Logo bg white

Exclusief verblijf Amangiri

4-daags arrangement Westkust & Rocky Mountains
Vanaf € 5.740,00 p.p.
Gehele jaar
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusief verblijf in het gerenommeerde Amangiri!

Gesitueerd op het Colorado Plateau, niet ver van Lake Powell bevindt dit meesterwerk zich ver van de bewoonde wereld. Het design van dit hotel is welbekend bij menig architect waar dan ook ter wereld. Het minimalistische design blendt perfect in in het woestijnlandschap van de indrukwekkende staat Utah. De aanblik van zowel het Amangiri, als de omgeving verandert met de stand van de zon, wat prachtige plaatjes oplevert. Over ieder detail is nagedacht en zelfs een leek op het gebied van architectuur zal begrijpen dat het Amangiri een waar kunstwerk is.

Het interieur van het hoofdgebouw en de kamers is tevens sensationeel. Vanuit de grote glazen wanden in het restaurant kijkt u uit op een beeldschoon zwembad, genesteld tussen grote rotspartijen. Het gebruik van veel wit in de kamers steekt prachtig af tegen de betonnen muren en vanuit bad kunt u genieten van het schitterende woestijnlandschap.

De service is, zoals u bij een Aman-hotel kunt verwachten, van absolute topklasse. Aan ieder detail is gedacht en het zal u dan ook aan werkelijks niets tekort komen tijdens een verblijf in het Amangiri. Tel daarbij op dat u hier ook waanzinnig lekker kunt eten en in de ochtend en avonden uit een uitgebreid menu kunt kiezen.

Het Amangiri biedt een van de meest bijzondere ervaringen ter wereld op hotelgebied en een verblijf hier zal zonder twijfel een onuitwisbare indruk op u achterlaten!


Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Amangiri

Vandaag arriveert u na een prachtige rit door de staat Utah in het Amangiri. Nadat u door de gate rijdt is het nog een klein stukje rijden naar de parkeerplaats. Hier zal u hartelijk welkom worden geheten door vertegenwoordigers van het hotel. Uw auto wordt weggezet en uw bagage naar uw kamer gebracht. Ondertussen wordt u naar de ontvangst begeleid waar u enige uitleg zal krijgen over hoe de komende dagen er uit zullen zien voor u. U wordt naar uw suite begeleid waar u alle tijd heeft u rustig te installeren en alvast te genieten van het schitterende uitzicht vanuit uw kamer. De komende dagen zijn alle maaltijden en enkele activiteiten inbegrepen.


  • ★★★★★ Amangiri (3 nachten) Blank


Reisspecialiste Fraukje verbleef speciaal voor Tico in het Amangiri! Haar bevindingen ziet u terug in onderstaande video.

Amangiri

2
2

2 & 3: Amangiri

Deze dagen heeft u alle tijd om te genieten van uw verblijf in Amangiri en tevens de indrukwekkende omgeving te ontdekken. Het is zeker de moeite om op een van de georganiseerde wandelingen mee te gaan voor een mooie kennismaking met het gebied. Uiteraard mogen een bezoek aan de nabij gelegen Horseshoe Bend en Antelope Canyon niet ontbreken in uw programma. Op warme dagen kunt u een uitstapje plannen naar Lake Powell waar u o.a. een prachtige boottocht kunt maken. Te paard is ook een bijzondere manier om de omgeving te verkennen en voor de mensen die graag actief zijn is er ook mogelijkheid om te klimmen. Heeft u altijd al eens een luchtballonvaart willen maken? Dan is dit de uitgelezen bestemming hiervoor! Verder kunt u een goed boek lezen bij het zwembad, of een spabehandeling plannen in de prachtige spa.

Spa Amangiri

4
4

4: Vertrek

Vandaag komt er een einde aan dit unieke verblijf in Amangiri. In de ochtend kunt u nog genieten van een smakelijk ontbijt alvorens u zich klaarmaakt voor vertrek. Uw koffers worden weer netjes naar uw auto gebracht en in de tussentijd neemt u afscheid van het personeel. U vervolgt uw reis verder door de Verenigde Staten.

Fantastische keuken

Prijsindicatie voor een verblijf in het unieke Amangiri

Voor een verblijf van 3 nachten in het schitterende Amangiri dient u zeker rekening te houden met € 5.740 per persoon. De prijsverschillen tussen de verschillende seizoenen zijn fors. Houdt u er daarom rekening mee dat de prijs kan afwijken van het bovenstaande.
Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Westkust

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door de Verenigde Staten

Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door de Verenigde Staten en uw verblijf in het Amangiri. Wij kennen het Amangiri uit eigen ervaring en kunnen u dan ook uitstekend assisteren bij eventuele vragen!

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat