Exclusief verblijf in het gerenommeerde Amangiri!


Gesitueerd op het Colorado Plateau, niet ver van Lake Powell bevindt dit meesterwerk zich ver van de bewoonde wereld. Het design van dit hotel is welbekend bij menig architect waar dan ook ter wereld. Het minimalistische design blendt perfect in in het woestijnlandschap van de indrukwekkende staat Utah. De aanblik van zowel het Amangiri, als de omgeving verandert met de stand van de zon, wat prachtige plaatjes oplevert. Over ieder detail is nagedacht en zelfs een leek op het gebied van architectuur zal begrijpen dat het Amangiri een waar kunstwerk is.

Het interieur van het hoofdgebouw en de kamers is tevens sensationeel. Vanuit de grote glazen wanden in het restaurant kijkt u uit op een beeldschoon zwembad, genesteld tussen grote rotspartijen. Het gebruik van veel wit in de kamers steekt prachtig af tegen de betonnen muren en vanuit bad kunt u genieten van het schitterende woestijnlandschap.

De service is, zoals u bij een Aman-hotel kunt verwachten, van absolute topklasse. Aan ieder detail is gedacht en het zal u dan ook aan werkelijks niets tekort komen tijdens een verblijf in het Amangiri. Tel daarbij op dat u hier ook waanzinnig lekker kunt eten en in de ochtend en avonden uit een uitgebreid menu kunt kiezen.

Het Amangiri biedt een van de meest bijzondere ervaringen ter wereld op hotelgebied en een verblijf hier zal zonder twijfel een onuitwisbare indruk op u achterlaten!

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat