Logo bg white

Voorbeeldreizen

Alle voorbeeldreizen op een rij.

Op zoek naar de perfecte reis

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte reis te vinden.

Zoeken
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.710,– p.p.
Maart t/m oktober

Australië arrangement | Arkaba Walk

Ongeveer 5 uur boven Adelaide is het Flinders Range National Park gelegen. Hier kunt u een van de meest bijzondere wandelingen van Australië ervaren: de Arkaba Walk. U overnacht 2 nachten in een comfortabel bed, onder de sterrenhemel. De laatste nacht verblijft u in de Arkaba Homestead. Een Unieke ervaring om nooit te vergeten!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Prijs op aanvraag
Gehele jaar

Ecuador Arrangement | Hacienda La Danesa

Hacienda la Danesa ligt op zo'n uur rijden van Guayaquil in het zuid-westen van Ecuador. Sinds vijf jaar is deze prachtige Hacienda opengesteld voor publiek en sinds twee jaar kunt u hier ook overnachten. Er zijn slechts zes vertrekken, dus het verblijf is zeer exclusief!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.120,– p.p.
oktober t/m april

Australië arrangement | Emirates One&Only Wolgan Valley

Het Emirates One&Only Wolgan Valley Resort is gesitueerd in de Blue Mountains, op nog geen 3 uur rijden van Sydney. Dit bijzondere verblijf biedt een van de meest exclusieve ervaringen in geheel Australië. De combinatie van overweldigende natuur, een schitterend verblijf en top service zorgen voor een ervaring die nog lang bij zal blijven!

Lees meer
Uniek arrangement
3 dagen
Vanaf € 2.130,– p.p.
december t/m maart

Thailand arrangement | Privécruise Bangkok & Ayutthaya

Maak uw reis door Thailand extra bijzonder met deze privécruise. De Namthip is een prachtig schip waar ooit rijst op werd vervoerd maar dat is omgebouwd tot stijlvolle luxe accommodatie! U kunt deze rijstvloot reserveren voor één of meerdere dagen (inclusief overnachting en volpension) en zo uw eigen route uitstippelen. Bekijk ons arrangement ter inspiratie!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.800,– p.p.
november t/m maart

Cambodja arrangement | Luxe cruise Cambodja - Vietnam

Ervaar de machtige Mekong rivier aan boord van de Aqua Mekong cruise. Gedurende 4 dagen en 3 nachten vaart de Aqua Mekong van Phnom Penh in Cambodja, via de Mekongdelta naar Ho Chi Minh City in het zuiden van Vietnam. Tijdens deze cruise gaat u meerdere malen van boord om al wandelend of fietsend de omgeving te verkennen. Een zeer comfortabele manier om van Cambodja naar Vietnam te reizen en onderweg veel van de omgeving te kunnen zien!

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat