerft over de toendra en de lokale chef-kok laat u zien met welke lokale ingrediënten een heerlijke maaltijd bereidt kan worden. U overnacht in het kamp en kunt genieten van de betoverende kleuren van de poolschemering die de prachtige bergachtige omgeving volledig tot zijn recht zal laten komen Blank .

De tenten op het kamp zijn ingedeeld in tweepersoonstenten. Als u als duo reist deelt u uiteraard een tent. Individuele reizigers krijgen een tent toegewezen die wordt gedeeld met een andere gast van hetzelfde geslacht.

Photo credits: Peter Lindstrom and Aningaaq R Carlsen

De kosten voor de Greenland Camp Experience bedragen:


Deze 'Adventure Option' is bij te boeken voor: € 740 per persoon

De Adventure Option is bij te boeken bij de Greenland Explorer Cruise.
Het aantal plekken is beperkt, dus informeer ons zo spoedig mogelijk over de gewenste Adventure Options zodat we deze voor u kunnen bijboeken.


- - - -


Photo credits for all photo's except for the last: Peter Lindstrom
Photo credits last photo: Aningaaq R Carlsen
Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Arctic

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom uw Arctic cruise bij Tico boeken?

Deskundig aanspreekpunt

Wij werken samen met de beste expeditiecruise partners en zijn van begin tot eind van de reis uw aanspreekpunt. Daardoor boekt u gemakkelijk en veilig en met SGR en Calamiteitenfonds garantie.

Uw cruise op maat

U kunt de cruise los boeken, maar eventueel ook bijpassende vluchten en excursies voor en/of na de cruise toe laten voegen. Uiteraard informeren we u ook over optionele 'Adventure excursions' tijdens de cruise!

Genieten tijdens de cruise

U ontvangt van ons alle reisinformatie en aanvullende documenten waarmee u zich optimaal kunt voorbereiden op de cruise. U hoeft niets anders te doen dan te genieten van deze unieke bestemming en schitterende ervaringen.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat