Logo bg white

Hawaii Deluxe

17-daagse rondreis door Hawaii
Vanaf € 17.900,00 p.p.
Gehele jaar
Fraukje 4888
Heeft u vragen?
×

Exclusieve kennismaking met Hawaii!

Hawaii is voor vele een 'once in a lifetime' bestemming, omdat het nou eenmaal erg ver weg ligt. Als dat moment komt dat u besluit af te reizen naar deze parel van de Verenigde Staten dan is het absoluut de moeite waard om niet alleen te genieten van de prachtige stranden, maar ook om actief de vele hoogtepunten van deze eilandengroep te verkennen. Tico heeft tijdens deze reis de meest waanzinnige excursies voor u geselecteerd, die beslist een diepe indruk zullen achterlaten. Uiteraard is ook aan uw ontspanning gedacht. U overnacht in de mooiste accommodaties die op de eilanden te vinden zijn, zodat u naast met een hoop prachtige nieuwe ervaringen ook uitgerust weer op huis aan kunt.

Om de lange reis te breken start deze luxe reis Hawaii eerst met een verblijf in Los Angeles, in het wereldberoemde Hotel Bel-Air. Vanuit hier vliegt u rechtstreeks naar de Big Island (de officiële naam van dit eiland is Hawaii), waar u kennis maakt met het indrukwekkende vulkaanlandschap. Na een grondige verkenning van deze bijzondere plek vliegt u naar Maui, wat bekend staat om haar weelderige natuur. U geniet hier van de tropische stranden, het leven op zee en het tevens prachtige landschap. Vanuit Maui vliegt u naar San Francisco, waar u een huurauto ophaalt. U spendeert nog enkele dagen in de wijnregio Napa Valley, alvorens u weer op huis aan gaat.

Deze luxe reis naar Hawaii biedt de ultieme combinatie tussen luxe hotels, de meest indrukwekkende excursies en rust!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Los Angeles

In de ochtend vertrekt u met een rechtstreekse vlucht van KLM naar Los Angeles, gelegen in de staat Californië. Hier gaat uw luxe reis naar Hawaii van start. Na aankomst wordt u hartelijk welkom geheten door een vertegenwoordiger van ons lokale agentschap. Er volgt een transfer naar het befaamde Hotel Bel-Air, waar u de komende dagen zal verblijven. De rest van de middag kunt u uitrusten van de lange reis, of op eigen gelegenheid de stad verkennen.


  • ★★★★★ Hotel Bel-Air (2n)

Hotel Bel-Air

2
2

2: Fietsexcursie Santa Monica & Venice

De beste manier om de schoonheid van het zuiden van Californië te ervaren is een fietstocht langs de iconische stranden. Blank De wereldberoemde stranden van Los Angeles zijn de geboorteplek van het surfen, het beachvolleybal en van het skateboarden. De zonovergoten kust van deze wereldstad is bij uitstek de plek om buiten lekker actief te zijn.

Na het ontbijt ontmoet u uw gids die u al fietsend kennis laat maken met de kilometerslange paden langs de kust vanaf waar u de meest prachtige uitzichten heeft op de oceaan. U passeert verschillende bekende plekken in Santa Monica & Venice waar u stopt, zodat uw gids u de meest fascinerende verhalen kan vertellen. Tijdens deze excursie zal uw gids u tevens meenemen op een korte wandeling om u enkele verborgen plekjes te laten zien, waar de lokale bevolking graag komt. De ontspannen sfeer aan de stranden heeft een enorme aantrekkingskracht en na deze excursie zal u beter begrijpen waarom veel mensen het prettig vinden om in deze enorme stad te wonen.

3
3

3: Los Angeles - Big Island (Hawaii)

In de ochtend heeft u een transfer terug naar de luchthaven van Los Angeles, waar u incheckt op de vlucht naar Hawaii. Houdt u er rekening mee dat u nog een kleine 6 uur moet vliegen, alvorens u Kona bereikt, wat gelegen is op de Big Island. Uiteraard wordt u hier netjes opgewacht en vervolgens in een kleine 15 minuten naar het schitterende Four Seasons Hualalai gebracht. Na aankomst heeft u alle tijd voor een ontspannen middag aan het strand.


  • ★★★★★ Four Seasons Hualalai (5n)
4
4

4: Paardrijden met zonsondergang

Deze namiddag staat er een schitterende paardrijtocht tijdens zonsondergang op het programma. Blank U ontmoet uw gids op een van de meest majestueuze ranches van de Big Island. Naar aanleiding van uw ervaring krijgt u een paard toegewezen. Vervolgens rijdt u ca. anderhalf uur lang door een werkelijk schitterend landschap en kunt u genieten van de heerlijke geur van de bloemen terwijl de dag langzaam overgaat in de avond. Tijdens deze tocht door het glooiende berglandschap worden al uw zintuigen geprikkeld. Vanuit de verte ziet u de oceaan liggen, wat het plaatje absoluut compleet maakt. Als u weer terugkeert op de ranch neemt u afscheid van uw paard en gids en rijdt u op eigen gelegenheid weer terug naar uw verblijf.

5
5

5: Vulkaan bezoek met vulkanoloog

Vandaag rijdt u op eigen gelegenheid naar het bezoekerscentrum waar u uw gids ontmoet, welke een vulkanoloog is. U gids vergezelt u in uw huurauto en samen rijdt u naar het Vulcanoes National Park. U zal vandaag o.a. de Kilauea-vulkaan bewonderen en kunnen genieten van de buitenaardse omgeving waarin deze vulkaan gesitueerd is. Uw gids zal u bijzonder veel kunnen vertellen over de verbazingwekkende geologische kenmerken van dit gebied. Uiteraard komt u alles te weten over het ontstaan van de Big Island en de overige eilanden van Hawaii. Het landschap zal vandaag zonder twijfel een diepe indruk op u achterlaten.

"Geweldige reis, het was een aaneenschakeling van hoogtepunten, perfect maatwerk van jullie kant, bedankt!"
Patrick Lambrecht
6
6

6 & 7: Big Island

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt invullen. U kunt heerlijk ontspannen bij uw prachtige verblijf en daarnaast is het ook zeker de moeite om er deze dagen zelf met uw huurauto op uit te trekken. Breng zeker een bezoek aan het Pu'uhonua O Honaunau National Historical Park, waar u meer kunt leren over de Hawaiiaanse cultuur. Voor goede restaurantjes en leuke winkeltjes bezoekt u het centrum van Kona.

Indien gewenst kan Tico een spectaculaire helikoptervlucht voor u organiseren, waarbij u de meest indrukwekkende hoogtepunten van de Big Island vanuit de lucht kunt bewonderen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden en extra kosten.

8
8

8: Big Island - Maui

In de ochtend wordt u opgehaald en weer teruggebracht naar de luchthaven van Kona. In ruim een half uur vliegt u vanaf de Big Island naar het meer westelijk gelegen Maui. Dit eiland is een stuk ouder dan de Big Island en om deze reden is het hier een stuk groener en tropischer. Na aankomst op de luchthaven neemt u de shuttle naar het autoverhuurbedrijf, waar een nieuwe huurauto (Toyota Rav4, of gelijkwaardig) op u staat te wachten. In een klein half uurtje rijdt u in zuidelijke richting naar uw volgende onderkomen, het Four Seasons Maui. In deze regio vindt u de mooiste stranden van het eiland. De middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.


  • ★★★★★ Four Seasons Maui (5n)

Four Seasons Maui

9
9

9: Hawaii Ranch Cowboy excursie

Na een smakelijk ontbijt in het hotel wordt u opgehaald door uw gids voor vandaag voor een verkenning van het platteland van Maui. U reist dwars door het binnenland en onderweg zal u de overblijfselen zien van de suikerriet- en ananasplantages, wat toonaangevende industrieën waren op dit eiland. Uiteraard zal u tijdens deze excursie meer te weten komen over de geschiedenis van Maui. Na aankomst op de Piiholo Ranch maakt u kennis met uw ranchgids. Blank U krijgt een paard toegewezen waarmee u het privéterrein van de ranch verkent. Op een mooi plekje zal u een gastronomische picknicklunch geserveerd krijgen, welke verzorgd is door het gerenommeerde Haliimaile Country Store. Na deze stevige lunch, vervolgt u uw tour over de ranch. De eigenaren van de ranch zijn een beroemd cowboypaar op de eilanden en zij zullen u meer vertellen over hoe het is om te leven op een ranch.

Tijdens de terugreis passeert u kleine dorpjes zoals Makawao, Haliimaile en Paia Town en uw gids heeft u enkele interessante verhalen te vertellen over deze plekken. Uiteraard wordt u aan het einde van deze excursie netjes afgezet bij uw verblijf.

10
10

10: Helikoptervlucht Hana & Haleakala

In een klein half uurtje rijdt u vandaag terug naar de luchthaven van Maui, gelegen aan de noordkust van het eiland. Hier stapt u aan boord van een helikopter voor een vlucht om nooit te vergeten! Vanuit de lucht kunt u de schitterende Hana Highway bewonderen (ook wel de Highway to Heaven genoemd). Deze spectaculair mooie ‘snelweg’ kronkelt langs de noordkust van het eiland en overal waar u kijkt is het groen en komen kleine watervallen naar beneden gevallen. Een genot voor het oog! Nadat u het plaatsje Hana heeft bereikt is het tijd voor een compleet ander landschap. U vliegt richting de Haleakala-krater, gelegen in het Haleakala National Park. Tevens zal u o.a. de Oheo Gulch en de Kipahulu-vallei vanuit de lucht kunnen aanschouwen.

De middag kunt u geheel naar eigen inzicht besteden.

Haleakala National Park

11
11

11: Catamarantocht met zonsondergang

De ochtend en begin van de middag heeft u vrij te besteden. In de loop van de middag rijdt u op eigen gelegenheid naar de haven van Maalaea, waar u incheckt en kennis maakt met de crew voor deze namiddag. U stapt vervolgens aan boord van een schitterende catamaran, waar u zich comfortabel maakt op een van de zitplekken op het dek, of in het net vooraan de boot. Blank De kapitein vaart u langs de ruige westkust van Maui, terwijl u kunt genieten van cocktails en heerlijke hapjes. De uitzichten zijn fenomenaal en met een beetje geluk spot u onderweg dolfijnen en/of schildpadden. De steeds lager staande zon zorgt doorgaans voor een waar kleurenspektakel.

12
12

12: Maui

Deze laatste dag op Hawaii heeft u vrij te besteden. U kunt heerlijk ontspannen bij uw verblijf en alle ervaringen van de afgelopen dagen even laten bezinken. U kunt een spabehandeling boeken, of besluiten er toch nog een keer op uit te trekken met de huurauto. Indien gewenst kan Tico deze dag een snorkel- of kajakexcursie voor u boeken.

13
13

13: Maui - San Francisco - Napa Valley

Uw indrukwekkende verblijf op Hawaii komt vandaag helaas alweer tot een einde. U rijdt in een klein half uurtje terug naar de luchthaven van Maui, waar u incheckt op de vlucht naar San Francisco. De vluchtduur bedraagt ca. 5 uur. Op de luchthaven van San Francisco haalt u een nieuwe huurauto op (Toyota Rav4, of gelijkwaardig) waarmee u in ca. anderhalf uur naar uw laatste onderkomen in Napa Valley reist. Houdt u er rekening mee dat u hier laat op de avond pas aankomt.


  • ★★★★★ Auberge du Soleil (3n)

Auberge du Soleil

14
14

14: Hike & Sip excursie

Na een goed ontbijt wordt u opgehaald door een ervaren gids voor een actief dagje. U gaat deze ochtend wandelen in de omgeving van St. Helena. Blank Aan de hand van uw fitheid zal uw gids de meest geschikte wandeling ter plekke voor u samenstellen. Onderweg wordt u al genietend van het ochtendzonnetje getrakteerd op de meest prachtige uitzichten over de glooiende wijnvelden en kunt u zich vergapen aan de redwoods, de hoogste bomen ter wereld. Na deze fanatieke wandeling brengt uw gids u naar een wijnhuis waar u kunt genieten van een wijnproeverij. Blank Tevens kunt u hier indien gewenst lunchen (niet inbegrepen). Zodra de benen weer uitgerust zijn en de smaakpapillen bevredigd wordt u door uw gids weer netjes teruggebracht naar uw verblijf.

15
15

15: Napa Valley

Vrije dag in Napa Valley. U kunt er vandaag met uw huurauto op uittrekken en de omgeving van dit prachtige gebied verder verkennen. Er zijn o.a. verschillende wijnhuizen waar u terecht kunt voor een heerlijke wijnproeverij. Verder zijn er talloze goede restaurants te vinden in de omgeving waar u heerlijk kunt lunchen. Indien gewenst kan Tico een reservering voor u maken.

Mocht u het interessant vinden om een dagje mee te reizen op de 'Wine Train', laat dat dan gerust weten. Met alle plezier neemt Tico deze ervaring op in uw programma.

16
16

16: Vertrek

Deze luxe reis Hawaii komt vandaag tot een einde. Na het ontbijt rijdt u terug naar de luchthaven van San Francisco waar u de huurauto weer netjes inlevert. U checkt in op de rechtstreekse vlucht van KLM terug naar Amsterdam. U vliegt dit traject economy class. Indien gewenst kunt u dit traject (tegen een toeslag) ook businessclass vliegen. U arriveert de volgende ochtend op Schiphol.

17
17

17: Aankomst Amsterdam

Vroeg in de ochtend arriveert u op de luchthaven Amsterdam Schiphol.

Prijsindicatie voor deze luxe reis naar Hawaii

Voor deze 17-daagse luxe reis naar Hawaii dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 17.900 per persoon.


Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten (economyclass) inbegrepen, evenals alle overnachtingen inclusief ontbijt, de benodigde (in het programma vermelde) transfers (op privébasis), autohuur en alle in het programma vermelde ervaringen.

Wenst u businessclass te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw persoonlijk samengestelde luxe reis naar Hawaii.


Direct offerte aanvragen
Fraukje van Nes • Reisexpert Hawaii

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat