Logo bg white

Poolreizen

Arctic cruises

Beste reistijd Juni t/m september

Tijdens een cruise naar de Noordelijke IJszee kunt u op vele verschillende manieren en tijdens cruises van verschillende lengte kennismaken met Spitsbergen, Groenland en IJsland!

Arctic Reizen

Het Artisch gebied wordt voor vele maanden in het jaar omringt met ijs. Met name het noorden en oosten van Spitsbergen zijn pas laat in het zomerseizoen begaanbaar en het is dan ook niet ongebruikelijk dat drijvende ijsbergen tijdens de reis de vaarroute blokkeren of zorgen voor wijzigingen. Het weer en de (ijs)omstandigheden zorgen ervoor dat niet elke reis ‘standaard’ verloopt dus avontuur is verzekerd! Het aanwezige expeditie team zal er echter voor zorgen dat u de mooiste excursies kunt maken en een goede en diverse indruk zult opdoen van de bestemming en het aanwezige wildlife.

Actric reizen

De reisspecialisten van Tico hebben enkele prachtige reizen samengesteld om u een idee te geven van de mogelijkheden. Deze programma's dienen ter inspiratie en kunnen volledig op uw specifieke wensen worden aangepast.

Sorteren op reisduur
Sorteren op prijs
10 dagen
Vanaf € 5.500,– p.p.
Juni t/m september

Arctic reizen | Spitsbergen en Kvitoya

Tijdens deze reis maakt u een schitterende 10-daagse cruise om Spitsbergen en Kvitoya waarin u kennis maakt met alle hoogtepunten in het westen, noorden,oosten en zuiden van deze prachtige Arctische eilanden.

Lees meer
10 dagen
Vanaf € 5,– p.p.
Juni t/m september

Arctic reizen | Cruise om Spitsbergen

Tijdens deze reis maakt u een schitterende 10-daagse cruise om Spitsbergen waarin u kennis maakt met alle hoogtepunten in het westen, noorden,oosten en zuiden van dit prachtige Arctische eiland.

Lees meer
8 dagen
Vanaf € 2.150,– p.p.
Juni t/m september

Arctic reizen | Centraal Spitsbergen

Deze mooie Spitsbergen reis begint en eindigt in Longyearbyen op Spitsbergen, waar uw cruise aanvangt. Tijdens deze 8-daagse reis bezoekt u de hoogtepunten in het centrum van Spitsbergen.

Lees meer
14 dagen
Vanaf € 7.060,– p.p.
Juni t/m september

Arctic reizen | Spitsbergen, Groenland & IJsland

Tijdens deze ‘Spitsbergen, Groenland en IJsland cruise’ maakt u in 14 dagen kennis met deze prachtige drie Arctische eilanden.

Lees meer
18 dagen
Vanaf € 5.480,– p.p.
Juni t/m september

Arctic reizen | Cruise Spitsbergen en Groenland

Tijdens deze ‘Spitsbergen en Groenland cruise’ maakt u in 18 dagen kennis met dit prachtige Arctisch gebied.

Lees meer

Met Tico naar de Noordelijke IJszee

Tico heeft een schitterend aanbod cruises naar de Noordelijke IJszee. Tijdens deze unieke cruises kunt u op vele verschillende manieren en tijdens cruises van verschillende lengte kennismaken met Spitsbergen, Groenland en IJsland. Alle aangeboden reizen vinden plaats per comfortabele cruise en maken het mogelijk de gletsjers, ijsbergen en het unieke dierenleven van dichtbij te bewonderen. Rendieren, poolvossen, walrussen en uiteraard de ijsberen zullen een hoogtepunt zijn van uw reis!

"'Uitstekend! Goede informatie, nette service en mooie reizen!'"
Benjamin Boeijen

Wat kunt u van Tico verwachten?

Wij zijn expert in het verzorgen van luxe reizen op maat en kennen de landen die wij aanbieden goed. U hoeft enkel te genieten van al het moois.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen altijd binnen 2 werkdagen reageren op uw verzoek.

Arctic reizen op maat

In overleg met u maken wij een uniek voorstel, helemaal gebaseerd op uw wensen en voorkeuren. Wij stippelen een programma uit wat exact aansluit bij uw wensen.

Genieten tijdens de reis

De route is uitgestippeld en de reisonderdelen zijn voor u geboekt! U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten van de bestemmingen en de heerlijke accommodaties.

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang ca. 4 keer per jaar onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat