Logo bg white

Verlenging New York

4-daags arrangement Westkust, Florida, Hawaii & Rocky Mountains
Prijs op aanvraag
April t/m juni & september + oktober
Alexander 4856
Heeft u vragen?
×

Verleng uw reis met een bezoek aan New York!


New York, er zijn maar weinig steden in de wereld die zoveel te bieden hebben. Kunstliefhebbers kunnen hier hun hart ophalen. Het Guggenheim, het MoMa en het Metropolitan Museum of Art zijn slechts een fractie van het aanbod. Theaterliefhebbers kunnen hun geluk beproeven in de vele theaters op Broadway. Verder beschikt deze stad over enkele van 's werelds beste restaurants, dus ook de fijnproevers komen hier gegarandeerd aan hun trekken. Bent u gek op films? Ook dan is New York een fantastische bestemming. Alleen al omdat u het gevoel zal hebben dat u hier zelf, waar u ook bent, rondwandelt op een grote filmset. Voor winkelfanaten is New York een walhalla. De bekendste merken vindt u allemaal op Fifth Avenue en wanneer u op zoek bent naar boetieks dan moet u in de hippe wijk SoHo zijn.

Daarnaast heeft New York nog een hoop highlights die bij iedereen welbekend zijn, zoals bijvoorbeeld het gigantische Central Park, de indrukwekkende Empire State Building, het iconische Vrijheidsbeeld en het wereldberoemde Wall Street.

New York is een stad die bij vele mensen in het hart gesloten is. Het is een stad waar u eens geweest moet zijn en als u er dan eenmaal geweest bent, dan is de kans groot dat u nog eens terug wilt keren!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst New York


Vandaag arriveert u in New York City. Nadat u uw bagage heeft geclaimd wandelt u naar buiten waar u een vertegenwoordiger van ons lokale agentschap ontmoet. U wordt vervolgens naar uw sfeervolle én centraal gelegen hotel in Manhattan gebracht. De rest van de dag kunt u geheel naar eigen inzicht besteden. Het is absoluut de moeite waard om in de avonduren een bezoekje te brengen aan Times Square.

Optioneel kunt u er voor kiezen om de komende nachten in het luxueuze Plaza Hotel te verblijven. Dit iconische hotel ligt naast Central Park en kent u ongetwijfeld uit een van de vele films waarin dit hotel te zien.


  • ★★★★ The Mercer (3 nachten)
  • ★★★★★ Plaza Hotel (3 nachten)
2
2

2: Fietstocht Central Park & Picknick


Vandaag staat er een actieve dag op het programma. Samen met een professionele gids verkent u vandaag per fiets het wereldberoemde Central Park. Dit 4 kilometer lange park ligt midden in Manhattan en biedt voor vele een oase van rust tussen de hectiek van de stad. Uw gids zal u de mooiste en meest bekende plekjes laten zien en u ondertussen vertellen over het dagelijks leven en de geschiedenis van New York. Als u bent uitgefietst wordt u getrakteerd op een heerlijke picknicklunch in het park.

De middag heeft u vrij te besteden en kunt u op eigen gelegenheid een van de vele bekende buurten van New York verkennen. Maakt bijvoorbeeld een wandeling in het High Line Park, of ga winkelen in de hippe wijk SoHo.

Central Park

3
3

3: Fiets & Foodie Tour Brooklyn


Vandaag stapt u opnieuw op de fiets. Dit keer steekt u het water over voor een verkenning van de wijk Brooklyn. Deze wijk is iets minder hectisch dan Manhattan, maar zeker niet minder interessant. Samen met uw gids verkent u de meest interessante plekken van Brooklyn en daarbij zal de nadruk liggen op lekker eten. U bent in de mogelijkheid om de meest fantastische gerechten te proeven.

Foodie Tour Brooklyn

4
4

4: Vertrek


Uw verblijf in New York komt vandaag tot een einde. U wordt opgehaald bij uw verblijf en per privétransfer weer teruggebracht naar de luchthaven.

Indien gewenst kunt u uw verblijf in New York met een, of meerdere dagen verlengen.

Prijsindicatie voor een 4-daags verblijf in New York

De prijs voor dit New York arrangement is op aanvraag. Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om dit arrangement uit te breiden, of in te korten.


Direct offerte aanvragen
Alexander Paalman • Reisexpert Westkust

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Tico als organisator van uw droomreis door de Verenigde Staten

Al sinds 1993 organiseren wij de mooiste reizen naar verre bestemmingen wereldwijd. Onze passie en deskundigheid komt tot uiting in alle aspecten van uw reis door de Verenigde Staten en uw bezoek aan New York. Wij kennen deze stad uit eigen ervaring en kunnen u dan ook uitstekend assisteren bij eventuele vragen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat