Logo bg white

Voorbeeldreizen

Alle voorbeeldreizen op een rij.

Op zoek naar de perfecte reis

Gebruik de filters hieronder om jouw perfecte reis te vinden.

Zoeken
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.480,– p.p.
mei t/m oktober & december t/m maart

USA arrangement | Amangani

Het stijlvolle Amangani is onderdeel van de exclusieve Aman-keten. Dit bijzondere verblijf vindt u in de staat Wyoming aan de voet van het Grand Teton National Park. Dit gebied is bijna het gehele jaar door goed te bezoeken. In de zomer kunt u hier schitterend wandelen, fietsen, en dierenleven spotten. In de winter kunt u hier verschillende wintersportactiviteiten beoefenen zoals skiën en snowboarden.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 2.950,– p.p.
juni t/m augustus

USA arrangement | The Ranch at Rock Creek

Een verblijf op de authentieke The Ranch at Rock Creek biedt u de ultieme combinatie tussen luxe en avontuur. U vindt hier een van de meest exclusieve ervaringen van de Verenigde Staten midden in de wildernis van Montana. Maaltijden, drankjes en activiteiten zijn allen inbegrepen tijdens uw verblijf op deze waanzinnige mooie plek.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.540,– p.p.
mei t/m september

Australië arrangement | Murray River Walk

De Murray River is de langste rivier van Australië en stroomt van het noordoosten van Victoria naar Adelaide in zuiden. In dit gebied vindt u een van de mooiste wandelingen van Australië: de Murray River Walk. Tijdens deze 4-daagse wandeling verkent u het prachtige landschap en overnacht u in een luxueuze woonboot, die iedere dag op het eindpunt van uw wandeling op u ligt te wachten. Ideaal!

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 995,– p.p.
Maart t/m november

Portugal arrangement | São Lourenço do Barrocal

Reis af naar de zeer authentieke Alentejo-regio en verblijf in het ruim 200 jaar oude landgoed São Lourenço do Barrocal nabij het plaatsje Monsaraz. De fántastische setting waarin deze accommodatie is gelegen, de historie, en het sublieme oog voor detail zal uw verblijf hier onvergetelijk maken.

Lees meer
Uniek arrangement
4 dagen
Vanaf € 1.775,– p.p.
november t/m april

Colombia arrangement | Casa Oropéndola

Op zo'n uur rijden van de Caribische kust vindt u Casa Oropéndola. De privé villa ligt in de Sierra Nevada de Santa Marta, en vanaf het terras heeft u een ongerept uitzicht op het prachtige berglandschap en de Caribische zee. De maaltijden worden verzorgt door uw persoonlijke chef, en samen met een privégids kunt u prachtige wandelingen in de omgeving maken.

Lees meer

Vrijblijvend contact

Wilt u meer weten over de aangeboden reizen of over de werkwijze van Tico, dan kunt u ons altijd telefonisch of per e-mail benaderen.

Welke expert zou u willen spreken?

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen.

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2017 - Privé reizen op maat