Logo bg white

The Oberoi Mauritius

11-daags arrangement Mauritius
Vanaf € 1.900,00 p.p.
April t/m november
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

The Oberoi Mauritius

The Oberoi is een prachtig luxe hotel gelegen aan de zandstranden van Turtle Bay in het noordwesten van Mauritius. U kunt gebruik maken van de prachtige stranden, twee zwembaden, een fitnesscentrum en een heerlijke spa, waar u kunt genieten van diverse uitstekende behandelingen en faciliteiten. Te midden van de subtropische tuinen en de prachtige zandstranden kunt u heerlijk ontspannen en genieten van de services en activiteiten die dit bijzonder mooie hotel te bieden heeft!

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst The Oberoi Mauritius

Vandaag komt u aan bij The Oberoi Mauritius, een luxe accommodatie gelegen in het noordwesten van het prachtige eiland, zo’n 18 kilometer van de hoofdstad Port Louis. Wanneer u aankomt heeft u direct het gevoel dat u in een andere wereld bent, door de combinatie van Aziatische en Afrikaanse architectuur. Het hotel heeft prachtige zwembaden, een fitnesscentrum en een uitgebreid welnesscentrum waar u kunt genieten van diverse behandelingen en faciliteiten. In alle luxe kunt u genieten van de heerlijke faciliteiten, de prachtige stranden en de veelzijdige omgeving. Een duidelijke omschrijving van alle verschillende accommodaties vindt u in de 'accommodation and layout' brochure van The Oberoi.

  • ★★★★ Luxury pavilion (10n)
  • ★★★★+ Luxury villa with garden (10n)
  • ★★★★★ Luxury villa with private pool (10n)

The Oberoi Mauritius video:

2
2

2-10: The Oberoi Mauritius

Vrije dagen die u geheel naar eigen inzicht kunt besteden. U kunt deze dagen heerlijk ontspannen bij uw luxe kamer/villa en gebruik maken van de prachtige stranden, zwembaden, restaurants, spa en overige faciliteiten.

Tevens is het mogelijk er heerlijk op uit te trekken en een bezoek te brengen aan de hoofdstad Port Louis, de botanische tuinen in Pamplemousse of het suikermuseum. Bij de receptie kunnen ze u adviseren over de mogelijkheden. Ook een bezoek aan het levendige Grand Baie met zijn vele winkels, restaurants en bruisende nachtleven is zeker de moeite waard. Iets verder ligt de seven coloured earth bij Chamarel, Grand Bassin en Black River Gorges National Park en Ile aux Cerfs.

Diner op het strand

11
11

11: Vertrek

Na een laatste ontbijt en mogelijk een laatste duik checkt u uit en vervolgt u de reis naar eigen wens. Wij kunnen een transfer voor u organiseren naar een volgende accommodatie op het eiland of naar de luchthaven (een rit van ca. 1 uur). Wanneer u een huurauto wenst kunt u de reis vervolgen met de eigen auto.

Prijsindicatie The Oberoi Mauritius

Voor dit 11-daagse arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom van € 1.900 per persoon (dit is een vanaf prijs, bij deelname van 2 personen). Hiervoor zijn er 10 hotelovernachtingen in een luxury pavilion inclusief ontbijt inbegrepen.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Mauritius

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Mauritius. Zij kennen de verschillende regio's goed en kunnen probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en snel reageren op uw vragen.

Mauritius reis op maat

Wij stellen graag de mooist mogelijke reis voor u samen. Het selecteren de mooiste Mauritius accommodaties vormt hier uiteraard een belangrijk onderdeel van!

Onbezorgd genieten van Mauritius

Tijdens de reis zijn de vluchten, accommodaties, het vervoer en mogelijk ook excursies voor u georganiseerd. U hoeft dus niets anders te doen dan te genieten..

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat