Logo bg white

Lord Howe Island

5-daags arrangement Australië
Vanaf € 2.195,00 p.p.
Gehele jaar
Charissa 2018
Heeft u vragen?
×

Lord Howe Island

Lord Howe Island is gelegen op zo’n twee uur vliegen van Sydney, midden in de Pacific. Luchtvaartmaatschappij Qantas vliegt dagelijks vanaf Sydney en in de weekenden vanaf Brisbane naar dit afgelegen eiland. Het is een wel zeer bijzondere en exclusieve locatie om uw prachtige reis door Australië af te sluiten, vooral omdat Lord Howe nog niet echt gevonden wordt door het grote publiek die vaak één van Queensland’s eilanden verkiest als eilandverlenging. Alleen al de vlucht náár Lord Howe is spectaculair. Het eiland ontstond zo’n 7 miljoen jaar geleden door een enorme vulkanische uitbarsting en hier heeft het eiland dan ook haar spectaculaire onderwaterwereld aan te danken. Het eiland is onderdeel van het NSW Marine Park en is dan ook een prachtige locatie om te snorkelen en duiken. U treft hier nog ongerepte stranden, onaangetast rif en een heldere azuurblauwe zee. Tijdens uw verblijf kunt u prachtig wandelen op dit nog geen 12 kilometer lange eiland, u kunt vissen, een boottocht maken, spectaculair golfen, fietsen of surfen. Bent u toe aan wat actie, dan kunt u onder begeleiding Mt. Gower beklimmen.

Vliegtuig
Over land
Boot
1
1

1: Aankomst Lord Howe Island

Vandaag reist u naar Lord Howe Island, een afgelegen eiland voor de kust van Sydney, op ruim anderhalf uur vliegen. Op de luchthaven wordt u netjes opgewacht door een vertegenwoordiger van de Capella lodge voor een korte transfer naar uw accommodatie. U verblijft hier de komende dagen in een prachtige luxe lodge op basis van volpension. De rest van de middag kunt u geheel naar eigen inzicht invullen.

  • ★★★★★ Capella Lodge (4n) Blank

Capella Lodge

2
2

2-4: Lord Howe Island

Vrije dagen op dit bijzondere eiland. U heeft alle tijd om te relaxen, en uiteraard de prachtige onderwaterwereld te verkennen. Op Lord Howe Island zitten diverse PADI gecertificeerde duikscholen waar u eenvoudig uw duiken kunt boeken. Ook kunt u heerlijk genieten van de prachtige stranden en de faciliteiten van uw luxe accommodatie. Houdt u er wel rekening mee dat u vanaf 24 uur voor uw vlucht niet meer mag duiken.

Capella Lodge

5
5

5: Vertrek

Uw verblijf op het prachtige ongerepte Lord Howe Island komt vandaag tot een einde. U wordt door een vertegenwoordiger van de Capella Lodge terug gebracht naar de luchthaven vanuit waar u uw reist weer vervolgt.

Uitzicht vanuit de Lodge

Prijsindicatie van dit Australië arrangement

Tijdens deze 5-daags arrangement dient u rekening te houden met een indicatie reissom vanaf € 2.195 per persoon (bij deelname van 2 personen).


Direct offerte aanvragen
Charissa Martens • Reisexpert Australië

Heeft u vragen?

Mail mij Bel mij

Wat kunt u van Tico verwachten?

De reisspecialisten van Tico hebben veel ervaring met de verzorging van de mooiste reizen door Australië. Zij kennen de verschillende regio's erg goed uit eigen ervaring en kunnen dan ook probleemloos de perfecte reis voor u samenstellen.

Snelle service

Wij vinden het belangrijk u goed, maar ook snel van dienst te zijn. Onze reisexperts zullen persoonlijk contact met u opnemen en altijd zo spoedig mogelijk reageren op uw vragen.

Unieke accommodaties

Wij selecteren unieke en sfeervolle accommodaties die daadwerkelijk bijdragen aan uw ervaring. Grote, onpersoonlijke hotels proberen wij altijd te vermijden!

Genieten

Wij stellen het programma speciaal voor u samen. U hoeft dan ook alleen maar zorgeloos te genieten van de bijzondere accommodaties en alle schitterende bezienswaardigheden.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

Ontvang maandelijks onze nieuwsbrief vol reisinspiratie, verhalen en aanbiedingen

Bekijk onze privacyverklaring voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens.

© Tico Reizen 2023 - Privé-reizen op maat