Logo bg white

Luxe rondreis Rocky Mountains

21-daagse rondreis door Rocky Mountains
Vanaf € 32.250,00 p.p.
mei t/m september
Gemma
Heeft u vragen?
×

De machtig mooie Rocky Mountains


U start deze rondreis Rocky Mountains in de vooruitstrevende stad Portland, waar u kennis maakt met al haar charme en haar schitterende omgeving. U vliegt vervolgens naar Missoula, waar u een huurauto ophaalt waarmee u naar de Resort at Paws Up rijdt. Na een verblijf op deze luxe ranch is het tijd voor een bezoek aan een van de meest bijzondere plekken op aarde: het Yellowstone National Park. Ten zuiden van Yellowstone ligt nóg een nationaal park, genaamd het Grand Teton National Park, wat u niet zal overslaan tijdens deze luxe rondreis door de Rocky Mountains. U reist verder in zuidoostelijke richting naar de Brush Creek Ranch, waar u een van de meest bijzondere accommodaties van de Verenigde Staten vindt. Het landschap verandert drastisch tijdens deze reis, van het groene berglandschap in het noorden, naar het droge landschap in de staten Utah en Nevada. Na een verblijf in de Gateway Canyon is het tijd voor het bezoek aan het wereldberoemde Monument Valley. Deze zeer indrukwekkende reis sluit u in stijl af in het gerenommeerde Amangiri.

Bekijk het volledige reisprogramma per dag van deze luxe rondreis Rocky Mountains!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Amsterdam - Portland


Vandaag vertrekt u met een rechtstreekse vlucht economy class vanuit Amsterdam naar de vooruitstrevende stad Portland, gelegen in de staat Oregon, waar deze luxe Rocky Mountains rondreis van start gaat. Bij aankomst wordt u opgewacht door een vertegenwoordiger van ons lokale agentschap die u hartelijk welkom heet in de Verenigde Staten. Er volgt een transfer naar uw centraal gelegen verblijf, waar u kunt uitrusten van de reis. De namiddag kunt u gebruiken om het sfeervolle centrum van de stad te verkennen.

  • ★★★★ The Nines (3 nachten)
2
2

2: Culinaire wandeling Portland


De ochtend en begin van de middag kunt u naar eigen inzicht invullen. Het is de moeite om een bezoekje te brengen aan Washington Park, waar u o.a. de prachtige 'Japanese Garden' vindt.

Deze middag verkent u samen met een echte foodie-expert het centrum van Portland. Blank Tijdens deze privé-excursie leert u meer over de unieke geschiedenis en cultuur van deze indrukwekkende stad, terwijl u geniet van de meest fantastische gerechten. U bewondert de belangrijkste hoogtepunten van Portland en enkele interessante plekjes die alleen de lokalen weten te vinden. U leert over de bruisende koffie- en biercultuur en over de vele foodtrucks die deze stad rijk is. Onderweg geniet u o.a. van verse vis, de beste chocolade en verse pasta.

3
3

3: Mt Hood & Columbia Gorge


In de ochtend wordt u opgehaald door uw gids, welke tevens uw chauffeur is, voor een bijzondere dag. Pal buiten Portland bevindt zich een schitterend natuurgebied rondom Mt Hood, de berg die vanuit de stad zichtbaar is. Allereerst verkent u deze dag de Columbia Gorge wat een prachtig gebied is rondom de Cascade bergen en Columbia rivier. De exacte route voor deze dag staat niet vast en u kunt dan ook in overleg met uw gids bepalen welke bezienswaardigheden u vandaag aandoet. U kunt bijvoorbeeld stoppen bij Chanticleer Point, vanuit waar u het meest bekende uitzicht heeft over deze adembenemend mooie regio. Liefhebbers van de Twilight-serie zullen dit punt zonder twijfel herkennen. Het is aan te bevelen om een stuk over de Old Scenic Highway te rijden. Onderweg zijn er talloze korte en langere wandelingen te maken, dwars door de bosrijke natuur waar veel mooie watervallen te bewonderen zijn.

Het tweede deel van deze dag beklimt u de oostflank van Mt Hood en zal uw gids u veel vertellen over de verschillende ecosystemen in deze regio. Blank Op een zeker punt bereikt u de Timberline Lodge, welke vereeuwigd is in de Stanley Kubrick film uit 1980; The Shining. Hier wordt u getrakteerd op een fenomenaal uitzicht. Het is de moeite om deze historische lodge van binnen te bekijken en nog een mooie wandeling rondom de lodge te maken, alvorens u weer terugkeert naar Portland. Uiteraard wordt u netjes afgezet bij uw verblijf.

Mt Hood

4
4

4: Portland - Greenough


In de ochtend heeft u een transfer terug naar de luchthaven van Portland, waar u incheckt op de rechtstreekse vlucht naar Missoula. Het is een vlucht van anderhalf uur. Na aankomst in Missoula meldt u zich bij het autoverhuurbedrijf voor de oplevering van de huurauto (Nissan Rogue, of gelijkwaardig) die tot het einde van deze reis tot uw beschikking staat.

U bevindt zich in de staat Montana, waar u de komende nachten zal verblijven op een schitterende ranch. Deze ranch bereikt u na een klein uurtje rijden. De komende dagen zijn alle maaltijden en enkele activiteiten inbegrepen. Indien u op tijd arriveert kunt u deze middag nog deelnemen aan een eerste activiteit.

  • ★★★★+ Resort at Paws Up (2 nachten)
5
5

5 & 6: Resort at Paws Up


Tijdens uw verblijf in deze schitterende omgeving kunt u kiezen uit verschillende uiteenlopende activiteiten. Enkele van deze activiteiten zijn inclusief in uw verblijf, en voor enkele activiteiten dient u een toeslag te betalen. Op de ranch zelf kunt u o.a. paardrijden, wandelen, vissen, boogschieten, een potje tennis spelen, of heerlijk ontspannen in de spa. Houdt u van iets meer actie ga dan raften, paintballen, een boottocht maken over, of zwemmen in de rivier, meehelpen met het veedrijven, of mountainbiken. Het activiteitenaanbod wordt uiteraard afgestemd op het seizoen. In de winter kunt u hier bijvoorbeeld prachtig skiën, met de hondenslee eropuit, snow tubben, of paardrijden door de sneeuw.

Voor pure ontspanning neemt u deel aan een yogaklasje. De frisse berglucht zal u goed doen!

7
7

7: Greenough - Yellowstone National Park


Na een stevig ontbijt maakt u zich klaar voor de reis naar uw volgende bestemming. Na een kleine 5 uur rijden (zonder stops) bereikt u de noordzijde van het indrukwekkende Yellowstone National Park. U verblijft in de Sage Lodge, wat weer een prachtige accommodatie is, midden in de natuur.

De middag heeft u vrij te besteden. U kunt er bijvoorbeeld op de fiets op uit trekken. Dit kan ofwel op eigen gelegenheid, ofwel onder begeleiding van een gids.

  • ★★★★ Sage Lodge (2 nachten)
8
8

8: Yellowstone National Park & omgeving


Vandaag staat er een privésafari onder begeleiding van een professionele gids op het programma. Gedurende deze 8 uur durende excursie maakt u kennis met de geologische en natuurlijke wonderen van het Yellowstone National Park. U zal de grote hoeveelheid dierenleven aanschouwen, terwijl uw gids u alles verteld over o.a. hun leefomstandigheden, hun gedrag en bijzonderheden. De ongeëvenaarde passie van uw gids draagt zonder twijfel bij aan de unieke ervaring die u vandaag zal hebben. De route van deze safari staat niet vast en zal op de dag zelf geheel aan uw wensen worden aangepast. Is uw hoofddoel bijvoorbeeld om de bizons te zien, dan zal dit de focus worden van deze dag. Een picknicklunch is vandaag inbegrepen.

Dierenleven Yellowstone

9
9

9: Yellowstone - Jackson


Vandaag verlaat u na het ontbijt de Sage Lodge zet u deze luxe reis door de Rocky Mountains voort in zuidelijke richting naar Jackson Hole. U rijdt dwars door het Yellowstone National Park heen, wat u de mogelijkheid biedt om de overige hoogtepunten te bezoeken. Het is dan ook goed om de gehele dag uit te trekken voor de reis naar uw volgende verblijf. De volgende hoogtepunten mogen eigenlijk niet ontbreken in uw programma: de Grand Prismatic Spring (de Fairy Falls Trail brengt u naar het uitkijkpunt), de Old Faithful Geyser, de Morning Glory Pool en de Grand Canyon of the Yellowstone.

  • ★★★★+ Four Seasons Jackson (2 nachten)"We kunnen alleen maar zeggen dat de reis echt perfect georganiseerd was. We waren soms blij verrast hoe alles zo goed op elkaar afgestemd was. Echt super!!"
Niels & Ingrid
Blank
10
10

10: Grand Teton National Park


Deze dag kunt u uittrekken voor een verkenning van het Grand Teton National Park. Dit schitterende park ligt direct ten zuiden van het Yellowstone National Park. Wanneer u de Scenic Loop Drive rijdt krijgt u een mooie indruk van het gebied. Deze route is een kleine 70 kilometer lang. Heeft u zin in een actief dagdeel dan is de Jenny Lake Trail een aanrader. Jenny Lake behoort volgens vele tot de mooiste bergmeren van de Verenigde Staten. Schitterende uitzichten vindt u bij de Snake River Lookout, of de Oxbow Bend.

Indien gewenst kan Tico deze dag een excursie voor u organiseren, zoals bijvoorbeeld een paardrijtocht, of een heuse safari waarbij u onder begeleiding van een gids op zoek gaat naar het aanwezige dierenleven.

Grand Teton National Park

11
11

11: Jackson - Saratoga


Na een vroeg ontbijt maakt u zich klaar voor de reis naar uw volgende bestemming. U zal de komende dagen overnachten in een van de meest bijzondere accommodaties van de Verenigde Staten. Zonder stops bent u een kleine 6 uur onderweg.

In de loop van de middag arriveert u op de Brush Creek Ranch. De komende dagen van deze Rocky Mountains rondreis kunt u genieten van een authentieke ranch-ervaring in het schitterende Wyoming. Na aankomst wordt u van harte welkom geheten en zal u vervolgens naar uw sfeervolle kamer worden begeleid. Uw maaltijden, geselecteerde drankjes en activiteiten zijn gedurende uw verblijf inbegrepen.


  • ★★★★+ The Lodge & Spa at Brush Creek Ranch (3 nachten) Blank
12
12

12 & 13: Brush Creek Ranch


Gedurende deze dag kunt u kiezen uit een hoop verschillende activiteiten. Een paardrijtocht mag eigenlijk niet ontbreken wanneer u op een ranch verblijft! U kunt verder schitterende wandelingen, of fietstochten per mountainbike maken. Bent u avontuurlijk ingesteld, neem dan een les boogschieten, of rotsklimmen. Voor meer ontspanning neemt u deel aan een van de yogalessen, die plaatsvinden op de meest prachtige plekken in de natuur, of laat u zich verwennen in de uitmuntende spa. Voor families met jonge kinderen zijn er speciale educatieve programma's die absoluut de moeite waard zijn. Het excursie-aanbod is zeer uitgebreid en een deel van deze excursies zijn inclusief bij uw verblijf en voor het andere deel van de excursies geldt dat er een extra toeslag van toepassing is die u ter plekke dient te voldoen.

14
14

14: Saratoga - Gateway


Vandaag heeft u wederom een lange reisdag voor de boeg. Houdt u er rekening mee dat u de hele dag onderweg bent. Zonder stops is het ca. 6 uur rijden, dus mét enkele stops onderweg om te lunchen, te tanken en de benen te strekken, bent u al gauw 8 uur onderweg.

In de middag arriveert u in Gateway, waar u zal overnachten op wederom een schitterende locatie.

  • ★★★★ Gateway Canyons Resort (2 nachten)
15
15

15: Gateway Canyon


Deze dag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen. U kunt gaan wandelen, fietsen, of paardrijden. Uw concierge informeert u heel graag over de mogelijkheden. Indien u van auto's houdt dan mag een bezoek aan het automuseum deze dag niet ontbreken. Bent u een wijnliefhebber? Dan bent u in deze regio op het goede adres, want hier zijn namelijk verschillende goede wijnhuizen te vinden. Wanneer u nieuwsgierig bent naar het leven op de ranches in Amerika neem dan deel aan een van de 'cowboy' ervaringen.

16
16

16: Gateway - Monument Valley


Na het ontbijt verlaat u Gateway en reist u in ruim 4 uur verder naar het wereldberoemde Monument Valley. Deze vallei staat bekend om haar opmerkelijk rotsformaties. U kunt gemakkelijk op eigen gelegenheid het nationale park verkennen. U overnacht deze nacht in een eenvoudig hotel, met een onbetaalbaar uitzicht. The View hotel is het enige hotel in het nationale park. Houdt u er rekening mee dat u geen alcohol mag drinken gedurende uw verblijf in Monument Valley.

Indien gewenst kan Tico deze avond een 'stargazing' tour voor u boeken!

  • ★★★+ The View (1 nacht)
17
17

17: Monument Valley - Page


Het is de moeite waard om de wekker vroeg te zetten, om vanuit uw kamer de prachtige zonsopgang te aanschouwen. In de ochtend laat u met enkele mooie ervaringen rijker dit gebied achter u en maakt u zich klaar voor de reis naar Page, waar het verbluffend mooie Amangiri zich bevindt. Houd rekening met een reis van een kleine 3 uur. Nadat u door de gate rijdt is het nog een klein stukje rijden naar de parkeerplaats. Hier zal u hartelijk welkom worden geheten door vertegenwoordigers van het hotel. Uw auto wordt weggezet en uw bagage naar uw kamer gebracht. Ondertussen wordt u naar de ontvangst begeleid waar u enige uitleg zal krijgen over hoe de komende dagen er uit zullen zien voor u. U wordt naar uw suite gebracht waar u alle tijd heeft u rustig te installeren en alvast te genieten van het schitterende uitzicht vanuit uw kamer. De komende dagen zijn alle maaltijden en enkele activiteiten inbegrepen.

  • ★★★★★ Amangiri (3 nachten)

Antelope Canyon

18
18

18 & 19: Lake Powell & omgeving


Deze dagen heeft u alle tijd om te genieten van uw verblijf in Amangiri en tevens de indrukwekkende omgeving te ontdekken. Het is zeker de moeite om op een van de georganiseerde wandelingen mee te gaan voor een mooie kennismaking met het gebied. Uiteraard mogen een bezoek aan de nabij gelegen Horseshoe Bend en Antelope Canyon niet ontbreken in uw programma. Op warme dagen kunt u een uitstapje plannen naar Lake Powell waar u o.a. een prachtige boottocht kunt maken. Te paard is ook een bijzondere manier om de omgeving te verkennen en voor de mensen die graag actief zijn is er ook mogelijkheid om te klimmen. Heeft u altijd al eens een luchtballonvaart willen maken? Dan is dit de uitgelezen bestemming hiervoor! Verder kunt u een goed boek lezen bij het zwembad, of een spabehandeling plannen in de prachtige spa.

20
20

20: Vertrek


Vandaag komt deze bijzondere luxe rondreis Rocky Mountains tot een einde. U rijdt in een kleine 5 uur naar de luchthaven van Las Vegas, vanaf waar u weer terug vliegt naar huis. Het is de moeite om een klein stukje over The Strip van Las Vegas te rijden. Deze straat is waar het allemaal gebeurt in deze bizarre stad. Indien gewenst kunt u er overigens ook voor kiezen om hier een, of meerdere nachten te verblijven. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.


21
21

21: Aankomst


Aankomst op Amsterdam Schiphol Airport.

Prijsindicatie voor deze luxe rondreis Rocky Mountains

Voor deze 21-daagse luxe rondreis Rocky Mountains dient u rekening te houden met een reissom van ca. € 32.250 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Inbegrepen

Bij de reissom zijn de intercontinentale vluchten (economyclass) inbegrepen, evenals alle overnachtingen, de benodigde (in het programma vermelde) privétransfers, autohuur en alle in het programma vermelde ervaringen.

Wenst u businessclass te vliegen, dan kan dit uiteraard. Laat het ons weten en wij nemen deze optie graag voor u mee in uw persoonlijk samengestelde Rocky Mountains rondreis.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Rocky Mountains

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Waarom kiest u voor Tico Reizen?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen wereldwijd. Zij kennen de landen erg goed en uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen!

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed en snel van dienst te zijn. Onze reisspecialisten zullen dan ook altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek. Binnen enkele dagen ontvangt u een gedetailleerd reisprogramma op maat.

Beste lokale partners

Wij werken samen met de beste lokale partners en dat is interessant in de Verenigde Staten, omdat ons lokale agentschap kwalitatief goede excursies aanbiedt. Dit is een absolute meerwaarde voor uw reis naar de VS!

Unieke ervaringen

Samen met u stellen we een unieke reis samen, gebaseerd op úw wensen en voorkeuren. Geniet van een gastronomische wandeling, maak een spectaculaire helikoptervlucht of woon een sportwedstrijd of awardshow bij.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2024 - Privé-reizen op maat