Logo bg white

Familiereis Hawaii

23-daagse rondreis door Hawaii
Vanaf € 11.500,00 p.p.
Gehele jaar
Fraukje van nes
Heeft u vragen?
×

Met de hele familie naar Hawaii

Hawaii is een geweldige bestemming om met de gehele familie naar af te reizen. Met uw gezin zit u iedere dag op het strand, terwijl u zich op korte afstand bevindt van de mooiste nationale parken. De reisafstanden zijn maar kort en tegelijkertijd is uw reis zeer divers. Met uw huurauto bent u flexibel, maar ook in de accommodaties waar u verblijft is genoeg te beleven voor kinderen.

De reis vanuit Europa naar Hawaii is uiteraard een lange en daarom laat Tico u allereerst rechtstreeks naar San Francisco vliegen, waar u enkele dagen kunt acclimatiseren. Het is zeker geen straf om enkele dagen in deze stad te verblijven, want er is ontzettend veel te zien en te beleven. Op de terugreis laat u zich nog enkele dagen onderdompelen in de magie van Los Angeles, alvorens u vanuit hier met een rechtstreekse vlucht naar huis vliegt.

Op Hawaii maakt u kennis met 3 verschillende eilanden. Het grootste eiland draagt de naam Hawaii, maar wordt ook wel Big Island genoemd. Op dit meest oostelijke eiland zijn de meeste actieve vulkanen te vinden. Dit eiland is, omdat het jonger is, een stuk minder groen dan Maui of Kauai, waar u ook zal verblijven. Desalniettemin zal het vulkaanlandschap beslist veel indruk maken. Op Maui & Kauai vindt u weelderige jungle, prachtige stranden en veel bijzondere bezienswaardigheden.

Deze familiereis Hawaii is uiteraard geheel op uw wensen aan te passen. Geef onze Verenigde Staten specialist de leeftijden van de kinderen door, zodat het programma hier met precisie op aangepast kan worden.

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
San Francisco
Amsterdam - San Francisco
2
San Francisco
3
San Francisco
4
Kona
San Francisco - Kona
5
Kona
6
Kona
7
Hilo
8
Hilo
9
Kauai
Kona - Kauai
10
Kauai
11
Kauai
12
Kauai
13
Maui
Kauai - Maui
14
Maui
15
Maui
16
Maui
17
Maui
18
Los Angeles
Maui - Los Angeles
19
Los Angeles
20
Los Angeles
21
Los Angeles
22
Vertrek
Los Angeles - Amsterdam
23
Aankomst

Prijsindicatie voor deze familiereis naar Hawaii

Voor deze 23-daagse familiereis Hawaii dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 11.500 per persoon.

Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten (economyclass) inbegrepen, evenals alle overnachtingen, de benodigde (in het programma vermelde) transfers (op privébasis), autohuur en alle in het programma vermelde ervaringen.

Wenst u businessclass te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw persoonlijk samengestelde familiereis naar Hawaii.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Hawaii

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat