Logo bg white

Victoria Falls

3-daags arrangement Botswana
Vanaf € 650,00 p.p.
Mei t/m oktobber
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Victoria Falls bezoek in Zimbabwe

Een van de grootste natuurwonderen van Afrika bevindt zich op de grens van Zimbabwe en Zambia, en vlakbij Botswana. De Victoria Falls zijn een van de spectaculairste watervallen ter wereld. Ze liggen op het punt waar de Zambezi van een relatief vlak gebied in een smalle kloof stort. Alles is bij deze watervallen in overtreffende trap: ca zeventienhonderd meter breed, tussen de negentig en honderdtien meter diepe val, ca. vijfhonderdvijftig duizend kubieke meter water per minuut en in het regenseizoen zelfs het veelvoudige hiervan. De kloof ligt op de grens van Zambia en Zimbabwe. De lokale naam van de watervallen is ’Mosi oa Tunya’ (ofwel donderende rook) vanwege de mist en het geluid die ontstaan als het water naar beneden valt.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Victoria Falls

Vandaag arriveert u (vanuit Botswana of Johannesburg) in Victoria Falls. Na aankomst heeft u een transfer naar uw hotel. De Ilala lodge is een kleinschalig hotel in boutique stijl, dichtbij de watervallen gelegen. The Victoria Falls Hotel is eveneens prachtig gelegen bij de watervallen en ademt de koloniale sfeer van weleer. The Elephant Camp bestaat uit bijzonder luxe tenten in een prachtige omgeving. Bij uw verblijf zijn alle maaltijden, standaard drankjes, mini bar en 2 transfers per dag naar het stadje inbegrepen. De rest van de dag kunt u vrij besteden.

  • ★★★ Ilala Lodge (2n)
  • ★★★★ The Victoria Falls Hotel (2n)
  • ★★★★★ The Elephant Camp (2n)
2
2

2: Victoria Falls

In de ochtend wordt u opgehaald bij uw hotel en maakt u een privé excursie naar de watervallen (entreegelden inbegrepen). De middag heeft u vrij te besteden. U kunt ter plekke bij de receptie van uw hotel een extra excursie reserveren. U kunt een helikoptervlucht maken over de watervallen of in de avond kunt u een river cruise maken over de Zambezi rivier.

3
3

3: Vertrek

Na het ontbijt heeft u een transfer naar de luchthaven van Victoria Falls of naar Kasane, gelegen in Botswana.

Prijsindicatie voor dit Botswana arrangement

Tijdens deze 3-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf €650 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Botswana. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Uw unieke reisvoorstel bevat een fantastisch reisprogramma en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de bijzondere accommodaties, de schitterende bezienswaardigheden en het georganiseerde vervoer.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat