Logo bg white

Hawaii Deluxe

17-daagse rondreis door Hawaii
Vanaf € 24.900,00 p.p.
Gehele jaar
Gemma
Heeft u vragen?
×

Exclusieve kennismaking met Hawaii!


Hawaii is voor vele een 'once in a lifetime' bestemming, omdat het nou eenmaal erg ver weg ligt. Als dat moment komt dat u besluit af te reizen naar deze parel van de Verenigde Staten dan is het absoluut de moeite waard om niet alleen te genieten van de prachtige stranden, maar ook om actief de vele hoogtepunten van deze eilandengroep te verkennen. Tico heeft tijdens deze reis de meest waanzinnige excursies voor u geselecteerd, die beslist een diepe indruk zullen achterlaten. Uiteraard is ook aan uw ontspanning gedacht. U overnacht in de mooiste accommodaties die op de eilanden te vinden zijn, zodat u naast met een hoop prachtige nieuwe ervaringen ook uitgerust weer op huis aan kunt.

Om de lange reis te breken start deze luxe reis Hawaii eerst met een verblijf in Los Angeles, in het wereldberoemde Hotel Bel-Air. Vanuit hier vliegt u rechtstreeks naar de Big Island (de officiële naam van dit eiland is Hawaii), waar u kennis maakt met het indrukwekkende vulkaanlandschap. Na een grondige verkenning van deze bijzondere plek vliegt u naar Maui, wat bekend staat om haar weelderige natuur. U geniet hier van de tropische stranden, het leven op zee en het tevens prachtige landschap. Vanuit Maui vliegt u naar San Francisco, waar u een huurauto ophaalt. U spendeert nog enkele dagen in de wijnregio Napa Valley, alvorens u weer op huis aan gaat.

Deze luxe reis naar Hawaii biedt de ultieme combinatie tussen luxe hotels, de meest indrukwekkende excursies en rust!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Los Angeles


In de ochtend vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM naar Los Angeles, gelegen in de staat Californië. Hier gaat uw luxe reis naar Hawaii van start. Na aankomst wordt u hartelijk welkom geheten door een vertegenwoordiger van ons lokale agentschap. Er volgt een transfer naar het befaamde Hotel Bel-Air, waar u de komende dagen zal verblijven. De rest van de middag kunt u uitrusten van de lange reis, of op eigen gelegenheid de stad verkennen.


  • ★★★★★ Hotel Bel-Air (2 nachten)
2
2

2: Fietsexcursie Santa Monica & Venice


De beste manier om de schoonheid van het zuiden van Californië te ervaren is een fietstocht langs de iconische stranden. Blank De wereldberoemde stranden van Los Angeles zijn de geboorteplek van het surfen, het beachvolleybal en van het skateboarden. De zonovergoten kust van deze wereldstad is bij uitstek de plek om buiten lekker actief te zijn.

Na het ontbijt ontmoet u uw gids die u al fietsend kennis laat maken met de kilometerslange paden langs de kust vanaf waar u de meest prachtige uitzichten heeft op de oceaan. U passeert verschillende bekende plekken in Santa Monica & Venice waar u stopt, zodat uw gids u de meest fascinerende verhalen kan vertellen. Tijdens deze excursie zal uw gids u tevens meenemen op een korte wandeling om u enkele verborgen plekjes te laten zien, waar de lokale bevolking graag komt. De ontspannen sfeer aan de stranden heeft een enorme aantrekkingskracht en na deze excursie zal u beter begrijpen waarom veel mensen het prettig vinden om in deze enorme stad te wonen.

Blank
3
3

3: Los Angeles - Big Island (Hawaii)


In de ochtend heeft u een transfer terug naar de luchthaven van Los Angeles, waar u incheckt op de vlucht naar Hawaii. Houdt u er rekening mee dat u nog een kleine 6 uur moet vliegen, alvorens u Kona bereikt, wat gelegen is op de Big Island. Na aankomst meldt u zich bij het autoverhuurbedrijf voor de oplevering van uw huurauto (Nissan Rogue, of gelijkwaardig) die de komende dagen hier op Big Island tot uw beschikking staat. Na de oplevering rijdt u n een kleine 15 minuten naar het schitterende Four Seasons Hualalai. Nadat u bent ingecheckt heeft u alle tijd voor een ontspannen middag aan het strand.


  • ★★★★+ Four Seasons Hualalai (5 nachten)
4
4

4: Rainforest & Waterfalls


In de ochtend wordt u opgehaald door uw gids, waarmee u met een 4WD off-road het binnenland intrekt. U komt op plekken waar het massatoerisme niet komt en in alle rust kunt u zich dan ook verwonderen over de schitterende natuur. De idyllische watervallen, schilderachtige riviertjes, robuuste valleien en de schitterende ruige kustlijn in het uiterste noorden van Big Island zijn een ware traktatie voor alle zintuigen. Een picknicklunch en drankjes zijn vandaag inbegrepen. U bent ca. 6 à 7 uur onderweg vandaag.

5
5

5: Volcano National Park


Bereidt u voor op een van de meest indrukwekkende excursies door het Volcano National Park op Hawaii! Uw legendarische gids voor vandaag beschikt over maar liefst 50 jaar ervaring en uitgebreide kennis over het park en haar geschiedenis. Tijdens deze tour wordt u meegenomen langs de meest bijzondere plekken van dit nationale park van maar liefst 505 vierkante mijl. Het park is ontstaan uit twee vulkanen, de Kīlauea en de Mauna Loa, die nog steeds actief zijn en regelmatig uitbarsten. Het park biedt dan ook een spectaculaire natuurlijke omgeving met onder andere lavavelden, kraters en hete bronnen. Het park is daarnaast ook van groot cultureel belang voor de inheemse Hawaïanen, die er al eeuwenlang wonen en hun tradities en verhalen doorgeven. Uw gids zal u dan ook niet alleen meenemen langs de natuurlijke hoogtepunten, maar ook vertellen over de geschiedenis en cultuur van dit bijzondere gebied. In totaal duurt deze privé-excursie 2 uur. U reist op eigen gelegenheid naar Volcano, wat ongeveer 2 uur rijden is.

Blank
6
6

6 & 7: Big Island


Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt heerlijk ontspannen bij uw prachtige verblijf en daarnaast is het ook zeker de moeite om er deze dagen zelf met uw huurauto op uit te trekken. Breng zeker een bezoek aan het Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park, waar u meer kunt leren over de Hawaiiaanse cultuur. Voor goede restaurantjes en leuke winkeltjes bezoekt u het centrum van Kona.

Indien gewenst kan Tico een spectaculaire helikoptervlucht voor u organiseren, waarbij u de meest indrukwekkende hoogtepunten van de Big Island vanuit de lucht kunt bewonderen. Daarnaast kunt u op Big Island ook in het donker snorkelen met manta's! Wij informeren u graag over de mogelijkheden en extra kosten.

"Geweldige reis, het was een aaneenschakeling van hoogtepunten, perfect maatwerk van jullie kant, bedankt!"
Patrick Lambrecht
Blank
8
8

8: Big Island - Maui


In de ochtend reist u met uw huurauto weer terug naar de luchthaven van Kona, waar u deze weer netjes inlevert. In ruim een half uur vliegt u vanaf de Big Island naar het meer westelijk gelegen Maui. Dit eiland is een stuk ouder dan de Big Island en om deze reden is het hier een stuk groener en tropischer. Na aankomst op de luchthaven neemt u de shuttle naar het autoverhuurbedrijf, waar een nieuwe huurauto (Nissan Rogue, of gelijkwaardig) op u staat te wachten. In een klein half uurtje rijdt u in zuidelijke richting naar uw volgende onderkomen, het Four Seasons Maui. In deze regio vindt u de mooiste stranden van het eiland. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.


  • ★★★★★ Four Seasons Maui (5 nachten)
9
9

9: De boerderijen van Maui


In de ochtend wordt u opgehaald bij uw verblijf door uw chauffeur/gids, die de komende 6 à 7 uur de binnenlanden van Maui met u verkent. Op Maui groeien talloze verse producten, zoals koffie, cacao, lavendel en verschillende soorten fruit, zoals ananassen. U struint door heerlijk geurende boomgaarden, proeft lokale lekkernijen en verwondert u over de prachtige natuur. U bezoekt deze dag verschillende boerderijen, zoals bijvoorbeeld een bijenboerderij, waar u zal zien hoe de lokale producten gemaakt worden, maar ook een wijnhuis, de botanische tuinen en een bezoek geitenboerderij behoren tot de mogelijkheden. Het programma kan geheel op uw wensen aangepast worden, rekening houdend met het seizoen waarin u reist.

10
10

10: Helikoptervlucht Hana & Haleakala


In een klein half uurtje rijdt u vandaag terug naar de luchthaven van Maui, gelegen aan de noordkust van het eiland. Hier stapt u aan boord van een helikopter voor een vlucht om nooit te vergeten! Vanuit de lucht kunt u de schitterende Hana Highway bewonderen (ook wel de Highway to Heaven genoemd). Deze spectaculair mooie ‘snelweg’ kronkelt langs de noordkust van het eiland en overal waar u kijkt is het groen en komen kleine watervallen naar beneden gevallen. Een genot voor het oog! Nadat u het plaatsje Hana heeft bereikt is het tijd voor een compleet ander landschap. U vliegt richting de Haleakala-krater, gelegen in het Haleakala National Park. Tevens zal u o.a. de Oheo Gulch en de Kipahulu-vallei vanuit de lucht kunnen aanschouwen.

De middag kunt u geheel naar eigen inzicht besteden.

Haleakala National Park

11
11

11: Catamarantocht met zonsondergang


De ochtend en begin van de middag heeft u vrij te besteden. In de loop van de middag rijdt u op eigen gelegenheid naar de haven, waar u incheckt en kennis maakt met de crew voor deze namiddag. U stapt vervolgens aan boord van een schitterende catamaran, waar u zich comfortabel maakt op een van de zitplekken op het dek. De kapitein vaart u langs de ruige westkust van Maui, terwijl u kunt genieten van cocktails en heerlijke hapjes. De uitzichten zijn fenomenaal en met een beetje geluk spot u onderweg dolfijnen, walvissen en/of schildpadden. De steeds lager staande zon zorgt doorgaans voor een waar kleurenspektakel. In totaal bent u ca. 2 uur op het water.

12
12

12: Maui


Deze laatste dag op Hawaii heeft u vrij te besteden. U kunt heerlijk ontspannen bij uw verblijf en alle ervaringen van de afgelopen dagen even laten bezinken. U kunt een spabehandeling boeken, of besluiten er toch nog een keer op uit te trekken met de huurauto. Indien gewenst kan Tico deze dag een snorkel- of kajakexcursie voor u boeken.

13
13

13: Maui - San Francisco - Napa Valley


Uw indrukwekkende verblijf op Hawaii komt vandaag helaas alweer tot een einde. U rijdt in een klein half uurtje terug naar de luchthaven van Maui, waar u incheckt op de vlucht naar San Francisco. De vluchtduur bedraagt ca. 5 uur. Op de luchthaven van San Francisco haalt u een nieuwe huurauto op (Nissan Rogue, of gelijkwaardig) waarmee u in ca. anderhalf uur naar uw laatste onderkomen in Napa Valley reist. Houdt u er rekening mee dat u hier laat op de avond pas aankomt.


  • ★★★★+ Auberge du Soleil (3 nachten)
14
14

14: Napa Valley met een wijnexpert


In de ochtend wordt u door een privégids opgehaald voor een ontspannen én interessante dag. Samen met deze gids zal u vandaag de schitterende omgeving van Napa Valley verkennen. Onderweg bezoekt u verschillende wijnhuizen, waar u de wijnen indien gewenst kunt proeven (de eventuele kosten voor een tasting zijn niet inbegrepen). De wijnhuizen die u bezoekt wordt afgestemd op uw wensen en smaak. U zal uiteraard veel leren over de omgeving, over wijn en het leven in deze wereldberoemde wijnregio. Daarnaast wordt u tussen de bezoekjes aan de wijnhuizen door getrakteerd op de meest prachtige uitzichten over het glooiende wijnlandschap. Zodra de smaakpapillen bevredigd zijn, wordt u door uw gids weer netjes teruggebracht naar uw verblijf.

15
15

15: Napa Valley


Vrije dag in Napa Valley. U kunt er vandaag met uw huurauto op uittrekken en de omgeving van dit prachtige gebied verder verkennen. Er zijn o.a. verschillende wijnhuizen waar u terecht kunt voor een heerlijke wijnproeverij. Verder zijn er talloze goede restaurants te vinden in de omgeving waar u heerlijk kunt lunchen. Indien gewenst kan Tico een reservering voor u maken.

Mocht u het interessant vinden om een ballonvaart te maken met zonsopgang, laat dat dan gerust weten. Met alle plezier neemt Tico deze ervaring op in uw programma.

16
16

16: Vertrek


Deze luxe reis Hawaii komt vandaag tot een einde. Na het ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven van San Francisco waar u de huurauto weer netjes inlevert. U checkt in op de rechtstreekse vlucht van KLM terug naar Amsterdam. U vliegt dit traject economy class. Indien gewenst kunt u dit traject (tegen een toeslag) ook businessclass vliegen. U arriveert de volgende ochtend op Schiphol.

17
17

17: Aankomst Amsterdam


Vroeg in de ochtend arriveert u op de luchthaven Amsterdam Schiphol.

Prijsindicatie voor deze luxe reis naar Hawaii

Voor deze 17-daagse luxe reis naar Hawaii dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 24.900 per persoon.


Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten (economyclass) inbegrepen, evenals alle overnachtingen inclusief ontbijt, de benodigde (in het programma vermelde) transfers (op privébasis), autohuur en alle in het programma vermelde ervaringen.

Wenst u businessclass te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw persoonlijk samengestelde luxe reis naar Hawaii.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Hawaii

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat