Logo bg white

Ballonvaart Napa Valley

1-daags arrangement Westkust
Prijs op aanvraag
mei t/m oktober
Gemma
Heeft u vragen?
×

Exclusieve ballonvaart over Napa Valley


Tijdens zonsopgang maakt u een indrukwekkende luchtballonvaart over de Napa Valley! Nog voor zonsopgang meldt u zich op eigen gelegenheid bij de check-in. Bij aankomst kunt u genieten van een drankje, fruit en kleine broodjes terwijl de luchtballon wordt klaargemaakt voor vertrek. Op het vroege ochtendbriesje zal de luchtballon u vervoeren over de eindeloze wijnvelden en het heuvelachtige landschap van een van de meest prachtige valleien op aarde. Uw piloot is tegelijkertijd uw gids en zal u veel interessante informatie geven over de omgeving. Zodra u weer met beide benen op de grond staat kunt u genieten van een heerlijk glaasje champagne!

Prijsindicatie voor deze ballonvaart over Napa Valley

De prijs voor deze ballonvaart over Napa Valley is op aanvraag. Deze ballonvaart kan enkel opgenomen worden in een volledig verzorgde reis.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Westkust

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen goed en uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte rondreis Californië voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat