Reisprogramma Skylodge Adventure Suites

1
1

1: Klimmen naar de Skylodge

U wordt aan het begin van de middag bij uw hotel in Cuzco opgehaald en in zo’n anderhalf uur naar het dorpje Pachar in de Heilige Vallei gebracht.

Hier start uw spannende avontuur. Na een korte instructie begint de 1 uur durende beklimming van de 400 meter hoge rotswand middels een ‘via ferrata’, een uitgezet pad van ijzeren treden en veiligheidskabels. Onderweg wordt u getrakteerd op prachtige vergezichten over de Heilige Vallei.

Bij aankomst in de Skylodge krijgt u een kopje koffie of thee en kunt u - met een beetje geluk - genieten van een prachtige zonsondergang. Als de avond is gevallen wordt u naar uw slaapmodule begeleid waar u even kunt ontspannen voordat het diner wordt geserveerd in de restaurantmodule. Na het diner maakt u zich klaar voor een nacht onder de sterrenhemel.

  • ★★★ Skylodge Adventure Suites (1n)

Via Ferrata

2
2

2: Zipline en vertrek

Vroeg in de ochtend wordt in uw slaapmodule koffie of thee geserveerd waarna u zich klaarmaakt voor het ontbijt.

In de loop van de ochtend zit uw verblijf in de Skylodge er helaas alweer op. Op spectaculaire wijze (per zipline!) reist u terug naar beneden. U beweegt met grote snelheid van het ene naar het andere platform door de vallei, waarbij u gezekerd bent aan de stalen kabels die tussen de platforms lopen. De tocht naar beneden bestaat uit 6 ziplines, variërend in lengte van 250 tot wel 700 meter. Uiteraard heeft u onderweg een schitterend panoramisch uitzicht over de Heilige Vallei.

Eenmaal terug in het dal wordt u opgewacht door een chauffeur die u terug zal brengen naar Cuzco waar uw arrangement tot een einde komt. Uiteraard kunnen we uw reis vanaf hier ook verder laten vervolgen naar Machu Picchu.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat