Logo bg white

Prachtige safari reis 'Botswana Delight'

11-daagse rondreis door Botswana
Vanaf € 7.650,00 p.p.
Gehele jaar
Gemma hanrath
Heeft u vragen?
×

Prachtige safari reis door ongerept Botswana


Deze 'Botswana Delight' safari reis brengt u in 11 dagen langs diverse prachtige hoogtepunten van Botswana. De reis vindt plaats op individuele basis en het vervoer is gebaseerd op transfers en onvergetelijke chartervluchtjes.

U begint de reis met een directe vlucht vanuit Amsterdam naar Johannesburg. Na een comfortabele overnachting vliegt u door naar Botswana waar de reis begint in de onwaarschijnlijk mooie Okavango Delta. De dagen zijn gevuld met vele excursies per 4WD safarivoertuig, motorboot of per ‘mokoro’, een uitgeholde boomstam. Hierna vliegt u door naar Savute, een prachtig en niet vaak bezocht deel aan de westelijke grens van Chobe National Park en het thuis van grote kuddes olifanten en ander wild zoals buffels en leeuwen. Uw dagen bij Savute zijn gevuld met het maken van mooie excursies, ontspannen bij de lodge en het genieten van uitstekende maaltijden. U vliegt naar Kasane in het uiterste noordoosten van Botswana en reist vanuit hier over land naar Zimbabwe. De reis wordt afgesloten met een bezoek aan de Victoria watervallen. De overnachtingen vinden in Botswana plaats op all inclusive basis, dat wil zeggen dat alle maaltijden, drankjes, high-tea en meerdere excursies per dag inbegrepen zijn. Mocht u langer de tijd hebben dan is de reis uiteraard uit de breiden en zijn meerdere bestemmingen toe te voegen.


Reisspecialist Gemma maakt een videoverslag van haar reis door Botswana. Bekijk het volledige reisprogramma van deze onvergetelijke Botswana safari reis!

Vliegtuig
Over land
Boot

Dag

Bestemming

1
Johannesburg
Amsterdam - Johannesburg
2
Okavango Delta
Johannesburg - Maun - Okavango
3
Okavango Delta
4
Okavango Delta
5
Savuti (Chobe National Park)
Okavango - Savuti
6
Savuti (Chobe National Park)
7
Savuti (Chobe National Park)
8
Victoria Falls
Savuti - Kasane
9
Victoria Falls
10
Terugreis naar Amsterdam
Victoria Falls - Johannesburg - Amsterdam
11
Aankomst

Prijsindicatie voor deze safari reis naar Botswana en de Victoria Falls:


Voor deze 11-daagse 'Botswana Delight' reis zijn de volgende indicatieve reissommen van toepassing (gebaseerd op deelname van 2 personen):

  • € 7.650 per persoon (bij verblijf in de eerst vermelde accommodaties)
  • € 9.000 per persoon (bij verblijf in de als tweede vermelde accommodaties)
  • € 14.100 per persoon (bij verblijf in de meest luxe accommodaties)


Deze prijsindicaties zijn gebaseerd op het shoulder season (grofweg van 1 november t/m 31 mei) en zijn inclusief: alle vermelde intercontinentale vliegreizen, de binnenlandse vluchten, alle transfers en inclusief alle overnachtingen bij de vermelde accommodaties op basis van ontbijt of all inclusive.


Direct offerte aanvragen
Gemma Hanrath • Reisexpert Botswana

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Arrangementen waarmee u deze Botswana safari reis uit zou kunnen breiden:

Deze reis is uiteraard nog aan te passen en/of uit te breiden. U zou kunnen denken aan een uitbreiding van de reis naar aan het unieke Central Kalahari Game Reserve in centraal Botswana of een bezoek aan het paradijselijke Mauritius.

Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 1.550,– p.p.
december t/m april

Botswana regio | Central Kalahari Game Reserve

In het midden van Botswana ligt in het hart van de Kalahari woestijn het Central Kalahari Game Reserve. Dit gebied wordt gekenmerkt door kilometers lange zand- en grasvlaktes, unieke vergezichten en - in de juiste tijd - het veelzijdige dierenleven!

Lees meer

Waarom kunt u verwachten van uw Botswana reis met Tico?

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Reisvoorstel op maat

Uw unieke reisvoorstel bevat een fantastisch reisprogramma en prachtige accommodaties, speciaal door Tico geselecteerd op locatie, sfeer en kleinschaligheid.

Genieten tijdens de reis

U hoeft tijdens de rondreis alleen maar te genieten van de bijzondere accommodaties, de schitterende bezienswaardigheden en het georganiseerde vervoer.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé-reizen op maat