Reisprogramma The Oberoi Beach Resort

1
1

1: Aankomst The Oberoi Beach Resort


Vandaag komt u aan bij The Oberoi Beach Resort, een luxe, 71 kamers tellende accommodatie gelegen in het noordwesten van Mauritius. Het hotel ligt op zo’n 18 kilometer van de hoofdstad Port Louis en op ca. 55 minuten rijden van de internationale luchthaven. Tijdens het inchecken heeft u door de combinatie van Aziatische en Afrikaanse architectuur direct het gevoel dat u in een andere wereld bent beland. De sfeer is gemoedelijk, kamers en villa's zijn allen gelijkvloers en de faciliteiten zijn uitgebreid. Het hotel heeft prachtige zwembaden, een fitnesscentrum en een uitgebreid welnesscentrum waar u kunt genieten van diverse behandelingen en twee gourmet restaurants. In alle luxe kunt u de komende genieten van de goede faciliteiten, de prachtige stranden en de veelzijdige omgeving.


  • ★★★★ Luxury pavilion (4n - halfpension)
  • ★★★★+ Luxury villa with garden (4n - halfpension)
  • ★★★★★ Luxury villa with private pool (4n - halfpension)

The Oberoi Beach Resort video:

2
2

2-3: The Oberoi

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt deze dagen heerlijk ontspannen bij uw luxe kamer/villa, de stranden bezoeken of gebruik maken van de zwembaden, restaurants, spa en overige faciliteiten.

Bij uw verblijf zijn vele activiteiten inbegrepen. Zo kunt u gebruikmaken van fietsen, jacuzzi, bibliotheek en twee tennisbanen. Watersporten zoals windsurfen, snorkelen, kajakken, stand up paddle boarden, wake boarden en waterskiën zijn tevens inbegrepen. Dagelijks worden er daarnaast activiteiten aangeboden waar u aan deel kunt nemen. Voorbeelden uit het 'touching senses' programma zijn kooklessen, een Hindu ceremonie, sterrenkijken op het strand, een wijnproeverij, een rumproeverij of schilderlessen. De mogelijkheden, data en tijden worden bij de receptie gecommuniceerd.

Los van deze activiteiten is het mogelijk er op uit te trekken en een bezoek te brengen aan de hoofdstad Port Louis, de botanische tuinen in Pamplemousse of het suikermuseum. Bij de receptie kunnen ze u adviseren over deze optionele mogelijkheden. Ook een bezoek aan het levendige Grand Baie behoort tot de mogelijkheden. Iets verder ligt de seven coloured earth bij Chamarel, Grand Bassin en Black River Gorges National Park en Ile aux Cerfs.

Diner op het strand

4
4

4: Vertrek


Na een laatste ontbijt en mogelijk een laatste duik checkt u uit en vervolgt u de reis naar eigen wens. Wij kunnen een transfer voor u organiseren naar een volgende accommodatie op het eiland of naar de luchthaven (een rit van ca. 1 uur). Wanneer u een huurauto wenst kunt u de reis vervolgen met de eigen auto.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat