Logo bg white

Luxe 'Wild West' autoreis

19-daagse rondreis door Rocky Mountains
Vanaf € 15.550,00 p.p.
mei t/m oktober
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusiviteit in de Rocky Mountains!

Deze luxe autoreis door het Wilde Westen van Amerika start in een van de meest opmerkelijke plekken op aarde: Las Vegas. Voor vele zal deze stad niet voelen als thuiskomen, maar desondanks is met name de Las Vegas Strip een plek die indruk zal maken. Deze hysterische straat, midden in de woestijn, is absurditeit alom!

Na de drukte van de stad trekt u de schitterende natuur in. Allereerst bezoekt u het buitengewoon mooie Zion National Park, waar u kennis maakt met het droge en opmerkelijke landschap van het Wilde Westen. Nabij het sprookjesachtige Lake Powell verblijft u in een van 's werelds mooiste accommodaties en daarmee een van de hoogtepunten van deze reis, het gerenommeerde Amangiri.

U trekt dieper het binnenland in waar u o.a. het wereldberoemde Monument Valley bewondert. Dit iconische gebied zal u het gevoel geven dat u Clint Eastwood ieder moment tegen het lijf kan lopen.

Een volgende prachtige accommodatie, midden in de rustgevende natuur, is het Dunton Hot Springs. Het is hier een stuk groener dan de voorgaande dagen van deze reis. Via het sfeervolle Gateway Canyons Resort reist u in noordelijke richting naar een van de mooiste ranches van Amerika, de Brush Creek Ranch! U sluit deze luxe autoreis in het Wilde Westen van de Verenigde Staten hier dan ook in stijl af.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Las Vegas

Vandaag vliegt u naar de Amerikaanse stad Las Vegas, gelegen in de staat Nevada, waar uw luxe autoreis door het Wilde Westen van de Verenigde Staten van start gaat. Na aankomst wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van ons lokale agentschap voor een warm welkom in de Verenigde Staten. Daaropvolgend heeft u een transfer naar het Four Seasons, waar u de rest van de dag bij kunt komen van de lange reis.


  • ★★★★ Four Seasons Las Vegas (2n)

Four Seasons Las Vegas

2
2

2: Excursie Las Vegas

De ochtend heeft u vrij te besteden. Het is de moeite waard om een taxi te nemen naar The Mob Museum in het centrum van Las Vegas. In dit museum leert u veel interessants over de georganiseerde misdaad in Amerika.

In de middag wordt u opgehaald door een lokale gids die u de welbekende hoogtepunten zal laten zien, zoals o.a. de Bellagio fonteinen en The Venetian, een hotel waar ze de kanalen van Venetië hebben nagebouwd. Tevens zal uw gids u meenemen naar de meer verborgen plekjes van Las Vegas, om zo deze ervaring iets authentieker te maken. Uiteraard zal u tijdens deze excursie veel te weten komen over het leven in deze bizarre stad.

"In de voorbereiding waren jullie een perfecte partner om te bepalen hoe en op waar de reis het beste zou passen bij onze wensen. Dank voor jullie support en de realisatie van onze droomreis!"
Rob & Marijke Krijgsman

Las Vegas Strip

3
3

3: Las Vegas - Zion

In de ochtend neemt u een taxi naar het autoverhuurbedrijf, waar u de huurauto (Toyota Rav4, of gelijkwaardig) ophaalt. Deze auto staat tot het einde van deze reis tot uw beschikking. U laat de drukte van de stad achter u en rijdt in noordoostelijke richting naar het indrukwekkende Zion National Park. U bent vandaag een ruim 4 uur onderweg. U verblijft de komende dagen in een comfortabel hotel, net buiten het Zion National Park. Indien gewenst kunt u in de middag al op eigen gelegenheid het nationale park bezoeken.


  • ★★★+ Zion Mountain Ranch (3n)
4
4

4: Excursie Zion National Park

Vandaag heeft u uitgebreid de tijd om het indrukwekkende Zion National Park te verkennen. Blank In de ochtend heeft Tico een gids voor u geboekt, zodat u direct wegwijs gemaakt wordt in de omgeving en tevens veel zal leren over het ontstaan van dit bijzondere stukje aarde. Te voet verkent u een deel van het park en onderweg bent u in de gelegenheid om al uw vragen te stellen.

De middag heeft u vrij te besteden. U kunt ontspannen bij uw verblijf, of er opnieuw op uit trekken.

5
5

5: Zion National Park

Deze dag heeft u vrij te besteden. Er zijn een hoop verschillende activiteiten die u zowel ter plekke, als vooraf bij Tico kunt boeken. U kunt op eigen gelegenheid, of onder begeleiding van een gids prachtige fietstochten maken in de omgeving. Wanneer u avontuurlijk bent ingesteld dan kunt u canyoningen, of rotsklimmen. Doet u het liever wat rustiger aan dan kunt u bijvoorbeeld een balletje slaan op de golfbaan, of gaan vissen. Verder leent deze omgeving zich uitstekend voor het maken van schitterende paardrijtochten.

6
6

6: Zion - Page

Vandaag laat u het prachtige Zion achter u en reist u verder door de staat Utah in het Amangiri. Het is een reis van ca. 2,5 uur. Nadat u door de gate rijdt is het nog een klein stukje rijden naar de parkeerplaats. Hier zal u hartelijk welkom worden geheten door vertegenwoordigers van het hotel. Uw auto wordt weggezet en uw bagage naar uw kamer gebracht. Ondertussen wordt u naar de ontvangst begeleid waar u enige uitleg zal krijgen over hoe de komende dagen er uit zullen zien voor u. U wordt naar uw suite begeleid waar u alle tijd heeft om u rustig te installeren en alvast te genieten van het schitterende uitzicht vanuit uw kamer. Tijdens uw verblijf zijn alle maaltijden en enkele activiteiten inbegrepen.


  • ★★★★★ Amangiri (2n) Blank

Amangiri

7
7

7: Amangiri

Deze dag heeft u alle tijd om te genieten van uw verblijf in Amangiri en tevens de indrukwekkende omgeving te ontdekken. Het is zeker de moeite om op een van de georganiseerde wandelingen mee te gaan voor een mooie kennismaking met het gebied. Uiteraard mogen een bezoek aan de nabij gelegen Horseshoe Bend en Antelope Canyon niet ontbreken in uw programma. Op warme dagen kunt u een uitstapje plannen naar Lake Powell waar u o.a. een prachtige boottocht kunt maken. Te paard is ook een bijzondere manier om de omgeving te verkennen en voor de mensen die graag actief zijn is er ook mogelijkheid om te klimmen. Heeft u altijd al eens een luchtballonvaart willen maken? Dan is dit de uitgelezen bestemming hiervoor! Verder kunt u een goed boek lezen bij het zwembad, of een spabehandeling plannen in de prachtige spa.

Indien gewenst kunt u uw verblijf in het Amangiri verlengen. Wij informeren u graag over de extra kosten.

Reisspecialiste Fraukje verbleef in het schitterende Amangiri!

8
8

8: Page - Monument Valley

Vandaag komt er een einde aan dit unieke verblijf in Amangiri. In de ochtend kunt u nog genieten van een smakelijk ontbijt alvorens u zich klaarmaakt voor een lange, maar zeer interessante dag. U rijdt allereerst via Lake Powell naar de buitenaards mooie Antelope Canyon, waar u uiteraard voldoende tijd heeft om de canyon te verkennen. Houdt u er rekening mee dat dit een prachtige, maar erg toeristische plek is.

Er komt vandaag een einde aan dit unieke verblijf in Amangiri. In de ochtend kunt u nog genieten van een smakelijk ontbijt alvorens u zich klaarmaakt voor een interessante dag. Na weer een stuk gereden te hebben neemt u de afslag naar U.S. Route 163. Na een kleine 3 uur rijden bereikt u het wereldberoemde Monument Valley. Deze vallei staat bekend om haar opmerkelijk rotsformaties. U kunt gemakkelijk op eigen gelegenheid het nationale park verkennen. U overnacht deze nacht in een eenvoudig hotel, met een onbetaalbaar uitzicht. The View hotel is het enige hotel in het nationale park.


  • ★★+ The View Hotel (1n - premium kamer)

Monument Valley

9
9

9: Monument Valley - Dunton

Na een hopelijk goede nachtrust pakt u uw spullen en maakt u zich klaar voor de reis naar de volgende bestemming. Nog enige tijd rijdt u door de droge woestijn, maar naarmate de reis zich vordert zal u het landschap groener zien worden. In totaal bent u vandaag ruim 4 uur onderweg voordat u Dunton bereikt.

U overnacht de komende dagen in een bijzonder leuke accommodatie, midden in de natuur. Dunton Hot Springs ligt prachtig genesteld in een groene vallei in het meest zuidelijke deel van de Rocky Mountains.

De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.


  • ★★★★ Dunton Hot Springs (3n - echo) Blank

Dunton Hot Springs

10
10

10 & 11: Dunton

Vrije dagen die u heerlijk in de natuur kunt spenderen. U kunt uw programma gemakkelijk ter plekke bepalen. U kunt de omgeving zowel te voet, als per fiets verkennen. U kunt eventueel onder begeleiding van een gids de ruim 4.000 meter hoge toppen van de San Juan Mountains beklimmen. Daarnaast kunt u in deze omgeving uitstekend vissen, raften, rotsklimmen, of paardrijden.

Ontspannen doet u in de uitstekende spa, of tijdens een yoga-sessie.

Dunton Hot Springs

12
12

12: Dunton - Gateway

Het is alweer tijd om dit inspirerende gebied achter u te laten. In een kleine 4 uur rijdt u in noordelijke richting naar Gateway, waar u de komende dagen zal verblijven in het Gateway Canyons Resort. Wederom een accommodatie op een schitterende locatie.

De middag kunt u gebruiken om te ontspannen bij het zwembad, of uiteraard kunt u er ook op uittrekken en de omgeving verkennen.


  • ★★★★ Gateway Canyons Resort (2n - kiva deluxe kamer) Blank

Gateway Canyons Resort

13
13

13: Gateway

Deze dag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. U kunt gaan wandelen, fietsen, of paardrijden. Uw concierge informeert u heel graag over de mogelijkheden. Indien u van auto's houdt dan mag een bezoek aan het automuseum deze dag niet ontbreken. Bent u een wijnliefhebber? Dan bent u in deze regio op het goede adres, want hier zijn namelijk verschillende goede wijnhuizen te vinden. Wanneer u nieuwsgierig bent naar het leven op de ranches in Amerika neem dan deel aan een van de 'cowboy' ervaringen.

14
14

14: Gateway - Saratoga

Vandaag heeft u een lange reisdag voor de boeg. Houdt u er rekening mee dat u de hele dag onderweg bent. Zonder stops is het ca. 6 uur rijden, dus mét enkele stops onderweg om te lunchen, te tanken en de benen te strekken, bent u al gauw 8 uur onderweg.

In de namiddag arriveert u dus op de Brush Creek Ranch. Deze laatste dagen van uw reis kunt u genieten van een authentieke ranch-ervaring in het schitterende Wyoming. Na aankomst wordt u van harte welkom geheten en zal u vervolgens naar uw sfeervolle kamer worden begeleid. Uw maaltijden, geselecteerde drankjes en activiteiten zijn gedurende uw verblijf inbegrepen.


  • ★★★★+ The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch (3n) Blank

The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch

15
15

15 & 16: Brush Creek Ranch

Gedurende deze dagen kunt u kiezen uit een hoop verschillende activiteiten. Een paardrijdtocht mag eigenlijk niet ontbreken wanneer u op een ranch verblijft! U kunt verder schitterende wandelingen, of fietstochten per mountainbike maken. Bent u avontuurlijk ingesteld, neem dan een les boogschieten, of rotsklimmen. Voor meer ontspanning neemt u deel aan een van de yogalessen, die plaatsvinden op de meest prachtige plekken in de natuur, of laat u zich verwennen in de uitmuntende spa. Voor families met jonge kinderen zijn er speciale educatieve programma's die absoluut de moeite waard zijn. Het excursie-aanbod is zeer uitgebreid en een deel van deze excursies zijn inclusief bij uw verblijf en voor het andere deel van de excursies geldt dat er een extra toeslag van toepassing is die u ter plekke dient te voldoen.

Video Brush Creek Ranch

17
17

17: Saratoga - Denver

Uw verblijf op de Brush Creek Ranch komt deze ochtend tot een einde. U kunt nog eenmaal genieten van een fantastisch ontbijt, alvorens u zich klaarmaakt voor de reis naar Denver, vanuit waar u de volgende dag weer naar huis zal vliegen. Met uw huurauto rijdt u in ca. 4 uur naar het centrum van de stad, waar u overnacht in het comfortabele Four Seasons Hotel. De namiddag kunt u naar eigen inzicht invullen.


  • ★★★★ Four Seasons Denver (1n)


18
18

18: Vertrek

Deze indrukwekkende luxe autoreis door het Wilde Westen van de Verenigde Staten komt vandaag tot een einde. U rijdt naar de luchthaven van Denver, waar u de huurauto weer netjes inlevert bij het autoverhuurbedrijf. U checkt vervolgens in op uw vlucht terug naar huis. U dient over te stappen op een van de grotere luchthavens van de Verenigde Staten.

19
19

19: Aankomst

Aankomst op Amsterdam Schiphol Airport.

Prijsindicatie voor deze luxe autoreis naar het Wilde Westen van de VS

Voor deze 19-daagse luxe autoreis naar het Wilde Westen van de VS dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 15.500 per persoon. Deze indicatie is gebaseerd op laagseizoentarieven. Houdt u er rekening mee dat hoogseizoentarieven flink kunnen afwijken.


Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten (economyclass) inbegrepen, evenals alle overnachtingen inclusief ontbijt, de benodigde (in het programma vermelde) transfers (op privébasis), autohuur en alle in het programma vermelde ervaringen.

Wenst u businessclass te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw persoonlijk samengestelde luxe autoreis naar de Verenigde Staten.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Rocky Mountains

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Start, of eindig deze reis met enkele dagen in het bruisende New York!

Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.690,– p.p.
April t/m juni & september + oktober

USA arrangement | Verlenging New York

Start, of eindig uw reis door de Verenigde Staten in het indrukwekkende New York City. Deze stad heeft bij vele een bijzonder plekje in het hart. Verwondert u zich op het wereldberoemde Time Square, bezoek een van de vele musea, ga fietsen in Central Park, of geniet van het uitzicht op Manhattan vanaf de Empire State Building.

Lees meer

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat